- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayal Kocak
Dün ovulasyona bakım dedim silik ti çok değil ortaydi neden kiDaha pik yapmadı bu ay da geç yumurtlıcam herhalde . Yeterki olsun da önemi yok. 2-3 günde bi ilişkiye devam ediyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün ovulasyona bakım dedim silik ti çok değil ortaydi neden kiDaha pik yapmadı bu ay da geç yumurtlıcam herhalde . Yeterki olsun da önemi yok. 2-3 günde bi ilişkiye devam ediyoruz
Silik olması normal herhalde sürekli silik çıkıyo. Ama koyulaşırsa hamilelik göstergesi olabiliyomuş. Ben de inşallah hamile kalrsam deniycem onuDün ovulasyona bakım dedim silik ti çok değil ortaydi neden ki
ya çarşamba yada perşembe regl günümSilik olması normal herhalde sürekli silik çıkıyo. Ama koyulaşırsa hamilelik göstergesi olabiliyomuş. Ben de inşallah hamile kalrsam deniycem onu
Hayır okumadım.Her gün meryem süresini mi okuyayim. Toplamda 41.
Bir de adet olduğu halde hamile çıkanlar var. Artık adet olsam bile test yapiyorum korkuyorum ya hamile degilim zannedip de hamile isem diye. Cevremde başına gelen de oldu. Hep tedirginim sagolasin önerin icin okuyacagim.
Sağolasın. Ne güzel yazmışsın. Allah hepimize nasip eder inşallah.Evet oku o sureler çok kıymetli Allah duaların yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah
Çok kafaya takınca adet günleri sapıtıyo hormonlar şaşıyo resmen biraz rahatlamaya çalış bacım olacak inşallah ama kendini strese sokma akışına bırak zor biliyorum ama daha yenisin güzel şeyler sabırdan sonra gelir![]()
Sağolasın. Ne güzel yazmışsın. Allah hepimize nasip eder inşallah.
Benim tavsifem bugün de yap yarın da belki pik yapmıştır yarın yapınca anlarsın zatenBugün akıntı artışı oldu pozitif çıkıcağını tahmin edebildim. bakar mısınız sizce daha koyulaşır mı yoksa pik yapmış mı geçen ay t c den koyu çıkmıştı .bunda eşit gibi. Bugün mü ilişki daha iyi olur yarın mı sizce?
Adetten beş gün önceye kadar öğrenen var testlerini paylaştı arkadaşlar gördük ama bazıları da adet günü anca pozitifi görüyo. Yani sen sabırsızlanırsan bikaç gün önceden ya çıkarsa diye test yapabilrsinMerhaba bende şubat sonu yumurtlamayı.bekleyip. gebelik isteyenlerdenim ınsalalh bende olumlu sonuc alairim adet oncesi belli oluyor mu test yapmak gerekir mi
Akşam bi daha test yapcam bakalım koyulaşıcak mı silikleşicek mi. Paylaşırım canımBenim tavsifem bugün de yap yarın da belki pik yapmıştır yarın yapınca anlarsın zaten
Tamam canım benim bekliyorum sen yinede degerlendirAkşam bi daha test yapcam bakalım koyulaşıcak mı silikleşicek mi. Paylaşırım canım
Canım doktora git bence çok gecikmiş ve kanda cikmamis galiba çok kalın olması iyi değilYA BEN 15 GÜNDÜR ADET OLMADIM FAKAT DÜN KAN VERDİM NEGATİF BÖYLE BU KADAR GEÇ ÖĞRENEN VAR MI HİÇ ? RAHİM DUVARIN BAYAGI KALIN DEDİ
Bİ 10 GUN DAHA BEKLİCEM BAKALIMCanım doktora git bence çok gecikmiş ve kanda cikmamis galiba çok kalın olması iyi değil
Öyle yapayım bari aklım hep gebelikte insallh hüsran yasamamAdetten beş gün önceye kadar öğrenen var testlerini paylaştı arkadaşlar gördük ama bazıları da adet günü anca pozitifi görüyo. Yani sen sabırsızlanırsan bikaç gün önceden ya çıkarsa diye test yapabilrsin
Günaşırı ilişki denedik olmadı. Acaba yumurtlamayı bekleyip sadece o günler mi yapmalı uff
Iki aydır korunmuyorumYok beklemene gerek yok iki günde bir ideal, olmama sebebi o değildir canm ne zamandır olmuyo ki?
Her gün olunca spermler kalitesiz oluyomuş ya onu düşündüm. aslında iki gün üst üste denesek daha iyiTamam canım benim bekliyorum sen yinede degerlendir