• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Kıızlar geçen seneki DGS’de sözelde 6bin sayısaldaki 20 bindeydim. KPSSye hazırlanıcam lakin sorularınız konu eksiğiniz olunca yardımcı olabilirim. Lütfen siz de bana yardımcı olun ❤️

Hoşgeldin canım. kaç netle sıralaman bu şekildeydi. Sözelden mi sayısaldan mı gireceksin
Hoşbuldum 🙆🏻‍♀️ Sayısaldaki 36 doğru 11 yanlış kalanı boş sözelde de 53 doğru 4 yanlış 3 boşum vardı. Bölümüm sayısal ama zaten başvuru yapmayacaktım lisans için sınıf arkadaşlarım napıcak acaba diye girdim her sınav kendini denemek için üniversite sınavına giren dershane fizik hocası gibi oldum 😂 şuan KPSS’ye hazırlanıyorum aynı zamanda yurtdışında üniversite başvurusu yaptım onlardan davet bekliyorum hangisi olursa

Kıızlar geçen seneki DGS’de sözelde 6bin sayısaldaki 20 bindeydim. KPSSye hazırlanıcam lakin sorularınız konu eksiğiniz olunca yardımcı olabilirim. Lütfen siz de bana yardımcı olun ❤
Ayy ayy ayy harikasın:rolleyes: hangi bölümü kazandın?

gece çalışmak verimli geçti mi umarım günü telafi edebilmişsindir
Telafi edemedim :) açığı kapatmaya az kaldı. 4,5 saat uyumuşum uyandığımda çok garip bişi oldu korkuttu.
yatakta oturduğumu hatırlıyorum. Birden kendimi kapının yanında başım dönerken vücudum titrerken buldum düşmemek için dolaba yaslandım 10-20 saniye sürdü

Hoşbuldum 🙆🏻‍♀️ Sayısaldaki 36 doğru 11 yanlış kalanı boş sözelde de 53 doğru 4 yanlış 3 boşum vardı. Bölümüm sayısal ama zaten başvuru yapmayacaktım lisans için sınıf arkadaşlarım napıcak acaba diye girdim her sınav kendini denemek için üniversite sınavına giren dershane fizik hocası gibi oldum 😂 şuan KPSS’ye hazırlanıyorum aynı zamanda yurtdışında üniversite başvurusu yaptım onlardan davet bekliyorum hangisi olursa
Vavvv harikasın yaa aynısından ben de istiyorum :KK68:. Tabi benim için hayal şuan o netler. Yurt dışında ne okumayı istiyorsun burda o puanlarla tercih yapmadın şimdi doğru mu anladım

Telafi edemedim :) açığı kapatmaya az kaldı. 4,5 saat uyumuşum uyandığımda çok garip bişi oldu korkuttu.
yatakta oturduğumu hatırlıyorum. Birden kendimi kapının yanında başım dönerken vücudum titrerken buldum düşmemek için dolaba yaslandım 10-20 saniye sürdü
Dikkat et canım kendine yaa dün hastane falan yoruldun tabi. Sağlığımız herşeyden önce geliyor kendimizi sevelim ve ona çok iyi bakalım

Maşallah :nazar:
Matematikte yeni tarz sorular hakkında ne düşünüyosun:KK61:

Dikkat et canım kendine yaa dün hastane falan yoruldun tabi. Sağlığımız herşeyden önce geliyor kendimizi sevelim ve ona çok iyi bakalım
Bende şans yokki. Dün kan sonuçlarım çıkmıştır diye gittim d vitamini 15 gün sonra çıkıyor. Giriş yapan kadın demesin mi cuma günleri doktorlar toplantıda oluyo diye. Huleyynnn dedim. :kızgın:

Şuan elektrikler yok. Yeni konuya geçemiycem. Telefonun kaç mb interneti var hiç bilmiyorumda kitap okuyum bari

Vavvv harikasın yaa aynısından ben de istiyorum :KK68:. Tabi benim için hayal şuan o netler. Yurt dışında ne okumayı istiyorsun burda o puanlarla tercih yapmadın şimdi doğru mu anladım
Evet canım tercih yapmadım yapsaydım paramedik mezunuyum acil yardım afet yönetimi yazardım. Üniversite sınavına girdiğim yıl veterinerlik istemiştim annem istemedi tıpa da puanım yetmiyordu paramedik okudum o sebepten annemin içinde tıp baya ukte kaldı Rusya’da ve Çeçenistan’da üniversite başvurusu yaptım dil yeterlilik sınavlarına girdim akademik ve sosyal başarımı değerlendirip onay verdiler birkaç kişi arasından seçilirsem ücretli olarak tıp okucam yarı burslu falan yoksa artık KPSSden atanmaya çalışıcam

Maşallah :nazar:
Matematikte yeni tarz sorular hakkında ne düşünüyosun:KK61:
Teşekkür ederim canım paramedik mezunuydum tercih yapmadım umarım benden çok çok daha iyi bir sonuç alırsın ❤️ Vallahi hiç iyi düşünmüyorum zaten yapamadım da 😂 mantık zaten yeterince zorluyor dgsde sözel de sayısal da ama sözel paragraflarına ek çılgın matematik paragraf ve sorularının eklenmesini hiç doğru bulmadım zaten bir ton kişi sıfır çekti fulleyen var mı bilmiyorum... önceki sorulara bakınca çalışınca yapılabilir gibi görünüyor ama artık sanki bilmeyen ya da yorulan hiç yapamaz gibi

Evet canım tercih yapmadım yapsaydım paramedik mezunuyum acil yardım afet yönetimi yazardım. Üniversite sınavına girdiğim yıl veterinerlik istemiştim annem istemedi tıpa da puanım yetmiyordu paramedik okudum o sebepten annemin içinde tıp baya ukte kaldı Rusya’da ve Çeçenistan’da üniversite başvurusu yaptım dil yeterlilik sınavlarına girdim akademik ve sosyal başarımı değerlendirip onay verdiler birkaç kişi arasından seçilirsem ücretli olarak tıp okucam yarı burslu falan yoksa artık KPSSden atanmaya çalışıcam
gönlündekini gerçekleştirirsin inşallah canım

Bende paramedik mezunuyum hemşireliği zorluycam :KK14:

Teşekkür ederim canım paramedik mezunuydum tercih yapmadım umarım benden çok çok daha iyi bir sonuç alırsın ❤ Vallahi hiç iyi düşünmüyorum zaten yapamadım da 😂 mantık zaten yeterince zorluyor dgsde sözel de sayısal da ama sözel paragraflarına ek çılgın matematik paragraf ve sorularının eklenmesini hiç doğru bulmadım zaten bir ton kişi sıfır çekti fulleyen var mı bilmiyorum... önceki sorulara bakınca çalışınca yapılabilir gibi görünüyor ama artık sanki bilmeyen ya da yorulan hiç yapamaz gibi
Ben gidip bi soğuk su içeyim:KK61:

Back