Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sag Saglim kucagina almayi nasip etsin canim Nezaman basladin Hemen kaldinmi? Ben subatta 10-17ci gün degerlendirebildim esim sürekli gececi izinli oldugu günler yumurtlama günlerine herzaman denk gelmio zaten tutmadi ilk ay. En son 15.3 adet oldum 6-12-15 ci Günler iliskimiz oldu Ama dedigim gibi Yine olmadi galiba testte 4-5gün öncesini gösterir yaziodu en ucuzunu aldim

Amin canim Amin cümlemizin evladini Insallah

Allah razi olsun canim
Bu kaç gün daha bekle tekrar yap canım benim, Ben ikinci ayda kaldim ilk ay olmadi

Cok sevindim canim ilk bebeginizmi olucak peki? Sendeki belirtiler nelerdi?
Yok canim ikincisi olacak rabbim nasip ederse hala hic belirtin yok sadece biraz akintim vardi hala var , kasik ağrılarım vardi bide hep adet olacakmisim gibi sancılar olurdu o kadar

Allah bagislasin Canim .benim suanda sag kasigimda agri var apantis olabilirmi hamile degilsem ara ara agri girio ve bacagima kadar vuruyo agrisi hersey gelio aklima

Bu belirsizlik insani Ister istemez yoruyo ve stresse sokuyor bian önce adet olacaksamda olim diyorum agrinin neyden kaynaklandigini bilirim

Halsizim uykum geliyor hele sabah hiç kalkmak istemiyorum ara ara batma oluyor akintim biraz durmuş az az geliyor o kadar canım
Merhaba nasıl bir akıntın oldu. Benim de bu ay ilk defa öyle oluyo nerdeyse bir haftadır akıntım var kan grldi hafif önce sonra kahverengi akıntı sonra durdu. Arada peçeteye yine geliyo öyle akıntılar. Regl desem değil. Regl ise bir an önce sökülse de rahatlasam .

Beyaz akinti canim benim peki lekelenme regl doneminemi denk geldi yoksa baska gundemi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…