- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
-
hii o hata veriyoİki link var üstteki matematik
günaydınn. hiç bilmiyorum desem geometriden kaç soru çıktığını :) geçmiş sorulara bakmamaya direniyorum halaGünaydın kızlar güzel bir kahvaltı ve günlük ev işleri sonrası derse geçmeliyim umarım çabuk hallederim
Dün verimli geçirdiniz migünaydınn. hiç bilmiyorum desem geometriden kaç soru çıktığını :) geçmiş sorulara bakmamaya direniyorum hala
Matematiğe çok zaman ayırdım katkısı pek olmuyor. Fazla soru çözmem gerekDün verimli geçirdiniz mi
Canım bende konuları hızlı geçiyorum artık soru çözebilmek için vakit kazanmamız lazım çok oyalanıyorum yoksa konu üzerindeMatematiğe çok zaman ayırdım katkısı pek olmuyor. Fazla soru çözmem gerek
Yeni sistem neymiş peki nasıl olcakmışkesinlikle
tyt ayt diye yeni sınav sistemi getirdiler üniversite giriş sınavı. eskiden matematikte mantığa dayalı sorular olmuyordu direk işlem yapıyordun. yeni sistemde klasik sisteminin üzerine mantık eklemişler. yani atıyorum matematikte formül ezberleyip direk soru çözebiliyorken yenisinde formülü bilip aynı zamanda mantığını çalıştıran sorulara yönelmişler. güya ezber eğitimden kaçmak için. iyiliği kötülüğü tartışılır aslında. şuan ki nesil için iyi birşey ama bizim için değil. eskisinin üzerine yeni bişiler eklemek zor bence. benim hocam kitabında sınav tarzı sorulara hiç bakmadan geçiyorum okuduğumu bile anlamıyorum.Yeni sistem neymiş peki nasıl olcakmış
Anladım umarım emeklerimiz boşa gitmeztyt ayt diye yeni sınav sistemi getirdiler üniversite giriş sınavı. eskiden matematikte mantığa dayalı sorular olmuyordu direk işlem yapıyordun. yeni sistemde klasik sisteminin üzerine mantık eklemişler. yani atıyorum matematikte formül ezberleyip direk soru çözebiliyorken yenisinde formülü bilip aynı zamanda mantığını çalıştıran sorulara yönelmişler. güya ezber eğitimden kaçmak için. iyiliği kötülüğü tartışılır aslında. şuan ki nesil için iyi birşey ama bizim için değil. eskisinin üzerine yeni bişiler eklemek zor bence. benim hocam kitabında sınav tarzı sorulara hiç bakmadan geçiyorum okuduğumu bile anlamıyorum.
Hiç merak edip bakmadımHangi konulardan kaç soru çıkıyor bilen var mı
Selamtyt ayt diye yeni sınav sistemi getirdiler üniversite giriş sınavı. eskiden matematikte mantığa dayalı sorular olmuyordu direk işlem yapıyordun. yeni sistemde klasik sisteminin üzerine mantık eklemişler. yani atıyorum matematikte formül ezberleyip direk soru çözebiliyorken yenisinde formülü bilip aynı zamanda mantığını çalıştıran sorulara yönelmişler. güya ezber eğitimden kaçmak için. iyiliği kötülüğü tartışılır aslında. şuan ki nesil için iyi birşey ama bizim için değil. eskisinin üzerine yeni bişiler eklemek zor bence. benim hocam kitabında sınav tarzı sorulara hiç bakmadan geçiyorum okuduğumu bile anlamıyorum.
6 7 8 civarında diye biliyorumGeometri kaç soru çıkıyor biliyor musunuz
Fonksiyonları dinledim bugün beynim yandı hoca çözerken kolay gibi kendim bakınca öyle olmuyo daha soru çözmedim ama çok da iyi anladım gibi hissetmiyorumHiç merak edip bakmadımgünün nasıl geçti?
Az da değilmiş onlarada çalışmak lazım belki yapabiliriz6 7 8 civarında diye biliyorum
Bende merak ediyorum o kitabı videoda çözdüğü sorular mı var yoksa soru kitabı mıSelam
Benim hocam kitabını bende istiyorum aslında ilyas hocayı dinliyorum bende kitap güzel mi ve fiyatı ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?