• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Selam
Benim hocam kitabını bende istiyorum aslında ilyas hocayı dinliyorum bende kitap güzel mi ve fiyatı ne kadar
Bana zor geldi ne yalan söyleyim. Her konunun testi öğreniyorum/geliştiriyorum/sınav tadında diye ayrılmış. Sınav tadında olanları hiç anlamıyorum. Biraz pişman oldum.
Kitabı alan başka birilerinede sor istersen benim düşüncem etkilemesin kararını. İnternetten almıştım fiyatını yazarım

Bende merak ediyorum o kitabı videoda çözdüğü sorular mı var yoksa soru kitabı mı
bu kitapta youtube da ki sorular var. Soru bankasındada benzer ve daha zor olanları var
2250392

ben 2 gündür çalışamıyorum insanlardan çok olumsuz etkileniyorum sanırım.Etrafımdakiler hemşirelik ne herkes hemşire olur sanki doktor mu olucaksın vs yorumlar yapınca benim modum düşüyo nedense

ben 2 gündür çalışamıyorum insanlardan çok olumsuz etkileniyorum sanırım.Etrafımdakiler hemşirelik ne herkes hemşire olur sanki doktor mu olucaksın vs yorumlar yapınca benim modum düşüyo nedense
İşte bende bu yorumlardan kaçmak için 2020 kpss ye hazırlanıyorum diyorum :). Atanamazsın vs. Diyorlar. Olsun diyorum ben üstüme düşeni yapayım da gerisi Allah a kalmış

Bunu söyleyen de prof heralde :sinirli:çok sinir oluyorum benim çevremdede var öyle herşeye bir lafı olan lüzumsuz şahsiyetler.

ilyas hoca karışım problemlerini anltırken bu konuyu yapamayan m.a.l dedi ya ben yapamıyorum sorun var demek ki😂

Back