- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Her zaman canim bir birimize inanmaya ihtiyacımız var yarin bir test yap haber et bize tamam mi canim iyiki varsınızateş basması oldu bugün iki kere aynı menapozlu teyzeler gibiyim :))
Hayal Kocak baştan beri ümitsizliğe kapılmama izin vermedin benden çok inandın vallahi sana çok teşekkür ederim :)
Hamile olabilirsin canim ustune gorme olayi sen bir test daha yap tam net olur eger silik cikmissaKızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?
Teşekkür edermHamile olabilirsin canim ustune gorme olayi sen bir test daha yap tam net olur eger silik cikmissa
Allah herkesin gönlüne göre versin canım inşallahBende 5 aydır bekliyorum. Inşallah bu ay gelir bebişim. Ve isteyen herkeslerinki..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakıp da evlat özlemi yasatmasin. Anne olmak isteyen herkese o kutsallığı bahşetsin innnsalllah
Doktora gorun canim daha once hic oldumu boyle uzulme bidahaki ay olur inşallah bazen stresten takmaktan da adet duzeni bozuluyor bu arada folik asit kullaniyon mu canımilişkiden 12 gün sonra kanda kesin çıkıyor ama çok merak edersen bikaç gün önceden de verebilirsin kesin sonuc olmaz. gecikmeyi beklesen en iyisi.
kızlar size durmlardan bahsettim geckmem oldu sonda cuma günü pembe lekelenme gelince yerleşme kanaması diye düşündm ve ctesi hiçbi kanama olmayınca emin oldum. ama şimdi bugn adet oldum. 2 3 günönceden lekelenme olması normal değil ve hiç yaşamamştım acaba kimyasal gebelik mi oldu yaşayan var mı ://
Canım ilk denemenizi mi?ilişkiden 12 gün sonra kanda kesin çıkıyor ama çok merak edersen bikaç gün önceden de verebilirsin kesin sonuc olmaz. gecikmeyi beklesen en iyisi.
kızlar size durmlardan bahsettim geckmem oldu sonda cuma günü pembe lekelenme gelince yerleşme kanaması diye düşündm ve ctesi hiçbi kanama olmayınca emin oldum. ama şimdi bugn adet oldum. 2 3 günönceden lekelenme olması normal değil ve hiç yaşamamştım acaba kimyasal gebelik mi oldu yaşayan var mı ://
Merhaba..Son yazdiginiz cumle dikkatimi cekti.Daha once duymadim bu bilgiyi? Siz deneyiminize gore mi soyluyorsunuz?Bir aciklamasi mi var?Benim 3 aydir olmadi.Bu 4. denemem.Her seyi deniyorum.O yuzden sordum.:)Anladım ki ilk 3 ay çok çok dikkat etmek gerekiyor. Yaz temizliğimi yaptım akşamı kanamam olmuştu. Çok dikkat edin. Gebelik sabaha karşı yapılan ilişkide daha çok sonuç veriyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?