• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Çözümlü sorulara bakıyorum henüz yoksa soracak kimsem yok. Sen yarın matematik de hangi Konuya geçiyorsun videodanmı ilerliyorsun
Video ile ilerliyorum. Yarın işlerim var sabahtan yetiştirebilirsem 80 dklık ebob ekok var. Ama asal çarpanlara ayırmada fena tökezledim. Çözüm yaparken yarıya gelip tıkanıyorum. Başka kanalların videolarından tekrar çalışmam gerek moralim bozuldu. Bu konu oturmadan ebob ekok a geçsem ondada zorlanacağım

Günaydın kızlar.bugünde bol ders çalışmalı bir gün olur inşallah.kaç gibi uyanıp derse başlıyorsun #Nameles.
dün gece 2 ye kadar asal çarpanlarla uğraştım.geç uyandım malesef :/ 11 di uyandığımda. 08:30 da kalkmaya zorlayacağım kendimi artık.

matematikte zorlayınca kendimi bi süre sonra rüyalarımda da soru çözmeyle cebelleşiyorum:KK48: uyandığımda fena başım ağrımış oluyor

Bende erken uyanmak istiyorum ama uyansam da sıcacık yataktan kalkmak zor geliyor ama fedakarlık yapmadan hiçbişey elde edemeyiz malesef
Ahh ahh :/ keşke temelim sağlam olsaydı çatur çutur çözerdim ne güzel . Bazen kazanamazsam diye endişeleniyorum. Çünkü kpss de önü tıkalı bölümlerde olanlar lisansa tamamlamak istiyor. E temelleride iyi olunca taban puanları yükseltiyorlar

Biz gayret edelim de nasipte varsa olur inşallah bazen bende ümitsizliğe kapılıyorum ama en azından temel oluyor kpss ye de hazırlık oluyor diyorum boşuna kürek çekmiş sayılmayız diye avunuyorum

Yarına erteledim işlerimi asal çarpanlardayım. Ebob ekok a geçemedim. İçime bi sıkıntı çöreklendi başım ağrıyor
Bende bıraktım bugünlük sadece mat çalıştım Bi ara Türkçe çözsem iyi olacak aslında artık mat konulara bakıcam ilk testi çözüp geçicem çünkü ilk konularda bile üslü ifadeleri çarpanlara ayırmayı ilgilendiren Bi çok soru çıkıyor yapamayınca moralim bozuluyor. Tekrar etmek için diğer testlerden devam ederim

Merhaba
Sadece ekok ekok un ilk videosunu izleyebildim. Önümüzde ki hafta hiç verimli geçmeyecek benim için

Back