- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Sağlıklı haberlerini aldıkça inşallah çıkaracağım canım. Açıkçası çok hevesliyim :)İnsallah canım ama tadını çıkar canım insan ilkinde tadını genelde çıkaramıyor
Yok galiba bilmiyorum yine aynı çıktı umutlanmak istemedim adetini bekliyecem artık olmadı martta kalacak sen ne yaptin canım ovulasyon testin pik yapti mi bugün gunundu galibaHayal Kocak test yaptın mı hamile misiin??
Amin canım benim inşallah tsklerSağlıklı haberlerini aldıkça inşallah çıkaracağım canım. Açıkçası çok hevesliyim :)
Allah bağışlasın seninkini .Allah 2. Yi nasip eder inşallah canım.
Hayır okumadım.Her gün meryem süresini mi okuyayim. Toplamda 41.Amin inşaallah tutar canım geçmiş olsun bu arada her şerde bir hayır vardır. Yaşın çok değil üzülme
keşke bizim planlamamız gibi olsa ama olmuyor işte ben 30 yaşında hamile kaldım 31'ime az zaman kala doğum yaptım ama daha önceden doğurmayı o kadar isterdimki...zaten 28'imde evlendim bende kendimi hazır hissetmiyordum nasip böyleymiş.... şimdi 32'yim 2.yi istiyorum zaten doğana kadar 33...bakalım tabi Allah verirse...eşim pek taraftar değil çocuk küçük olduğu için ama yaş insanı etkiliyor zaten 30'umdan sonra anne olmuşum bari 2.si fazla zaman geçmesin diyorum inşaallah nasip olur tez zamanda hayırlısıyla. Üzülme sende Allah nasip eder yine ...41 gün meryem suresi okudunmu hiç? Okumadıysan tavsiye ederim kesinkes olacağına inanarak oku ben öyle yapmıştım
Yarın@ sembolünün bitişiğine Kutsal diye yazınca seçenekler çıkacak. Alerji olanı seçersin :) etiketlemiş olursun.
Benimki çok yeni. Geçen pazartesi öğrendim bata 2 kala. Bu çarşamba keseyi görmeye gideceğiz inşallah ☺
Amin inşallah .Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı ise nasip etsin inşallah.
Ben 12. Günde öğrendim. Inşallah senin de olmuştur.
Yarın 12.günüm adetin de 28. Günü çok az karnımda doluluk hissediyorum ama bilmiyorm adet olacak gibiyim@ sembolünün bitişiğine Kutsal diye yazınca seçenekler çıkacak. Alerji olanı seçersin :) etiketlemiş olursun.
Benimki çok yeni. Geçen pazartesi öğrendim bata 2 kala. Bu çarşamba keseyi görmeye gideceğiz inşallah ☺
Amin inşallah .Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı ise nasip etsin inşallah.
Ben 12. Günde öğrendim. Inşallah senin de olmuştur.
oyyy maşallah kuzucuk daha mercimek yani. Allahim en güzel gunlerini gostersin insallahinşallah
@ isareti bulamadimöğrendim
Bulmuşsun@ isareti bulamadim
Bulmuşsun ☺işte
Etiketlemek istediğin kişinin adının önüne @isareti koyup adını yaz
adet belirtisiyle aynı oluyormuş ya zaten. Test yapsan yaron falan ?Yarın
Yarın 12.günüm adetin de 28. Günü çok az karnımda doluluk hissediyorum ama bilmiyorm adet olacak gibiyim
Çok sağol canım. Allah razı olsun .Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahoyyy maşallah kuzucuk daha mercimek yani. Allahim en güzel gunlerini gostersin insallah
Olmuş işte
Atsana testi bakalımKizlar ovala isimli test yaptim silik cizgi cikti yaein kan vermeliyim biraz daha beklemelimiyim?
Anladım canım. Vücudunu tanıyor olman da çok iyi. Inşallah gebesindir canım.Ablamm evet ama bende de normalde adet olacakmışım gibi ağrılar belirti verir en geç 1 gün içinde adetim gelir. Şimdi de çok az bel ağrısı arada bir vuruyor. Kasıklar da az az arada acıyo. Beklemek istiyorum zaten 31. Güne kadar emin olamam. 3 gün geçsin kesin belli olur. Çarşambaya kadar.
Geçen ay strese dayalı adetim hayatımda ilk kez 29.gün geldi canım bnim.. Bu ay rahattım hamdolsun. İlk evlendiğim aylarda 26 günde olurdm saat gibi şaşmazdı. Dilerim sabah uyandığımda kırmızılar olmaz. Dualarını esirgeme bu kardeşinden ablacımm sağolasınAnladım canım. Vücudunu tanıyor olman da çok iyi. Inşallah gebesindir canım.
Ederim tabii ki. Hep şunu derim ben, hayırlı ve sağlıklı ise olsun inşallah. güzel haberlerini almak nasip olur inşallah .Geçen ay strese dayalı adetim hayatımda ilk kez 29.gün geldi canım bnim.. Bu ay rahattım hamdolsun. İlk evlendiğim aylarda 26 günde olurdm saat gibi şaşmazdı. Dilerim sabah uyandığımda kırmızılar olmaz. Dualarını esirgeme bu kardeşinden ablacımm sağolasın❤
Allah razı olsun ablam çok teşekkür ederimEderim tabii ki. Hep şunu derim ben, hayırlı ve sağlıklı ise olsun inşallah. güzel haberlerini almak nasip olur inşallah .♥
Daha pik yapmadı bu ay da geç yumurtlıcam herhalde . Yeterki olsun da önemi yok. 2-3 günde bi ilişkiye devam ediyoruzYok galiba bilmiyorum yine aynı çıktı umutlanmak istemedim adetini bekliyecem artık olmadı martta kalacak sen ne yaptin canım ovulasyon testin pik yapti mi bugün gunundu galiba
Selam, test yaptın mı tekrar?Amin canim cok tsk ederim rabbim ne derse o olur INŞALLAH banada nasip eder . Senin bebeginide sana bagislasin eli ayagi düzgün saglikli hayirli dunyaya gelsin INŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?