Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır okumadım.Her gün meryem süresini mi okuyayim. Toplamda 41.
Bir de adet olduğu halde hamile çıkanlar var. Artık adet olsam bile test yapiyorum korkuyorum ya hamile degilim zannedip de hamile isem diye. Cevremde başına gelen de oldu. Hep tedirginim sagolasin önerin icin okuyacagim.

Yarın
Yarın 12.günüm adetin de 28. Günü çok az karnımda doluluk hissediyorum ama bilmiyorm adet olacak gibiyim

Yarın

Yarın 12.günüm adetin de 28. Günü çok az karnımda doluluk hissediyorum ama bilmiyorm adet olacak gibiyim
adet belirtisiyle aynı oluyormuş ya zaten. Test yapsan yaron falan ?

oyyy maşallah kuzucuk daha mercimek yani. Allahim en güzel gunlerini gostersin insallah
Çok sağol canım. Allah razı olsun .Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Olmuş işte
Kizlar ovala isimli test yaptim silik cizgi cikti yaein kan vermeliyim biraz daha beklemelimiyim?
Atsana testi bakalım

Ablamm evet ama bende de normalde adet olacakmışım gibi ağrılar belirti verir en geç 1 gün içinde adetim gelir. Şimdi de çok az bel ağrısı arada bir vuruyor. Kasıklar da az az arada acıyo. Beklemek istiyorum zaten 31. Güne kadar emin olamam. 3 gün geçsin kesin belli olur. Çarşambaya kadar.

Anladım canım. Vücudunu tanıyor olman da çok iyi. Inşallah gebesindir canım.

Anladım canım. Vücudunu tanıyor olman da çok iyi. Inşallah gebesindir canım.
Geçen ay strese dayalı adetim hayatımda ilk kez 29.gün geldi canım bnim.. Bu ay rahattım hamdolsun. İlk evlendiğim aylarda 26 günde olurdm saat gibi şaşmazdı. Dilerim sabah uyandığımda kırmızılar olmaz. Dualarını esirgeme bu kardeşinden ablacımm sağolasın

Ederim tabii ki. Hep şunu derim ben, hayırlı ve sağlıklı ise olsun inşallah. güzel haberlerini almak nasip olur inşallah .

Yok galiba bilmiyorum yine aynı çıktı umutlanmak istemedim adetini bekliyecem artık olmadı martta kalacak sen ne yaptin canım ovulasyon testin pik yapti mi bugün gunundu galiba
Daha pik yapmadı bu ay da geç yumurtlıcam herhalde . Yeterki olsun da önemi yok. 2-3 günde bi ilişkiye devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…