Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her gün olunca spermler kalitesiz oluyomuş ya onu düşündüm. aslında iki gün üst üste denesek daha iyi
Bazen internette gün aşırı yapmak daha iyi diye okumuştum tabi yumurtlami gectimmi üç dört gün de bir yada bazen bir haftayı buluyor sadece o gunlere özel gün aşırı yapiyom otesi yok

Bazen internette gün aşırı yapmak daha iyi diye okumuştum tabi yumurtlami gectimmi üç dört gün de bir yada bazen bir haftayı buluyor sadece o gunlere özel gün aşırı yapiyom otesi yok
Bizim genelde haftada iki falan oluyor normali bu bence zaten. Yumurtlama dönemi olunca işler değişiyo :)

Sabah yaptığım testte iki çizgi de eşitti az önce yaptım silikleşmiş,çatladı mı sizce? Akşam yapınca lh düşük çıkabiliyomuş yoksa ondan mıdır??

Eklentiler

• 20190305_190331.jpg
    188,5 KB · Görüntüleme: 17
Bu benim bugünki testim. çatlamak üzere sanırım. Dün de pozitifti ilişki olmamıştı. bugün ve iki gün sonra deneyip batı beklemeye başlıcam ben de

Eklentiler

• 20190306_093314-1.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 18
Tekrar baktırana kadar sakin olmaya çalış artacak mı azalacak mı bilmiyosun ki. Sabredemiyosan bugün tekrar baktır?

Tekrar baktırana kadar sakin olmaya çalış artacak mı azalacak mı bilmiyosun ki. Sabredemiyosan bugün tekrar baktır?
Eşime haber vermeden acile gidebilirsem kan testi verceğim tekrar hayal kirikligi yasatmak istemiyorum ona

Korkuyorum çünkü gecen ayda kimyasl gebelik yasadim bu deger cok düşük en son kanama 29 ocakta olmuştu
Önemli olan yumurtlamanın ne zaman olduğu, yeni yumurtladysan olabilir. Benim de döngünüm yarın 20.günü daha yumurtam çatlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…