- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
İnsallah olacak bu ay canım sıkıntı yapmaEvet geçen ay da böyle olduğunu hatırlayınca rahatladım. Bu ay kullanmycam demiştim ama şuan eşimle ayrıyız acaba kaçırdım mı diye merak edip baktım. Şimdilik çatlamaması benm için iyi zaten çünkü çatlasa değerlendiremiycektik :)
Hayırlı ve sağlıklı olacaksa Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hayırlı geceler kızlar bende istiyorum inşaallah sağlıklı hayırlısıyla hepimize nasip olur
Ben pcoluyum.bu ay 21. Gün de yumurtlama oldu ve tuttu. İnstagramdaki birgebeningünlüğünde 51. Gün yumurtlamayı görüp de gebe kalan var. Pes etmek yok. Yapmaya devam et. Benim ya çok silik çıkardı ya da hiç görünmezdi. Bi günde pik oluyor.Amin teşekkür ederiz. Ben dayanamadım ovulasyon testi yaptım bugün 13.gün nerdeyse hiç ikinci çizgi yok o kadar silik :/
Niye öyle acaba bilmiyorum herhalde geç yumurtlama oluyor çünkü geçen ay da 17.günde oldu. Ya da hiç olmuycak mı nedir
Yarın beni de etiketle lütfen. Inşallah çift çizgiyi görürsün daha koyu bi şekilde.Evet canım yarın sabah yapacam inşallah
Hayırlı geceler canım hoşgeldin insallah herkes bu ay hamile kalir olamayanada rabbim en kısa zManda nasip etsin
Ilk denemede tutar sandım. Bileydim aylar önceden başlardım çalışmalara.
28 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim. Nisanda korunmadim hemen hamile kaldim bir seferde malesef düşük yaptım. Zannettim ki yine öyle hemen tutar. Aynen yaş da geçmeden olsum istiyorum simdiki aklim olsa 6 ay korunur sonra korunmazdim. Ama işte o zamanlar da hazır hissetmiyordum. Nasip kısmet. Allah ne zaman isterse o zaman olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 aydir deniyoruz. Daha yeni inşallahh bu ay tutar .Nasip canım hepimiz hemen olacak düşüncesine kapılıyoruz mesela benimde şimdiki aklım olsa evlenince hemen çocuk düşünürdüm diyorum 2 yıl 3 ay sonra hamile kaldım bende 3 sene geçmiş oldu çocuğumu kucağıma alana kadar ama yaşım daha genç olsaydı o kadar takmazdım yaş önemli yinede çok şükür tabi... seninde olur inşallah tez zamanda üzülme yaşın 30 altındaysa zaten sıkıntı etmene gerek yok nasip işte vakti zamanını Allah biliyor elbet verecekde biz bilmiyoruz
28 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim. Nisanda korunmadim hemen hamile kaldim bir seferde malesef düşük yaptım. Zannettim ki yine öyle hemen tutar. Aynen yaş da geçmeden olsum istiyorum simdiki aklim olsa 6 ay korunur sonra korunmazdim. Ama işte o zamanlar da hazır hissetmiyordum. Nasip kısmet. Allah ne zaman isterse o zaman olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 aydir deniyoruz. Daha yeni inşallahh bu ay tutar .
Canım Kanda attıktan sonra idrara geçiyor. Kandaki artışın idrara geçmesi de bi kaç gün alıyor. Adetin geçmesini bekle o zaman. Inşallah vardır yaaa.K Kutsal Alerji canım yine aynı gozukmuyor fazla gölge gibi inancım sıfır adet gecmeyene kadar inanmam umutlanmiyim bosuna zaten testlere güvenim olmadı öbür ay nasipselozy
İnsallah canım ama olmasa öbür ay ne yapalım fazla kendimi kaptirmiyayimCanım Kanda attıktan sonra idrara geçiyor. Kandaki artışın idrara geçmesi de bi kaç gün alıyor. Adetin geçmesini bekle o zaman. Inşallah vardır yaaa.
Öyle tabii. Kafanın rahat olması lazım. Hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun derim hep. Ben bu ay tedaviye başlayacaktım. Adeti bekliyordum. Pcolu olduğum için ilaçsız adet olmam normalde. Eylülden beri ilaçsız oluyorum. Ovu testiyle takip ediyorum. Bu ay ovu testinde pozitifi görünce daha çok adet tarihim belli oldu diye sevindim. Şükür ki tedaviye gerek kalmadan oldu bu ay. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.İnsallah canım ama olmasa öbür ay ne yapalım fazla kendimi kaptirmiyayim
Aynen öyle canım benim hayırlı olsun çok sevdim genelde takmayinca oluyor ne biliyim bende kasik ağrısı böyle çok olmazdı bu ay hergün ağrıdı yane bende şüphe duydumÖyle tabii. Kafanın rahat olması lazım. Hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun derim hep. Ben bu ay tedaviye başlayacaktım. Adeti bekliyordum. Pcolu olduğum için ilaçsız adet olmam normalde. Eylülden beri ilaçsız oluyorum. Ovu testiyle takip ediyorum. Bu ay ovu testinde pozitifi görünce daha çok adet tarihim belli oldu diye sevindim. Şükür ki tedaviye gerek kalmadan oldu bu ay. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Çok sağolAynen öyle canım benim hayırlı olsun çok sevdim genelde takmayinca oluyor ne biliyim bende kasik ağrısı böyle çok olmazdı bu ay hergün ağrıdı yane bende şüphe duydum
Başka bel ağrım var halsizim iştahını çok açık bende adetten sonra belirti olur ilk hamileligimde sadece adet olacakmisim gibi hissederdim sadece adetten önce istahim açık ti o zmanlar sonra test yaptım çıkmıştı zaten hamileliği öğrenince artık belirtilerim çıktı anlatamam kabus gibiydi yaÇok sağol ♥ seninki de inşallah vardır. Başka belirti var mı?
E hayırlı olsun :) gayet de gebesinizKizlar lutfen yardim olurmusunuz bana dun iki tane test yaptim once silik cift cizgi cikti ama bekledikce bu hale geldi
Belirtiler gebelik belirtisi gibi duruyor canım. İlk gebeliğinde ki gibi iştah açıklığı da varmış. Inşallah vardır inşallah. Bat geçsin de bi tekrar test yap.Başka bel ağrım var halsizim iştahını çok açık bende adetten sonra belirti olur ilk hamileligimde sadece adet olacakmisim gibi hissederdim sadece adetten önce istahim açık ti o zmanlar sonra test yaptım çıkmıştı zaten hamileliği öğrenince artık belirtilerim çıktı anlatamam kabus gibiydi ya
Cidden mi:) cok bekledim bu sefer oldu mu kiE hayırlı olsun :) gayet de gebesiniz
Bulantıların mı vardı o zaman? Neden kabus gibiydi? Her gebelik aynı olmayabiliyormuş. Eğer varsa bu defa aynısı olmaz inşallahBaşka bel ağrım var halsizim iştahını çok açık bende adetten sonra belirti olur ilk hamileligimde sadece adet olacakmisim gibi hissederdim sadece adetten önce istahim açık ti o zmanlar sonra test yaptım çıkmıştı zaten hamileliği öğrenince artık belirtilerim çıktı anlatamam kabus gibiydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?