• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

sen dahaa da erkencisin ne güzel ya:) sabah ders çalışmak için kalkıyorum deneme çözüp uyuyorum sonra🙈
İyide tüm konularını bitirmişsin denemelere bile başlamışsın. Şu problem bitseydi hayırlısıyla. Geometriye 4 mayıstan sonra başlarım. Konularımı hemencik bitirip sorulara abanmam lazım.

Erken kalkıyorum ama pek faydası yok gibi. Ev topla yemek yap derken bi bakmışım gün bitmiş.

İstanbulda oturuyorum haliyle puanlarda yüksek sadece %50 burslu geliyordu ben bi sene daha hazırlanayım belki tam burslu gelir düşüncesiyle tercih vermedim.
Hmmm. Geçen sene çok fazla sıfır çeken olmuş 0.5 ten dolayı. Bu sene puanlar yükselecek diye korkuyorum

İyide tüm konularını bitirmişsin denemelere bile başlamışsın. Şu problem bitseydi hayırlısıyla. Geometriye 4 mayıstan sonra başlarım. Konularımı hemencik bitirip sorulara abanmam lazım.

Erken kalkıyorum ama pek faydası yok gibi. Ev topla yemek yap derken bi bakmışım gün bitmiş.
aynen öyle yetiştirirsin soruları denemede görmek önemli ben soru çözmek yerine bol bol deneme çözüyorum soru tiplerini orda görüyorum hem sınava yönelik oluyor. Benim de öyle ev topla temizle bütün günüm çöp malesef🙈

Selam canlarrr ne güzel yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepiniz Hoşgeldiniz. Bugün ben çocuklarla vakit geçiriyorum yarın aranızdayım inşallah.sizin için verimli bir gün diliyorum

Kızlar sorunun çözümğnden birşey anlamadım. Bi bakabilir misiniz? Cevap 256
20190324_131353.jpg

2249837

whatsaptan sözel ve sayısal gruplara dahilim isterseniz link paylaşımı atayım dahil olun. Gruplar aktif çoğunlukla dönüş yapılıyor.

Back