• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

bende şimdi kar zarar problemlerine başlıycam. bi an önce bitirmek istiyorum artık konu çalışmasını. her geçen gün süre azaldığını fark ettikçe stres yapmaya başladım daha adam akıllı soru çözmeye başlamadım. deneme hiç yapmadım. inş beklediğim kadar kötü netlerle başlamam. aaa bu arada benim hocam kitabında zorlanıyorum demiştim ya 2020 kpss için hazırlananların topiklerine giriyorum bazen orda okudum. ilyas hocanın kitabı orta seviyeli kitapmış ondan zorluyormuş beni :)
Daha zorları çıkıyorsa sınavda yandık:KK17:

Daha zorları çıkıyorsa sınavda yandık:KK17:
dgs ye giren sayısı öyle aman aman bişi değil diye biliyorum. bide herkesin bölümü farklı olduğu için zorlamazlar.(mesela kpss de 3001 koduyla tercih yaptığında tüm önlisansların tercih yapabileceği bi kadro olduğu için dgs de rakip sayısı az. o yüzden kpss yi zor yapıyorlar)

bi yerde okumuştum dgs ye gireceklerin çoğunluğu meslek çıkışlı bu yüzden matematikte çuvallandığı yazıyordu bunu bile bile zorlamıyolarmış. tabi eleyici tarzda sorularda ekliyorlardır

A
dgs ye giren sayısı öyle aman aman bişi değil diye biliyorum. bide herkesin bölümü farklı olduğu için zorlamazlar.(mesela kpss de 3001 koduyla tercih yaptığında tüm önlisansların tercih yapabileceği bi kadro olduğu için dgs de rakip sayısı az. o yüzden kpss yi zor yapıyorlar)

bi yerde okumuştum dgs ye gireceklerin çoğunluğu meslek çıkışlı bu yüzden matematikte çuvallandığı yazıyordu bunu bile bile zorlamıyolarmış. tabi eleyici tarzda sorularda ekliyorlardır
Girince görücez bakalım umarım yapabileceğimiz sorular çıkar

Bende mi dinlesem problemleri en baştan sadece karışımı mı dinlesem diyordum ama
zaman bulabilirsen kesinlikle dinle. sözelden gireceğin için sayısalı ne kadar iyi yaparsan puanın diğerlerine göre yüksek olur. 1-2 puan bile kaç kişi oynatıyo sıralamada

2 tane arkadasim hic calismadan dgs yi ilk girisinde kazandi biri meslek lisesi cikisliydi hemde. Temel varsa oluyor ya

2 tane arkadasim hic calismadan dgs yi ilk girisinde kazandi biri meslek lisesi cikisliydi hemde. Temel varsa oluyor ya
Temel denilen şey tam olarak ne? Konular üzerinde üstünkörü bilgisi olmak mı? Soru çözebilecek durumda olupta soru çeşidini gördükçe netlerini arttıran mı? Hep merak etmişimdir:temizlik:

Kaç net yaptılar peki biliyor musun. Yani bazı bölümler çok az netlerle alabiliyor Bazıları ise neredeyse full yapmak gerek
biri egede mühendislik okuyor biri eskisehirde. biri tam 35 net yaptı diğeri 42 yani ikiside sayısaldı benim bu kadar calısmama cok sasırıyolar :D

ben calisamiyorum ya bu hafta gidip 2020 için dershanelerle konusucam fiyat falan alcam

ilyas hocanın oldugu dershaneye yazılcam etütlerimi ondan alırım en azından :D

Back