• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

karışım problemlerinde fazlaca farklı çözüm yolları var yapamıyorum
Ben sadece kitaptan konu anlatımına baktım problemlerin karışım ve yüzdeleri çözemedim malesef. hoca olarak sadece ilyas hocanın başka konulardaki videolarını izledim çok güzel anlatıyor. Hocalar hakkında bilgim yok. Sözel için peki hangi hocayı önerirsiniz

ben ders çalısmayı bilmiyorum kesinlikle konudan konuya geciyorum konuları tam anlayamıyorum netlerim o yüzden artmıyor en iyisi seneye için dershaneye yazılmak olucak..

Ben sadece kitaptan konu anlatımına baktım problemlerin karışım ve yüzdeleri çözemedim malesef. hoca olarak sadece ilyas hocanın başka konulardaki videolarını izledim çok güzel anlatıyor. Hocalar hakkında bilgim yok. Sözel için peki hangi hocayı önerirsiniz
Sözel için iyi bi hoca bulduğunda paylaşırsan çok memnun olurum

Bazen diyorum ki kpss olsa daha iyi tekrar okulla uğraşmayız
Kpss den çok umudum yok açıkçası +90 almam lazım. Atama sayıları düştü. Hemşireliğin önü hep açık. Bir sürü şehir hastaneleri açılıyor. Hiç olmafı özelde çalışırım. Sende durumlar nasıl bilmiyorum. Bana kpss biraz zor gibi

Kpss den çok umudum yok açıkçası +90 almam lazım. Atama sayıları düştü. Hemşireliğin önü hep açık. Bir sürü şehir hastaneleri açılıyor. Hiç olmafı özelde çalışırım. Sende durumlar nasıl bilmiyorum. Bana kpss biraz zor gibi
kpss de bizim bölümden 85 alan arkadaslarım bekliyor bizim bölümde alım yok o yüzden acilen bölüm değiştirmem lazım ftr istiyodum ama onda da alım oldukca az en iyisi tekrar okumak gibi geliyor hemsirelik icin :(

kpss de bizim bölümden 85 alan arkadaslarım bekliyor bizim bölümde alım yok o yüzden acilen bölüm değiştirmem lazım ftr istiyodum ama onda da alım oldukca az en iyisi tekrar okumak gibi geliyor hemsirelik icin :KK43:
Kesinlikle hemşirelik.
Yıpranma payı verilse bir sürü kişi emekli olacak daha çok açılacak önü

Bugün ki hedeflerimiz neler. Ben önce ev işlerim çok fazla onları halletmeliyim sonra matematik soru çözmeliyim
İşçi problemlerinde tekrar yapıp 24 soru çözcem. Kalan vakittede zamanım olursa yeni konu çalışırım. Akşam 8 e kadar ne yapabilirsem artık

Kahvaltı yaptım evi toparladım pek işim kalmadı gibi biraz video izleyip kalan işleri hallederim öğleden sonra da yemek falan yaparım vakit kalırsa soru çözerim
bende şimdi kar zarar problemlerine başlıycam. bi an önce bitirmek istiyorum artık konu çalışmasını. her geçen gün süre azaldığını fark ettikçe stres yapmaya başladım daha adam akıllı soru çözmeye başlamadım. deneme hiç yapmadım. inş beklediğim kadar kötü netlerle başlamam. aaa bu arada benim hocam kitabında zorlanıyorum demiştim ya 2020 kpss için hazırlananların topiklerine giriyorum bazen orda okudum. ilyas hocanın kitabı orta seviyeli kitapmış ondan zorluyormuş beni :)

Back