Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet oku o sureler çok kıymetli Allah duaların yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah
Çok kafaya takınca adet günleri sapıtıyo hormonlar şaşıyo resmen biraz rahatlamaya çalış bacım olacak inşallah ama kendini strese sokma akışına bırak zor biliyorum ama daha yenisin güzel şeyler sabırdan sonra gelir

Sağolasın. Ne güzel yazmışsın. Allah hepimize nasip eder inşallah.

Bugün akıntı artışı oldu pozitif çıkıcağını tahmin edebildim. bakar mısınız sizce daha koyulaşır mı yoksa pik yapmış mı geçen ay t c den koyu çıkmıştı .bunda eşit gibi. Bugün mü ilişki daha iyi olur yarın mı sizce?

Eklentiler

• 20190305_103658.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 20190305_103337.jpg
    148,1 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba bende şubat sonu yumurtlamayı.bekleyip. gebelik isteyenlerdenim ınsalalh bende olumlu sonuc alairim adet oncesi belli oluyor mu test yapmak gerekir mi

Günaşırı ilişki denedik olmadı. Acaba yumurtlamayı bekleyip sadece o günler mi yapmalı uff

Benim tavsifem bugün de yap yarın da belki pik yapmıştır yarın yapınca anlarsın zaten

Merhaba bende şubat sonu yumurtlamayı.bekleyip. gebelik isteyenlerdenim ınsalalh bende olumlu sonuc alairim adet oncesi belli oluyor mu test yapmak gerekir mi
Adetten beş gün önceye kadar öğrenen var testlerini paylaştı arkadaşlar gördük ama bazıları da adet günü anca pozitifi görüyo. Yani sen sabırsızlanırsan bikaç gün önceden ya çıkarsa diye test yapabilrsin

YA BEN 15 GÜNDÜR ADET OLMADIM FAKAT DÜN KAN VERDİM NEGATİF BÖYLE BU KADAR GEÇ ÖĞRENEN VAR MI HİÇ ? RAHİM DUVARIN BAYAGI KALIN DEDİ

Öyle yapayım bari aklım hep gebelikte insallh hüsran yasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…