- Konu Sahibi minikkalbim
-
TebriklerVideo bitti tekrar +24 soru var
Ayy ben çok yaşlıyım söylemem hepsinizden büyüğüm yaaahayırr 22 yasındayım henüzsen?
2014 kpss için dersine girmiştim. Dersle video aynı olmuyo :) ramazan hoca nın ağır dersinden çıkıp matematik dersine girince yamuluyodumilyas hocanın oldugu dershaneye yazılcam etütlerimi ondan alırım en azından
Devlet sırrı söylemiyorhayırr 22 yasındayım henüzsen?
Hadi siz yabancı değilsiniz sizden sır çıkmaz size söylim 31 yaşına basmış bulunuyorumDevlet sırrı söylemiyor
bu muydu yaniiHadi siz yabancı değilsiniz sizden sır çıkmaz size söylim 31 yaşına basmış bulunuyorum
hadi ya ilyas hocadan özel ders alayım o zaman arastırıp. Umarım uygundur :))2014 kpss için dersine girmiştim. Dersle video aynı olmuyo :) ramazan hoca nın ağır dersinden çıkıp matematik dersine girince yamuluyodum
İhtiyaç dershanesindeydi o zamanlar. Şimdi ostimdeler galibahadi ya ilyas hocadan özel ders alayım o zaman arastırıp. Umarım uygundur :))
Fiyatları nasıl dersanelerinbende en son yargıda diye duymustum mesaj attım cevap vermiyo
erken kayıtta 2 küsüre buldum, kuzey akademiyi arastırıyorum henüz onun fiyatını bulamadımFiyatları nasıl dersanelerin
Kendisi hangi dersanedeymiş.video çok faydalı amailyas hocaylada konuştum aklımdaki yerleri önerdi
kuzey akademi de aziz hoca mı var?erken kayıtta 2 küsüre buldum, kuzey akademiyi arastırıyorum henüz onun fiyatını bulamadım
ne dedi ne dediilyas hocaylada konuştum aklımdaki yerleri önerdi
yararıda var zararı da var. ihtiyaç dershanesi isim yapmış bi dershaneydi o zamanlar lakin.kiralanan bina çok kötüydü yazın sıcağında ders dinlenilmiyordu klimalar yoktu. bi tane uyduruk vantilatör vardı kendine hayrı olmayan.(dershanenin kötü binasını az çok ramazan hocanın ilk video çektiği zamanlarda görürsün. adam şıpır şıpır ter döküyo :) )Kendisi hangi dersanedeymiş.video çok faydalı amaNameles in dediği gibi sınıf ortamı nasıl olur, sonuçta bir günde bir çok derse giriyorsun biz evde kafamız dinç iken dinliyoruz. Dershanede disiplin açısından iyi olur düzenli çalışırsın
teşekkürler :)Matematik grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?