- Konu Sahibi minikkalbim
Gece geç mi yatıyorsun ondan olabilir. Bende 10 a kadar uyuyorum keşke erken kalkabilsekDevam ediyor 12 de uyandım hala bişi yapmadım. Temizlik yapmam gerekiyor. Yemek yapmam gerekiyor hiç canım istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece geç mi yatıyorsun ondan olabilir. Bende 10 a kadar uyuyorum keşke erken kalkabilsekDevam ediyor 12 de uyandım hala bişi yapmadım. Temizlik yapmam gerekiyor. Yemek yapmam gerekiyor hiç canım istemiyor
Hem geç uyuyorum hemde en ufak bi iş yapasım bile yok.Gece geç mi yatıyorsun ondan olabilir. Bende 10 a kadar uyuyorum keşke erken kalkabilsek
Bugün bende oturduğum yerden kıpırdamıyorum bile iyice tembelleştik biz niye böyle yaaHem geç uyuyorum hemde en ufak bi iş yapasım bile yok.
Sınava hazırlanıyorsanız katılabilirsiniz bizedgs ne zaman başvurusu ne zaman ?
Yapamayacağımız düşüncesinden mi kaynaklanıyor ahh bi bilsem. Dün bakabildin mi üslü sayılaraBugün bende oturduğum yerden kıpırdamıyorum bile iyice tembelleştik biz niye böyle yaa
Dün Bi test çözdüm çok az ama napim yetişmiyorYapamayacağımız düşüncesinden mi kaynaklanıyor ahh bi bilsem. Dün bakabildin mi üslü sayılara
Haklısın. Boş vaktin nerdeyse yoktur eminim. Hem oturmuş ev düzenini devam ettirip zaman arttırıp soru çözecek vakit yoktur. Deneme çözdün mü?Dün Bi test çözdüm çok az ama napim yetişmiyor
Denrme çözmedim daha şuan sanki çalıştığım herşeyi unutmuş gibi hissediyorumHaklısın. Boş vaktin nerdeyse yoktur eminim. Hem oturmuş ev düzenini devam ettirip zaman arttırıp soru çözecek vakit yoktur. Deneme çözdün mü?
150 fakikaSınav süresi 180dk mı kızlar yaa 140 değil mi dgs ile ilgili Bi haber okudum orda öyle yazıyordu
150 dakika olmasına baktım sadece. 40 sayfayı okumak istemedimİnceledin mi kılavuzu
Ne zaman başvuru yapacaksın önce osym den yapıp para sonra mı yatıyor150 dakika olmasına baktım sadece. 40 sayfayı okumak istemedim
Ais e giriş yaptım önce. Fotoğrafımın geçerlilik süresi dolmuş o yüzden hiç birşeye bakamıyorumNe zaman başvuru yapacaksın önce osym den yapıp para sonra mı yatıyor
Kpss ye başvururken. Önce aiste ki bilgilerini seçiyodun sonra para yatırıp bsşvuru onaylıyordun bundada öyle galibaNe zaman başvuru yapacaksın önce osym den yapıp para sonra mı yatıyor
Tamam öyleyse Bi bakayım bendeKpss ye başvururken. Önce aiste ki bilgilerini seçiyodun sonra para yatırıp bsşvuru onaylıyordun bundada öyle galiba
Ne güzel ya sende hava almış oluyorsun bu etkinlik sayesinde.Günaydın kızlar bugün bizim çocuklarla etkinlik günümüz dışarıdayız eve dönünce derse başlamam lazım bu arada Türkçeye döndüm matematikte çok zaman harcadım biraz Türkçede ilerleyip ikisini bir götürmeye uğraşcam.bu arada soru çözmeye geçtin mi Nameles
Hadi bakalım inş zamanla hızlanırsınNe güzel ya sende hava almış oluyorsun bu etkinlik sayesinde.
Başladım başladıöda çatır çutur gidemiyorum malesef