- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
Facete mi?Kızlar dgs grupları var benimde olduğum fayda sağlıyor deneme falan da atılıyor sizde katılın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Facete mi?Kızlar dgs grupları var benimde olduğum fayda sağlıyor deneme falan da atılıyor sizde katılın bence
Türkçeye döndüm ben matematiği tekrar yapıp soru çözmem lazım en baştanHangi konudasın?
Matematikten mi 19İşte geçen gün intibak 3 çözdüm 19 net çıktı baya şaşırdım çünkü intibak da yapamıyor dum zorlanıyor dum.
İntibak yayını çok zormuş. Bi kaç yerde zorladığına dair okumuştumMatematikten mi 19
Yaprakları hiç uğruna yolunmuş papatya gibiyimMerhaba şekerler nasılsınız bugün
Yaa öyle düşünmeYaprakları hiç uğruna yolunmuş papatya gibiyim
Sınav yaklaştıkça karabasanlar çöküyor üstümeYaa öyle düşünme
Çok boşladım dersleri canım istemiyor hiç stres yapıyorum bende böyle olunca ama yine de oyalanıp duruyorumSınav yaklaştıkça karabasanlar çöküyor üstüme
Aman diyim salma kendini daha havalar bile ısınmadıÇok boşladım dersleri canım istemiyor hiç stres yapıyorum bende böyle olunca ama yine de oyalanıp duruyorum
Sana öyle geliyordur bence. Aramızda En çok üstüne düşen sensinBende saldım galiba hiç canım istemiyor kızlar ya yalandan oturuyorum ders başına sırf vicdan rahatla sin diye
Burdayımm canım. Tekrar yapıp soru çözmek isyorum bugün matematikten sen neler yapıyorsunNerdesinizzz
Olasılıkta çakılı kaldımBurdayımm canım. Tekrar yapıp soru çözmek isyorum bugün matematikten sen neler yapıyorsun
Hayırlı olsun canım çözdükten sonra yorumlarını merak ediyorum ne zaman başlayacaksın denemelereBugün bu denemeyi aldım. Kolaylık zorluk derecesini bilmiyorum
Eki Görüntüle 2258031
Teşekkür ederim. Bu haftaiçi ilk denemeyi yapmayı planlıyorum süre tutarakHayırlı olsun canım çözdükten sonra yorumlarını merak ediyorum ne zaman başlayacaksın denemelere