2019 EKiM TÜP BEBEK

İlaç falan vermedi mi ohss için canım ben üç gün boyunca gidip serum takıldım
Cnm doktorum o kdr densiz ki bugun aradiginda diyorum ki ohss olmusum burdaki dr ole dedi.opu dan sonra herkes ohss olur diyo.ndn embriyo öldü diyorum sismansin,streslisin diyor..bu kdr hormon ilaciyla,3 4 ayda bi tup bebekle 40 kg olmami bekliyo heralde.kendi onlarca kitap bitirip tus a girdiginde stres yapmadı heralde.emek verdim,korkuyorum stres oluyo tabi.ohss icin ne ilaci kullancam napcam diom.regl olana kdr cekcen bunu dio

canım benimde 1,20 negatif. bana da ilacı kes dediler benim bugün 13. gündû. hayırlısı böyleymiş

Ay tövbe o nasıl doktor öyle adını duyur burdan bence kimse gitmesin ona artık sadece para için bu işi yapıyorlar.ohsa olur evet ama benim 29 tane yumurtam oldu o yüzden oldum bu normal zaten hatta ben ohss oldum diye doktor transferi bir ay erteledi ertelemese belkide tutmayacaktı.hem bu hastanede embriyoskop diye bi alet var embriyoları orda dölleyip büyütüyolar ana rahmi gibi yapılmış karanlık bi ortammış 24 saat bir görevli dadece senin emnriyolarını izliyo ne zaman bölünmüş ne zaman çoğalmış hepsini kaydediyo

Bencede duyur ki baska insanlar da gitmesin,bu kadar kolay degil insan saglıgı

Kan değerin kaç çıkmıştı canım

Cok sevundim cnm ne zmn trqnsfer olmustun
Insallah hamilesindir cnm ya ben yine hemen denemek istiyorum.adet oldugumda tedaviye baslayabilir miyim ki? Transfer olup negatif olnca 2 ay bekle diyolar.ama bn transfer olmadim ya.nsl oluyo ki o zmn? bn de ohss yim suan,berbat bulantim var
iki aya gerek yok adetiniz düzenliyse bir ay sonra da yaptırabilirsiniz

Merhaba canım hayırlı olsun transferin inşallah . Ben kullanıyordum transferden sonra günde bir adet. Aslında iğne ucu inçe girerken acıtmıyor aynı goncalar f gibi ama ilacı hafiften yakıyor o da iğne çıktıktan sonra olduğu için psikolojik olarak iğne acıtmış gibi hissetmiyorsun inşallah tutar bebişinn

Hangi merkez senin canım ve kaçıncı günündesin ? Amin inşallah emekler izin karşılığını Allahım hepimize basip eder

Çok teşekkür ederim canım bu akşam ilk iğnemi olacağım çok rahatlattı yazdıkların cnn senin duurm nedir transfer yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…