Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kafa karisikligim benim bat im ne zaman olur?Fikirlerinizi yazar misiniz??En son adetim 21 ocakta basladi ve 25 ocakta bitti.Dongum genelde 32 gun.11 ocakta lekelenmem ve sancim basladi doktorun yumurtlama kanamasi dedigi.Sizce bat im ne zaman olur bu bilgilere gore?? Telefondaki program 21 subati gosteriyor..

Yumurtlamam 15 şubat 16 şubatta çatladı ama bu gün ki çalışmalarımızda çok sancım oldu sağ kasığımda batmalar oluyor

Bende dün çatlatma iğnesi oldum dün ce bugunu değerlenxirdik 4 gün peşpeşe demişti dr inşallah tutar çok heyecanlıyım..

Merhaba belkide daha yeni yumurtan çatlamıştır yumurta çatlayınca lekelenme olur bazısında pembe bazısı da leke seklinde sen yınede fırsatı değerlendir...

yumurtlama tarihine bakarsak 25 şubatta olacak gibi duruyor.

Tesekkur ederim cevabiniz icin...
ben bu ay özellikle dikkat ettim 19. günde çatladı 33.günde adet oldum . testlerim bitti sipariş vericem önümzdeki ay da aradaki günleri sayıp tarih ayarlaması yapıcam. düzensiz adettem bıktım ne zaman eserse o zaman geliyo bari böyle tahmin yürütebilirim :) gerçi inşalla adet olmam tabi

Merhaba belkide daha yeni yumurtan çatlamıştır yumurta çatlayınca lekelenme olur bazısında pembe bazısı da leke seklinde sen yınede fırsatı değerlendir...
Canim lekelenme basladiginda catlamis mi oluyor?Yoksa yunurtlama mi oluyor kesin bilgin var mi?Bende de 11 inde lekelenme oldu da.Yumurtlama dedi doktor.Bat imi kesin hesaplamak icin soruyorum.:)

Canim lekelenme basladiginda catlamis mi oluyor?Yoksa yunurtlama mi oluyor kesin bilgin var mi?Bende de 11 inde lekelenme oldu da.Yumurtlama dedi doktor.Bat imi kesin hesaplamak icin soruyorum.:)
bende leke gelmiyor. şimdiye kadar hiç gelmedi ama kasığımda ağrı olur ordan anlarım. bu ay da ilk defa ovulasyon testi yaptım emin oldum..

Genellikle burada okuduğum kadarıyla leke kan oluyormuş ama benden gelmedi cumartesi sabahı çatlatma iğnemi oldum kasık ağrım var bel ağrım var ama leke yok mesela..

kızlar dün ilk kez korunmadan iliskiye girdik, kasiklarimda cok fazla agri oldu, yani bu belirti midir hamilelik için çok istiyorum bakalım

Canim benim de her ay olmazdi.Gecen ay mesela akinti bile olmadi.Bu ay da beni hastaneye gitmeye zorladi.3 gun kanamam oldu.Adet sancisi gibi sancim oldu.Ben de 11 i diye hesapladim basladigi gun.O gunler,oncesi ve sonrasini degerlendirdik.Olmustur insallah.

çatlamakta zorlanmş olabilir büyüdükçe sana ağrı vermiştir.. hani hamile kalmayı yumurtlamayı kolaylaştıran ek bişeyler yedin mi belki seni rahatsız etti. kürleri deneyip düzeni bozulan çok insan var

Canim yok hic denemedim.Bu ay baslamayi dusunuyordum ama bu ay sadece folik asit kullandim.:)

kızlar dün ilk kez korunmadan iliskiye girdik, kasiklarimda cok fazla agri oldu, yani bu belirti midir hamilelik için çok istiyorum bakalım
hemen belirti olmaz . korunmayı bıraktığn için vücudun değişik tepkiler verebilir kendini dinlememeye çalış. umarım istediğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…