- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Tamam daha çok erken benim de ikinci ayım. Vakti gelmemiştir canm aynen devam edin :)Iki aydır korunmuyorum
Bazen internette gün aşırı yapmak daha iyi diye okumuştum tabi yumurtlami gectimmi üç dört gün de bir yada bazen bir haftayı buluyor sadece o gunlere özel gün aşırı yapiyom otesi yokHer gün olunca spermler kalitesiz oluyomuş ya onu düşündüm. aslında iki gün üst üste denesek daha iyi
Bizim genelde haftada iki falan oluyor normali bu bence zaten. Yumurtlama dönemi olunca işler değişiyo :)Bazen internette gün aşırı yapmak daha iyi diye okumuştum tabi yumurtlami gectimmi üç dört gün de bir yada bazen bir haftayı buluyor sadece o gunlere özel gün aşırı yapiyom otesi yok
Evet erken tabi. Daha önce bir kere korunmadim hemen oldu ama düşük yaptim. Yine hemen olur sandim galibaTamam daha çok erken benim de ikinci ayım. Vakti gelmemiştir canm aynen devam edin :)
Insallah arkadaşım. sonucunu bekliyoruzBende bugun yarın test yapıcam umarım hamile kalmışımdır❤
Bİ 10 GUN DAHA BEKLİCEM BAKALIM
Insallah arkadaşım.
Çatlamış olabilirSabah yaptığım testte iki çizgi de eşitti az önce yaptım silikleşmiş,çatladı mı sizce? Akşam yapınca lh düşük çıkabiliyomuş yoksa ondan mıdır??
Elbet bi gün olacak hayalcim :) senin bi oğlun var allah bağışlasın sorununuz da yok . önümüzdeki ay olur inşallahKızlar test yaptım negatif bu ay olmadı inşallah öbür ay olur artk regl günüm ü bekliyecem
Kan sonucum dun 21.5 di bu ne demek yine mi kimsayal gebelik gecen ayda kimyasal gebelik yasamistimSelam, test yaptın mı tekrar?
Belki çok yenidir yükselecektir neden üzülüyosun ki sonucun pozitif işteKan sonucum dun 21.5 di bu ne demek yine mi kimsayal gebelik gecen ayda kimyasal gebelik yasamistim
Korkuyorum çünkü gecen ayda kimyasl gebelik yasadim bu deger cok düşük en son kanama 29 ocakta olmuştuBelki çok yenidir yükselecektir neden üzülüyosun ki sonucun pozitif işte
Dünkü kan degerim 21.5vallq tamamen sans tsk ederim bi deneyim bakalim
Eşime haber vermeden acile gidebilirsem kan testi verceğim tekrar hayal kirikligi yasatmak istemiyorum onaTekrar baktırana kadar sakin olmaya çalış artacak mı azalacak mı bilmiyosun ki. Sabredemiyosan bugün tekrar baktır?
İnşallah canım benim bu sefer takmayacam sende durumlar nasıl canımA
Elbet bi gün olacak hayalcim :) senin bi oğlun var allah bağışlasın sorununuz da yok . önümüzdeki ay olur inşallah
Önemli olan yumurtlamanın ne zaman olduğu, yeni yumurtladysan olabilir. Benim de döngünüm yarın 20.günü daha yumurtam çatlamadıKorkuyorum çünkü gecen ayda kimyasl gebelik yasadim bu deger cok düşük en son kanama 29 ocakta olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?