- Konu Sahibi minikkalbim
-
Hosbuldum.İlahiyat önlisans bitirdim tekrar ayni bolum istiyorum.Ya beni yalniz birakmiyor surekli yanimda gelene kadar ev toparla derken cok degil acikcasi son sinavlrimdan dolayi hevesimde kacmisti iste calusmak icin kendimi zorluyorumHoşgeldin. Hangi bölüm istiyorsun. Çocuğun okula gidince aslında üstüne çok gelmez ama bu seferde ödev yaptırma telaşı oluyordur.
Hangi türden gireceksinParagraf cozuyorum matematikte konu ve test cozuyorum ama ev isi yemek derken tamda verimli degil yani cokta sıkı degil
Bende ilahiyat istiyorum inşallah olur hepimizin gönlünden geçen yerler.Hosbuldum.İlahiyat önlisans bitirdim tekrar ayni bolum istiyorum.Ya beni yalniz birakmiyor surekli yanimda gelene kadar ev toparla derken cok degil acikcasi son sinavlrimdan dolayi hevesimde kacmisti iste calusmak icin kendimi zorluyorum
Pazartesiden sonra düzene koymam lazım kendimi hep Bi bahane bulup erteliyorum dersleriHangi türden gireceksin
Gitti mi misafirler.?Pazartesiden sonra düzene koymam lazım kendimi hep Bi bahane bulup erteliyorum dersleri
Yok canım yarın akşama.Gitti mi misafirler.?
İyice sapıttım. Yeni uyandımMutlu pazarlar canlar nasılsınız verimli bir gün diliyorum size ben bugünde boş geçiriyorum malesef umarım yarın güzel bir başlangıç yaparım
Geç uyandım tembel hissediyorum asıl sen nasılsın? Yorucu geöti mi son bi kaç günün?Merhaba kızlar nasılsınız
Çok yorucuydu bugün de evle uğraşıyorum ilk fırsatta soru çözmek isitiyorum az da olsa bugün başlamam lazım artıkGeç uyandım tembel hissediyorum asıl sen nasılsın? Yorucu geöti mi son bi kaç günün?
MerhabaNameles nasılsın
Bende dün başlayamadım ama bugün üslü ifade çözmeye uğraşıyorumSen nasılsın?
Devam ediyor 12 de uyandım hala bişi yapmadım. Temizlik yapmam gerekiyor. Yemek yapmam gerekiyor hiç canım istemiyorBugün nasıl başladın güneNameles Bi kaç gündür sersem gibiyim diyordun ya
26 nisanda başlıyor başvurular. 30 haziranda sınav vardgs ne zaman başvurusu ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?