- Konu Sahibi minikkalbim
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnGünaydın
Hareket hız dinledim grafik ilk video hızlı geçtim soru çözmeden geçince inşallah unutmuyorumdur yetiştiremiyorum yaa en son çözerim diye avutuyorum kendimi ama inşallah öyle olurGrafik problemlerindeyim. Sen neler yaptın?
İllaki unutuyoruz da çözümlü soru çözdükçe o açığı kapatacağımıza inanıyorum. Oran orantı kurmada sorun yaşıyordum. İlyas hoca grafik problemlerini çok güzel anlatmış. Oran orantı mantığı oturmaya başladıHareket hız dinledim grafik ilk video hızlı geçtim soru çözmeden geçince inşallah unutmuyorumdur yetiştiremiyorum yaa en son çözerim diye avutuyorum kendimi ama inşallah öyle olur
Aslında grafiklerden sonra bırakıp eskileri tekrar etsem iyi olur ama yada diyorum hepsi bitsin hızlıca sonra tekrar ve soru çöz sen nasıl yapacaksınİllaki unutuyoruz da çözümlü soru çözdükçe o açığı kapatacağımıza inanıyorum. Oran orantı kurmada sorun yaşıyordum. İlyas hoca grafik problemlerini çok güzel anlatmış. Oran orantı mantığı oturmaya başladı
Ne zaman konu çalışman bitecek?
Geometriye başlamayıp baştan sona hergün her konudan 3 soru çözmekle başlayıp rahat rahat bitirebildiğimi gördüğümde arttırmayı düşünüyorumAslında grafiklerden sonra bırakıp eskileri tekrar etsem iyi olur ama yada diyorum hepsi bitsin hızlıca sonra tekrar ve soru çöz sen nasıl yapacaksın
Günlük kaç soru yapar ki böyleGeometriye başlamayıp baştan sona hergün her konudan 3 soru çözmekle başlayıp rahat rahat bitirebildiğimi gördüğümde arttırmayı düşünüyorum
Tekrar yaptım soru çözdüm. Aslında yeni konuya geçebilirimde beynime eziyet etmeyeyim dedim :) bugün bende pek vakit bulamadım eve gireli 1 saat anca olmuşturNameles bugün nasıl geçiyor canım ben daha hiç bişey yapmadım dışarı çıktım çok yoruldum sanırım bişey yapamıcam bugün bari Bi test çözsem sıfır kapatmak istemiyorum günü
Bugün hiç bişey yapmadım üzgünüm ama hem istek yoktu içimde hemde zaman yoktu artık yarına kendimi motive etmeye çalışcam. Seni tebrik ediyorum belki fazlasını yapabilirdin dediğin gibi ama arada kaçamak da yapmayalım mı yaaTekrar yaptım soru çözdüm. Aslında yeni konuya geçebilirimde beynime eziyet etmeyeyim dedim :) bugün bende pek vakit bulamadım eve gireli 1 saat anca olmuştur
İşte haftaya misafir kafilesi gelecek. Nerden baksan 3 günüm çöp olacakBugün hiç bişey yapmadım üzgünüm ama hem istek yoktu içimde hemde zaman yoktu artık yarına kendimi motive etmeye çalışcam. Seni tebrik ediyorum belki fazlasını yapabilirdin dediğin gibi ama arada kaçamak da yapmayalım mı yaa
Ramazan yoğun geçer bide ilk zamanlar alışana kadar halsizlik olur yani sıkı tutmak lazım şimdiden aslındaCuma yı bi atlataydım. Ramazanda kimseyi kabul etmicem valla. Tam düzen oturtuyorum bişi oluyo mutlaka
Bak öyle dedin kümelere başlıcam şimdiRamazan yoğun geçer bide ilk zamanlar alışana kadar halsizlik olur yani sıkı tutmak lazım şimdiden aslında
Günaydın ben yine Bi motivasyon eksikliği ile uyandım bugün umarım toparlarım kendimi. Kızlardan ses yok keşke gelselerYa bide bizim kızlar nerde acaba çalışmayı mı bıraktılar
Neden kiBi motivasyon eksikliği ile uyandım bugün umarım toparlarım kendimi.