- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
-
whatsapp kullanmıyorum aslında çok işime yarardı. :/ soran arkadaşlar vardı onlar için çok iyi olduRica ederim :) inşallah açılır geçen sefer ki gibi hata vermez
teşekkürler :)Matematik grubu
yediiklim, tasarı, kuzey akademiyi önerdine dedi ne dedi
dgs oldugu için sadece matematik derslerine giricem, evden çok dershanede çalışıcam derslerden sonra. Evde sürekli uykum geliyor odaklanamıyorum vsKendisi hangi dersanedeymiş.video çok faydalı amaNameles in dediği gibi sınıf ortamı nasıl olur, sonuçta bir günde bir çok derse giriyorsun biz evde kafamız dinç iken dinliyoruz. Dershanede disiplin açısından iyi olur düzenli çalışırsın
sadece matematik mi 2 bin lira yani?dgs oldugu için sadece matematik derslerine giricem, evden çok dershanede çalışıcam derslerden sonra. Evde sürekli uykum geliyor odaklanamıyorum vs
faiz kar zarar problemlerini çok oturtamamışım tekrar izledim videolarını öğleden sonra hastane işim var o zamana kadar tekrarı yapcamBaşladınız mı kızlar güne hazır mıyız
Tekrarı kitaptan mı yapıyorsun anlattığı herşey var mı ordafaiz kar zarar problemlerini çok oturtamamışım tekrar izledim videolarını öğleden sonra hastane işim var o zamana kadar tekrarı yapcam
matematik-türkce. Bu da 2020 erken kayıtta buldugum fiyat. Kuzey akademi de çok daha pahalı napıcam bilemiyorumsadece matematik mi 2 bin lira yani?
video ders notları kitabından yapıyorum. bazı soruları eklememişlerTekrarı kitaptan mı yapıyorsun anlattığı herşey var mı orda
hangi ildeydin? niye o kadar uçtu ki yahumatematik-türkce. Bu da 2020 erken kayıtta buldugum fiyat. Kuzey akademi de çok daha pahalı napıcam bilemiyorum
ankara. bilsemmhangi ildeydin? niye o kadar uçtu ki yahu
Kpss daha mı pahalıdır peki. Kaç saat ders var. Yani ne bilim denemeler nasıl olcak etütler falan onları öğrendin miankara. bilsemm(
toplam 950 saat ders yazıyor. Burda dgs daha pahalıymış arkadaşım ikisine de gitti o söyledi ama yine de fiyat uçuk geldiKpss daha mı pahalıdır peki. Kaç saat ders var. Yani ne bilim denemeler nasıl olcak etütler falan onları öğrendin mi
Diğerlerini de araştır bence içine hangisi sinerse geç kalmadan kayıt yaptır ki erken kayıt avantajından da faydalanırsın bu arada sen kpss için yazılmayı istiyorsun değil mitoplam 950 saat ders yazıyor. Burda dgs daha pahalıymış arkadaşım ikisine de gitti o söyledi ama yine de fiyat uçuk geldi
inşallah :)) hayır dgsDiğerlerini de araştır bence içine hangisi sinerse geç kalmadan kayıt yaptır ki erken kayıt avantajından da faydalanırsın bu arada sen kpss için yazılmayı istiyorsun değil mi
Bu sene kazanırsın belki canım şimdiden kayıt olursan ücreti geri alabilecek misininşallah :)) hayır dgs
yook imkansız netlerim cok düsük kazanamam özelde anca. onu da ben istemiyorum özel de zor oluyorBu sene kazanırsın belki canım şimdiden kayıt olursan ücreti geri alabilecek misin
Özel maddi açıdan kaldırabileceksen olur ama zorlanacaksan hiç bulaşmamak lazımyook imkansız netlerim cok düsük kazanamam özelde anca. onu da ben istemiyorum özel de zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?