- Konu Sahibi minikkalbim
-
Hoşgeldin canım bugün temizlik yapıyorum ben her zaman ki gibi inşallah bitirince mat video izlemek hedefim.sen naptın bugünBen geldimyorucu cumartesinin ardından temizlikle geçmiş bi pazardan merhaba. Valla bugün ders çalışasım yok yarın başlıyorum ders çalışmayı özledim :)
Koca bi HİÇ ile geçti günün inanır mısınHoşgeldin canım bugün temizlik yapıyorum ben her zaman ki gibi inşallah bitirince mat video izlemek hedefim.sen naptın bugün
Ben de daha başlayamadım temizlik yemek çamaşır ütü var daha bekliyor . Sen niye çalışmadın ara verince derss isteksizlik oluyo bende sende de öyle mi oldu acabaKoca bi HİÇ ile geçti günün inanır mısın
Zamanımı yönetemedim şimdi başlayım desem uyku bastırdı bi tokata ihtiyacım var galibaBen de daha başlayamadım temizlik yemek çamaşır ütü var daha bekliyor . Sen niye çalışmadın ara verince derss isteksizlik oluyo bende sende de öyle mi oldu acaba
Video izleyebildim matdan ancak soru çözecek hal kalmadı bende bugünlük bu kadar yarına daha iyi olur inşallahZamanımı yönetemedim şimdi başlayım desem uyku bastırdı bi tokata ihtiyacım var galiba
Bi dümeni toparlayamadık yaVideo izleyebildim matdan ancak soru çözecek hal kalmadı bende bugünlük bu kadar yarına daha iyi olur inşallah
Acilen toparlamamız lazımBi dümeni toparlayamadık ya
Ehh işte diyeyim. Sen nasılsın? Konularda nerelere geldinMerhaba nasılsınız bugün
Hızlı ilerleyeyim dedim ama soru çözemedim o yüzden asal çarpanlara ayırmadan tekrar başladım konuya bakıp soru çözmek istiyorum. Sen ilerledin mi bayaEhh işte diyeyim. Sen nasılsın? Konularda nerelere geldin
Ebob ekok tam oturmamıştı. Hocalara geldik diye bi kanal var youtube da. Bide orda izledim soru çözmeyi akşama bıraktımHızlı ilerleyeyim dedim ama soru çözemedim o yüzden asal çarpanlara ayırmadan tekrar başladım konuya bakıp soru çözmek istiyorum. Sen ilerledin mi baya
Günaydın dünkü hedeflerimi gerçekleştiremedim o yüzden bugün tamamlamaya çalışıcamgünaydınn. obeb okek soru çözmeye devamm
Çözebiliyor musun sonradan izlediğin videoların faydası oldu muGünaydın dünkü hedeflerimi gerçekleştiremedim o yüzden bugün tamamlamaya çalışıcam
çözümlü sorularla destekleyince faydası oluyor :)Çözebiliyor musun sonradan izlediğin videoların faydası oldu mu
İyi ki Çözümleri var bende hep Çözümlü kitap alıyorum keşke biz çözebilsek amaçözümlü sorularla destekleyince faydası oluyor :)
Canım eşim bilgisayar mezunu, arkadaşları öğretmenlik mezunu.. eşim 6 yıldır kamu görevinde çalışıyor ama arkadaşları henüz atanamadı. Üstelik Ankara Üniversitesi mezunu, demem o ki öğretmenlik çok çok zor, mühendislik sanki daha cazip gibi ama fikir senin tabiDüz memurluk için 2020 de girmen lazım ama mühendisler nasıl oluyo tam bende bilmiyorum sen bu seneden başla çalışmaya zaman çabuk geçiyor zaten. Öğretmenlik olarak da bilgisayar öğretmeni atama sayısı nasıl bilmiyorum puan da yüksek diye duymuştum.bide örgün okuyamam diye ilitama yöneldim ama ne bileyim ya şimdilik mat konularına bakayım diyorum yanında da Türkçe soru çözmek hedefim tabi yapabiliyor muyum orası muamma başvuru anında karar veririm artık.
Kpss de bilgisayar öğretmenliği de mühendislik te yüksek puanları özel de mühendis olarak çalışmak mümkün ama o da deneyim ister. Ve gerçekten yazılım konusunda iddialı olmak gerekir diye düşünüyorum belki yanlış düşünüyorumdur ama bilemiyorum. Ben aynı zamanda ilahiyat okumuştum ordan belki daha kolay mı olur diyorum ama ordada hep mülakat var kurum sınavlarında.yanlış karar verip keşke demek istemiyorum çünkü artık yaş geçiyo boşa emek harcamak istemiyorum açıkcası. Emek veren herkes karşılığı alsın inşallah ne diyelimCanım eşim bilgisayar mezunu, arkadaşları öğretmenlik mezunu.. eşim 6 yıldır kamu görevinde çalışıyor ama arkadaşları henüz atanamadı. Üstelik Ankara Üniversitesi mezunu, demem o ki öğretmenlik çok çok zor, mühendislik sanki daha cazip gibi ama fikir senin tabi
Azmine hayran kaldım canım yaa bizede bulaştır. Bende her derse başladığımda aklıma atıştırmalık bişeyler geliyo böyle giderse yandım sınava kadar iyice kilo alırım. Hız veriyorum bu günden itibaren bendeKızlar yavaştan gidiyorsunuz hadi bakalım... Ben Eşitsizlikleri bitirdim, mutlak değere geçicem.. evde resmen programa göre yaşıyorum. saat dakika atlamamaya çalışıyorum. yoksa ipin ucunu kaçırmam an meselesi.. dersten sonra pilates yapıyorum biraz kilo almışımda o yüzden zaman benim için çok önemli.. ehh birde kızım var işim çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?