- Konu Sahibi minikkalbim
Boğazım ağrıyor hala sabah uyanmak istemiyorum öğlene kadar zaten kahvaltı ev toplama sürüyor sonrada heves kalmıyor beni gaza getir NamelesNeden ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boğazım ağrıyor hala sabah uyanmak istemiyorum öğlene kadar zaten kahvaltı ev toplama sürüyor sonrada heves kalmıyor beni gaza getir NamelesNeden ki
Beni gaza getiren şey ne biliyor musun? İnat.Boğazım ağrıyor hala sabah uyanmak istemiyorum öğlene kadar zaten kahvaltı ev toplama sürüyor sonrada heves kalmıyor beni gaza getir Nameles
Onlar zaten en sinir bozucu şey. Onlara inat çalışmak gerek aslındaBeni gaza getiren şey ne biliyor musun? İnat.
Bu yaştan sonra birşey yapamayacağımı, boşu boşuna ders çalıştığımı, kendimi paralasamda hiç birşey elde edemeyeceğimi düşünen insanlar yüzünden kendimi mecbur hissediyorum.
İlk videosuna baktım yemekleri yapıp ortalığı toplayıp ikincisini izlicemDinledin mi kümeleri benim turkçeye bakmam lazım çok ihmal ettim
Günaydınnn...Dinledin mi kümeleri benim turkçeye bakmam lazım çok ihmal ettim
Günaydın canım benim derse oturmam geç oluyo kahvaltı falan çocuklardan dolayı erken kalkmam lazım diyorum hergün ama hiç kalkmıyorumGünaydınnn...
Dinledim birazdan tekrar ve 24 soruya geçicem. Uyumaya niyetim var. Sınavı düşününce uykum kaçtı :)
Enerjin kalmıyordur ki normal :/ benimde temizlikle geçti soruları çözmedim dahaGünaydın canım benim derse oturmam geç oluyo kahvaltı falan çocuklardan dolayı erken kalkmam lazım diyorum hergün ama hiç kalkmıyorum
Bende temizlik yapcam şimdi daha çabuk hellederim inş.Enerjin kalmıyordur ki normal :/ benimde temizlikle geçti soruları çözmedim daha
Kahve, kitap keyfisi yapayım birazcık sonra tam gaz devam
Ne zamandır yoktun nasıl gidiyor çalışmalarKızlar bu çarpanlara ayırma konusu ne kadar zor ya
Ateş eden modda dolaşıyorum regl oldum. Ekstra bi sinirlilik hakim. Bugun işlem ve modüler aritmetik bitti. Tekrar ve soru çözümü kaldı.Nameles nasılsın ben hafta sonu çalışamadım bugün de çok işim var halledebilirsem bakarım biraz sen neler yaptın
Bende öyleyim hiç çalışamadım Bi kere boşlayınca toparlayamıyorum daKızlar bu Nisan ayı bana çok kötü geldi çalışıyorum çalışıyorum sıfır verim sinir oluyorum bugün sırf ders çalışmim diye evi baştan aşağıya temizledim hep bahane
Denemelerde nasılsın peki?Kızlar bu Nisan ayı bana çok kötü geldi çalışıyorum çalışıyorum sıfır verim sinir oluyorum bugün sırf ders çalışmim diye evi baştan aşağıya temizledim hep bahane
Hangi konudasın?Bende öyleyim hiç çalışamadım Bi kere boşlayınca toparlayamıyorum da