• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Boğazım ağrıyor hala sabah uyanmak istemiyorum öğlene kadar zaten kahvaltı ev toplama sürüyor sonrada heves kalmıyor beni gaza getir Nameles Nameles
Beni gaza getiren şey ne biliyor musun? İnat.
Bu yaştan sonra birşey yapamayacağımı, boşu boşuna ders çalıştığımı, kendimi paralasamda hiç birşey elde edemeyeceğimi düşünen insanlar yüzünden kendimi mecbur hissediyorum.

Beni gaza getiren şey ne biliyor musun? İnat.
Bu yaştan sonra birşey yapamayacağımı, boşu boşuna ders çalıştığımı, kendimi paralasamda hiç birşey elde edemeyeceğimi düşünen insanlar yüzünden kendimi mecbur hissediyorum.
Onlar zaten en sinir bozucu şey. Onlara inat çalışmak gerek aslında

Günaydın canım benim derse oturmam geç oluyo kahvaltı falan çocuklardan dolayı erken kalkmam lazım diyorum hergün ama hiç kalkmıyorum
Enerjin kalmıyordur ki normal :/ benimde temizlikle geçti soruları çözmedim daha
Kahve, kitap keyfisi yapayım birazcık sonra tam gaz devam

Kızlar bu Nisan ayı bana çok kötü geldi çalışıyorum çalışıyorum sıfır verim sinir oluyorum bugün sırf ders çalışmim diye evi baştan aşağıya temizledim hep bahane

İşte geçen gün intibak 3 çözdüm 19 net çıktı baya şaşırdım çünkü intibak da yapamıyor dum zorlanıyor dum.

Back