- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.241
Canım benim 3 transfer oldu , 2 şimdi tuttu ama kalpleri atmadı maalesef 8. Hafta kürtaj ve düşük oldu. Sonra kendiliğimden gebe kaldım o da dış gebelik.. şimdi yeni merkez arayışı içerisindeyim.. nasıl yapabildin mi iğneni..Çok teşekkür ederim canım bu akşam ilk iğnemi olacağım çok rahatlattı yazdıkların cnn senin duurm nedir transfer yapıldı mı
Benim en son cumartesi 1700 du canimBugun 757 cikti .degerden sonra gorusmedim daha cnm aramadilarda bilmiyom nolcak sen kac kere kan verdin
Canım benim 3 transfer oldu , 2 şimdi tuttu ama kalpleri atmadı maalesef 8. Hafta kürtaj ve düşük oldu. Sonra kendiliğimden gebe kaldım o da dış gebelik.. şimdi yeni merkez arayışı içerisindeyim.. nasıl yapabildin mi iğneni..
Seni korkutmak istemedim evet biraz yakıyor ama olsun Bebiş için değerEvet cnm şimdi hastanesen geldik çok acıdı gerçekten benimde başarısız bir tüp bebek dememe var acıbadem (2 negatif 1 düşük) şimdi bahçecide başladım.bahçeciyi denedin mi canım ? Denemediysen cem hocayı öneiririm işini riske atmayan bir doktor keainlikle
Evet bendr cem hocanin hastasiyim kendisi guler yuzlu normel muyane ederken bile rahat olun diyen biri. Elinden geleni yapiyor yumurta olismasa yada dollenme olmasa da bu doktorun sucu degil.Allahtan demekki zamnai degilmis derizSeni korkutmak istemedim evet biraz yakıyor ama olsun Bebiş için değerinşallah allah beni doğru yola yönlendirsin dedim bugün Cem hocayla ilgili baya araştırma yaptım şimdi de sen söyledin ilk fırsatta görüşmeye gideceğim yerler arasına aldım. Bir kaç yere daha gideceğim artık kısmet hangisineyse ...
Oskapar kullanıyorum. Artık alıştım acitmiyor. Ondan daha beteri var o fena...Kızlar merhaba bende 1 saat önce transferi olmuş bulunuyorum Rabbim herkese pozitf sonuçlar duymayı nasip etsin inş..12 gün nasıl geçicek bilmiyorumbu arada transfer sonrası oskapar iğne vurulan var mı çok acıtıyor dediler ama artık her yerim delik değiş oldu iğnelerden
Benim amh değerim 1,01. Sağ tüpüm tıkalı.Eşimin sperm sonuçları tam sınırda.1, 5 yıl uğraştım 1 aşılamam oldu ama negatif.Hiç gebelik oluşmadı ve rezerv düşüklüğü sebebiyle tüp bebeğe karar verdik.Senin de tedavin en güzel şekilde sonuçlanır inşallah.Anatolia da Hakan Yaralı Hoca da tedavi görüyorum.Sen nerde başladın tedaviye canım?
Merhaba aynı gün transfer olmusuz benimde 3. Gün embriyosu. 28 test günüm ama bende daha önce yaptırırım gibime geliyo17 Ekim'de transfer oldu, 29 Ekim'de test günü.
Erken test yapmamak için zor duruyorum.
3. Gün emriyosu
Kızlar günaydın, ben bugün test yaptırcam akşam iş çıkışı, dualarınızı esirgemeyin
[/QUOTE
İnşallah pozitifle dönersiniz
Dualarim seninle canim guzel haberlerle gel insallahhKızlar günaydın, ben bugün test yaptırcam akşam iş çıkışı, dualarınızı esirgemeyin
Canım dualarım seninle, bugün test yapmayı düşünen başka arkadaşlar da var sanırım, hepimizle, pozitif haberler verin inşallahKızlar günaydın, ben bugün test yaptırcam akşam iş çıkışı, dualarınızı esirgemeyin
Hayırlı olur inşallah. Hangi aşamadasın? Ben çok memnun kaldım Hem hocamdan hem de çalışan herkesten. Sonucum inş pozitif olur ama olmasa bile dondurulmuş bir embriyom var yine Hakan hocamla devam ederim.Merhaba ben de aynı yerde başladım.
ben kullanıyorum canımKızlar günaydın
Crinone jel kullanan var mı?Yumurta toplamadan beri kullanıyorum bir hafta oldu ve dün gece göğüs ağrımdan uyuyamadım valla zonkladı resmen. Transfer gününden önce arada oluyordu ama dün çok kötüydü.
kalbimiz dualarımız seninle rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah peşpeşe güzel haberler verelim inşallahSağlık ocağına geldim kızlar kan vericem birazdan dua edin
Sende de oluyor mu canım göğüs ağrısı? Ya gece sağdan sol dönmeye korktum öyle bir ağrısı vardıben kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?