2019 dgs ye hazırlanıyoruz

2014 kpss için dersine girmiştim. Dersle video aynı olmuyo :) ramazan hoca nın ağır dersinden çıkıp matematik dersine girince yamuluyodum
hadi ya ilyas hocadan özel ders alayım o zaman arastırıp. Umarım uygundur :))

ilyas hocaylada konuştum aklımdaki yerleri önerdi

yararıda var zararı da var. ihtiyaç dershanesi isim yapmış bi dershaneydi o zamanlar lakin.kiralanan bina çok kötüydü yazın sıcağında ders dinlenilmiyordu klimalar yoktu. bi tane uyduruk vantilatör vardı kendine hayrı olmayan.(dershanenin kötü binasını az çok ramazan hocanın ilk video çektiği zamanlarda görürsün. adam şıpır şıpır ter döküyo :) )

bide o zaman bangır bangır seçim arabaları geçiyordu camı açınca daha kötü :) . onun haricinde sınıfta olanlar haylaz oluyo mutlaka dersi sabote eden. salak salak hocayla muhabbete girmek isteyen.
benim dershaneye gittiğim zamanlarda video çekim dersleri farklı zamanda yapılırdı. az kişi olurdu sabote edecek kimse alınmazdı derse. videoyu etkiler diye
hocalar ne kadar iyi olursa olsun ders dinlediğin ortam kötü olunca sana pek yararı olmuyo. hocaların bile modu düşüyordu sıcakta. bana göre hocalarda bu durumdan memnun olmayınca ihtiyaç dershanesinden ayrıldılar. yargı ya geçmişlerdi. şuan neredeler hiç bilmiyorum.

diyeceğim o ki bu şartlar altında 0 bilgiyle dershaneye gidince verimli olmuyor ama konuya hakim olunca . ders işlenirken hem bildiklerini unutmuyosun hemde geliştiriyosun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…