Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün aksam nöbetçi ezcaneye gidip yenileyeceğim belki testlerde bi hata vardır emin olmak icin
Albi dışında varsa al. Ben laboquickle öğrendim. Farklı bi test olsun. Erken gebelik testi alma. Çok para. Kan vericeksin zaten o paraya.
Ben 39 yasindayim sansim cok yok evet kan yarin vercem insallah
Testten teste farklılık gösterir mı bilmem canım. O yüzden umutlandırıyorsam özür dilerim şimdiden Benim testimi gördün. Ona dayanarak konuşuyorum. Benim testim de ,silik çıksa bile gebelik vardır diyordu mesela. Inşallah gerçektir canım. Inşallah.

Amin canim cok tsk ederim rabbim ne derse o olur INŞALLAH banada nasip eder . Senin bebeginide sana bagislasin eli ayagi düzgün saglikli hayirli dunyaya gelsin INŞALLAH

Amin canim cok tsk ederim rabbim ne derse o olur INŞALLAH banada nasip eder . Senin bebeginide sana bagislasin eli ayagi düzgün saglikli hayirli dunyaya gelsin INŞALLAH
Allah razı olsun. Amin , inşallah . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Beni de etiketle lütfen. Keşke burdan test yollama şansı olsa elimde bi tane test var da.

Allah razı olsun. Amin , inşallah . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Beni de etiketle lütfen. Keşke burdan test yollama şansı olsa elimde bi tane test var da.

tsk ederim :) aksam nöbetçi eczaneden alcam eşim gelsin. Nasil etiketleyecem yardımcı olurmusun ? Birde sen ne kadarlik hamilesin

Benim BAT 4 MART bugün 27.günüm.
Yumurtlayalı 11.gün oldu.
Bir saattir karnımda ara ara batma hissi sağ kasığımda hafif ağrı var.
Beklemedeyim kızlar. Rabbim hepinizin duasını El Mucib ismi hürmetine kabul etain. Size hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.

tsk ederim :) aksam nöbetçi eczaneden alcam eşim gelsin. Nasil etiketleyecem yardımcı olurmusun ? Birde sen ne kadarlik hamilesin
@ sembolünün bitişiğine Kutsal diye yazınca seçenekler çıkacak. Alerji olanı seçersin :) etiketlemiş olursun.
Benimki çok yeni. Geçen pazartesi öğrendim bata 2 kala. Bu çarşamba keseyi görmeye gideceğiz inşallah ☺
Amin inşallah .Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı ise nasip etsin inşallah.
Ben 12. Günde öğrendim. Inşallah senin de olmuştur.

Bulantıların mı vardı o zaman? Neden kabus gibiydi? Her gebelik aynı olmayabiliyormuş. Eğer varsa bu defa aynısı olmaz inşallah
Hiç bişey yiyemiyirdum kusuyordum suya hasret kaliyordum bir yudum zorla icerdim onuda atıyordum işkence ayran meyve suyu içmekten mahfoldum serumlar taktım dört ay sonra kendime gelmiştim en kötüsü yemek ve su için agladigim da olmus

Ayy çok fenaymış gerçekten. Ablam da öyleydi. 4 ay çekti. 43 kiloya kadar düşmüştü. Inşallah ben öyle olmam. Şimdilik tık yok. Olmaz da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…