- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Bence öyle. Benim ki daha silikti ve kanda baktırdım aynı gün 46 çıktı. Bata kaç var? Kan versen ?Cidden mi:) cok bekledim bu sefer oldu mu ki
Gecen ay kimsayal gebelik yasadim bu ay adet gormedim en son kanamam gecen ay 1 şubatta olmuştuBence öyle. Benim ki daha silikti ve kanda baktırdım aynı gün 46 çıktı. Bata kaç var? Kan versen ?
Test bekledikce koyulasti bu yuzden emin olamıyorum inşallah vardırGecen ay kimsayal gebelik yasadim bu ay adet gormedim en son kanamam gecen ay 1 şubatta olmuştu
Bak benimki böyleydi. Kan verdim 46 çıktı. Testten teste farkeder mi bilmem canım.Cidden mi:) cok bekledim bu sefer oldu mu ki
Allah bi daha yaşatmasın inşallah.Gecen ay kimsayal gebelik yasadim bu ay adet gormedim en son kanamam gecen ay 1 şubatta olmuştu
Amin canım inşallah rabbim dileyem herkese evlat nasip etsin beklemek cok zor hele yasda ilerliyorsaAllah bi daha yaşatmasın inşallah.
2. Sinde çok idrar tamladılmış çok damlatma. 3 ya da 4 damla olsun.Kizlar lutfen yardim olurmusunuz bana dun iki tane test yaptim once silik cift cizgi cikti ama bekledikce bu hale geldi
Aynen öyle. Ben 32 bitirirken kaldım şükür. Üstelik pcoluyum. Kan vermeyi düşünüyor musun?Amin canım inşallah rabbim dileyem herkese evlat nasip etsin beklemek cok zor hele yasda ilerliyorsa
Bugün aksam nöbetçi ezcaneye gidip yenileyeceğim belki testlerde bi hata vardır emin olmak icin2. Sinde çok idrar tamladılmış çok damlatma. 3 ya da 4 damla olsun.
Ben 39 yasindayim sansim cok yokAynen öyle. Ben 32 bitirirken kaldım şükür. Üstelik pcoluyum. Kan vermeyi düşünüyor musun?
Albi dışında varsa al. Ben laboquickle öğrendim. Farklı bi test olsun. Erken gebelik testi alma. Çok para. Kan vericeksin zaten o paraya.Bugün aksam nöbetçi ezcaneye gidip yenileyeceğim belki testlerde bi hata vardır emin olmak icin
Testten teste farklılık gösterir mı bilmem canım. O yüzden umutlandırıyorsam özür dilerim şimdidenBen 39 yasindayim sansim cok yokevet kan yarin vercem insallah
Amin canim cok tsk ederim rabbim ne derse o olur INŞALLAH banada nasip eder . Senin bebeginide sana bagislasin eli ayagi düzgün saglikli hayirli dunyaya gelsin INŞALLAHAlbi dışında varsa al. Ben laboquickle öğrendim. Farklı bi test olsun. Erken gebelik testi alma. Çok para. Kan vericeksin zaten o paraya.
Testten teste farklılık gösterir mı bilmem canım. O yüzden umutlandırıyorsam özür dilerim şimdidenBenim testimi gördün. Ona dayanarak konuşuyorum. Benim testim de ,silik çıksa bile gebelik vardır diyordu mesela. Inşallah gerçektir canım. Inşallah.
Allah razı olsun. Amin , inşallah . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Beni de etiketle lütfen. Keşke burdan test yollama şansı olsaAmin canim cok tsk ederim rabbim ne derse o olur INŞALLAH banada nasip eder . Senin bebeginide sana bagislasin eli ayagi düzgün saglikli hayirli dunyaya gelsin INŞALLAH
Allah razı olsun. Amin , inşallah . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Beni de etiketle lütfen. Keşke burdan test yollama şansı olsaelimde bi tane test var da.
@ sembolünün bitişiğine Kutsal diye yazınca seçenekler çıkacak. Alerji olanı seçersin :) etiketlemiş olursun.tsk ederim :) aksam nöbetçi eczaneden alcam eşim gelsin. Nasil etiketleyecem yardımcı olurmusun ? Birde sen ne kadarlik hamilesin
Amin inşallah .Rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı ise nasip etsin inşallah.Benim BAT 4 MART bugün 27.günüm.
Yumurtlayalı 11.gün oldu.
Bir saattir karnımda ara ara batma hissi sağ kasığımda hafif ağrı var.
Beklemedeyim kızlar. Rabbim hepinizin duasını El Mucib ismi hürmetine kabul etain. Size hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.
Hiç bişey yiyemiyirdum kusuyordum suya hasret kaliyordum bir yudum zorla icerdim onuda atıyordum işkence ayran meyve suyu içmekten mahfoldum serumlar taktım dört ay sonra kendime gelmiştim en kötüsü yemek ve su için agladigim da olmusBulantıların mı vardı o zaman? Neden kabus gibiydi? Her gebelik aynı olmayabiliyormuş. Eğer varsa bu defa aynısı olmaz inşallah
Ayy çok fenaymış gerçekten. Ablam da öyleydi. 4 ay çekti. 43 kiloya kadar düşmüştü. Inşallah ben öyle olmam. Şimdilik tık yok. Olmaz da inşallahHiç bişey yiyemiyirdum kusuyordum suya hasret kaliyordum bir yudum zorla icerdim onuda atıyordum işkence ayran meyve suyu içmekten mahfoldum serumlar taktım dört ay sonra kendime gelmiştim en kötüsü yemek ve su için agladigim da olmus
İnsallah canım ama tadını çıkar canım insan ilkinde tadını genelde çıkaramıyorAyy çok fenaymış gerçekten. Ablam da öyleydi. 4 ay çekti. 43 kiloya kadar düşmüştü. Inşallah ben öyle olmam. Şimdilik tık yok. Olmaz da inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?