Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bugün kadin doguma gittim. Alttan muayene etti polikistik overin var dedi daha önce başka doktora gitmiştim o öyle birşey dememisti moralim çok bozuldu. adetin 3.günü hormon bakicak birde adet günün e kadar cinsel ilişkiyi yasakladi neden sizce başına böyle birşey gelen var mi:(((((

kızlar bugün kadin doguma gittim. Alttan muayene etti polikistik overin var dedi daha önce başka doktora gitmiştim o öyle birşey dememisti moralim çok bozuldu. adetin 3.günü hormon bakicak birde adet günün e kadar cinsel ilişkiyi yasakladi neden sizce başına böyle birşey gelen var mi:KK43:((((
adetlerin kaç günde bi oluyodu ki? tüylenme sorunun filan var mı? cinsel ilişki yasağı için hiçbi sebep gelmiyo aklıma keşke sorsaydın. hemen başka bi doktora daha git stres olmadan bence

adetlerin kaç günde bi oluyodu ki? tüylenme sorunun filan var mı? cinsel ilişki yasağı için hiçbi sebep gelmiyo aklıma keşke sorsaydın. hemen başka bi doktora daha git stres olmadan bence
hiç bişey yok yani tüylenme falan. Adetin 32 günde bir ama düzenli oluyor doktor da prof . testleri yaptırayım da bakalım ne çıkacak hiç beklemiyordum çok moralim bozuldu

hiç bişey yok yani tüylenme falan. Adetin 32 günde bir ama düzenli oluyor doktor da prof . testleri yaptırayım da bakalım ne çıkacak hiç beklemiyordum çok moralim bozuldu
sen genel kontrol için mi gitmiştin bi şikayetin var mıydı? adetin ne zaman peki

sen genel kontrol için mi gitmiştin bi şikayetin var mıydı? adetin ne zaman peki
genel kontrol için gittim bebek düşünüyorum diye vucudum hazır mı bir eksiklik var mı baktirayim dedim bu cikti. folikul kistiymis. :((

genel kontrol için gittim bebek düşünüyorum diye vucudum hazır mı bir eksiklik var mı baktirayim dedim bu cikti. folikul kistiymis. :KK43:(
yumurta çatlaması gereken zamanda çatlamıyo ve kiste dönüşüyo diye biliyorum sürekli oldğu anlamına gelmez ama moralini bozma. zaten tedavisi de basittir

Cok istiyorum:) ovulasyon testi yapiorum ama testlerde bazen sorun oluyor sanirim . sizin bir deneyiminiz varsa paylasirmisiniz ? ben ilk kez bu ay basladim ovu testlere:)
Canim bu testleri ilk defa deniyorum adetten sonra yaptim ilk iki gun biraz iyiydi keystrokes üçüncü gun silik kayboldu cok hafif Ben hic nosey anlamadım bu testten yumurtalama 19 da bende hic nosey yok normalde akintim olur bu sefer kupkuru hamileliği düşündüm diye mi Boyle oldu anlamıyorum ya moralim bozuk bu ay da umidim şimdiden yok oldu

Canim bu testleri ilk defa deniyorum adetten sonra yaptim ilk iki gun biraz iyiydi keystrokes üçüncü gun silik kayboldu cok hafif Ben hic nosey anlamadım bu testten yumurtalama 19 da bende hic nosey yok normalde akintim olur bu sefer kupkuru hamileliği düşündüm diye mi Boyle oldu anlamıyorum ya moralim bozuk bu ay da umidim şimdiden yok oldu
testte ikinci çizgi ayın 1- 2 günü hariç silik çıkacak zaten. koyuluğu değişebilir pek önemi yok. yapmadan önce bikaç saat az sıvı alman lazım. belki çok su içtin ondan değişik çıktı. çift çizgiyi görene kadar yapmaya devam et

testte ikinci çizgi ayın 1- 2 günü hariç silik çıkacak zaten. koyuluğu değişebilir pek önemi yok. yapmadan önce bikaç saat az sıvı alman lazım. belki çok su içtin ondan değişik çıktı. çift çizgiyi görene kadar yapmaya devam et
Aldigim kutunun icinde bes tane var cok pahalıydı bende internetten siparis ettim İnsallah bana ulasana kadar yumurtalama gecmez sen ne yapiyon canim adet kaçıncı gunu bugun

Back