- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
-
Spora götürdüm çocukları bütün günüm bitti şimdi de yemek yapcam seninde mi verimsiz geçiyorHofff çatlıycamm ne tuhaf bi gün
Hava bunalttı. Soru çözmeye çalışıyorum olmuyor. Başka bişile ilgileneyim diyorum keyif vermiyor böyle saçma sapan bi gün işteSpora götürdüm çocukları bütün günüm bitti şimdi de yemek yapcam seninde mi verimsiz geçiyor
Hangi konudasınHava bunalttı. Soru çözmeye çalışıyorum olmuyor. Başka bişile ilgileneyim diyorum keyif vermiyor böyle saçma sapan bi gün işte
Fonksiyona geçicem geçemiyorum bi türlüHangi konudasın
Günaydınn iyi diyeyim iyi olayım. Sen?Günaydın canlar nasılsınız bugün
Temizlik günüm benim sabahtan beri uğraşıyorum hala bitmedi çok yoruldumGünaydınn iyi diyeyim iyi olayım. Sen?
Çarşambaya attım temizliği. Perşembe misafir var bende de :)Temizlik günüm benim sabahtan beri uğraşıyorum hala bitmedi çok yoruldum
Allah kolaylık versin misafir gelirken temizlik gidince yine temizlik oluyoÇarşambaya attım temizliği. Perşembe misafir var bende de :)
malesefAllah kolaylık versin misafir gelirken temizlik gidince yine temizlik oluyo
Çarpanlara ayırma sorularını yapabiliyor musun yaaaÇarşambaya attım temizliği. Perşembe misafir var bende de :)
Daha sorulara başlamadım desem koşturuyorum. Anca cumartesi başlarımÇarpanlara ayırma sorularını yapabiliyor musun yaaa
Mrb :) en azından okul çağında ders çalışacak vakit buşabiliyorsundur diye düşünüyorum. Başladın mı hiç çalışmalara?Slm bende dgs gircem ama bir turlu odaklanamadim calisiyorum ama az evliyim 1 oglum var okula gidiyor acikcasi bu sene sinavlarimdan kotu alinca moralmen coktum ve toparlanamadim
Aradığınız kişi şuan çevrim dışı. Yatılı misafirim var iyice koptum ben dersten. Misafirlerin gittiler miM minikkalbim nerdesinn
Hoşgeldin. Hangi bölüm istiyorsun. Çocuğun okula gidince aslında üstüne çok gelmez ama bu seferde ödev yaptırma telaşı oluyordur.Slm bende dgs gircem ama bir turlu odaklanamadim calisiyorum ama az evliyim 1 oglum var okula gidiyor acikcasi bu sene sinavlarimdan kotu alinca moralmen coktum ve toparlanamadim
Çok oturmadılar. Uykusuzluk beni dumur etti. Bugün oruç tutuyorum biraz zorluyor. Sayısal mantığın ilk videosu bittiAradığınız kişi şuan çevrim dışı. Yatılı misafirim var iyice koptum ben dersten. Misafirlerin gittiler mi
Paragraf cozuyorum matematikte konu ve test cozuyorum ama ev isi yemek derken tamda verimli degil yani cokta sıkı degilMrb :) en azından okul çağında ders çalışacak vakit buşabiliyorsundur diye düşünüyorum. Başladın mı hiç çalışmalara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?