- Konu Sahibi minikkalbim
-
Bana zor geldi ne yalan söyleyim. Her konunun testi öğreniyorum/geliştiriyorum/sınav tadında diye ayrılmış. Sınav tadında olanları hiç anlamıyorum. Biraz pişman oldum.Selam
Benim hocam kitabını bende istiyorum aslında ilyas hocayı dinliyorum bende kitap güzel mi ve fiyatı ne kadar
bu kitapta youtube da ki sorular var. Soru bankasındada benzer ve daha zor olanları varBende merak ediyorum o kitabı videoda çözdüğü sorular mı var yoksa soru kitabı mı
Hızına yetişilmiyor maşallahFonksiyonları dinledim bugün beynim yandı hoca çözerken kolay gibi kendim bakınca öyle olmuyo daha soru çözmedim ama çok da iyi anladım gibi hissetmiyorum
İşte bende bu yorumlardan kaçmak için 2020 kpss ye hazırlanıyorum diyorum :). Atanamazsın vs. Diyorlar. Olsun diyorum ben üstüme düşeni yapayım da gerisi Allah a kalmışben 2 gündür çalışamıyorum insanlardan çok olumsuz etkileniyorum sanırım.Etrafımdakiler hemşirelik ne herkes hemşire olur sanki doktor mu olucaksın vs yorumlar yapınca benim modum düşüyo nedense
Bunu söyleyen de prof heraldeben 2 gündür çalışamıyorum insanlardan çok olumsuz etkileniyorum sanırım.Etrafımdakiler hemşirelik ne herkes hemşire olur sanki doktor mu olucaksın vs yorumlar yapınca benim modum düşüyo nedense
Günaydın canımKkküüünaydınnnn
aynen öyle kuafor bile elestiriyor doktorun altında ezilceksin falan filan. Herkes kendi hayatıyla ilgilense keskeBunu söyleyen de prof heraldeçok sinir oluyorum benim çevremdede var öyle herşeye bir lafı olan lüzumsuz şahsiyetler.
Ne bilim çok hızlı geçiyorum galba ama yetişmicek diye korkuyorum Bi de bana sözel daha çok lazım sanırım o yüzden oyalanmak istemiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum kiHızına yetişilmiyor maşallah
İşçi havuz ve karışım çalıştım
Bölümün sözeldense doğru yapıyorsun tabikiNe bilim çok hızlı geçiyorum galba ama yetişmicek diye korkuyorum Bi de bana sözel daha çok lazım sanırım o yüzden oyalanmak istemiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ki
Lütfen kimseyi tınlama devam et. Hiyerarşinin olduğu her yerde üstler altları ezer. Sadece istedipin meslek için geçerli değilgünayydınn
Sabah karışım tekrarı yaptım. Temizlik bitince sorularına bakcamBaşladınız mı çalışmaya
Aynı şeyi hissetmişizilyas hoca karışım problemlerini anltırken bu konuyu yapamayan m.a.l dedi ya ben yapamıyorum sorun var demek ki
Problemleri dinlemem lazım o çözemeyenlerden biri de benimAynı şeyi hissetmişizsadeleştirmelerim doğru çıkmıyor
karışım problemlerini en iyi hangi hoca anlatıyor?ilyas hoca karışım problemlerini anltırken bu konuyu yapamayan m.a.l dedi ya ben yapamıyorum sorun var demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?