- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Yumurtlamadan 9 10 gun gecınce cokma olanagı cok yuksek cnm adetı sayma gec yumurtlıyorum cunku benÇıkar diyorlar ama kesin mi bilmiyorum bat 19 diyelim 16sında yaparsan yani 3 gün doğru sonuç veriyor diyorlar bende alsam mı bilemedim
Bence Boşuna para verme erken gebeliğe bekle. En garanti kan testi Pazartesi öğrenirizYumurtlamadan 9 10 gun gecınce cokma olanagı cok yuksek cnm adetı sayma gec yumurtlıyorum cunku ben
kendinde belirti arama tatlım tabi ki kalmış olabilirsin illa kasığının ağrıması gerekmiyo umarım kalmışsındır. yumurtan çatladı mı akıntıdan anladın mı?merhabalar 2.5 yildir evliyim 1 yildir bebek istiyoruz doktor hiç-bir engeliniz yok dedi bizim stredten 2 ay ust uste ara kanamalarim oldu ve ara kanamlar sonucu doktora gittihim de yumurtan çatlamış muhtemel hamile kalırsın bu ay diyodu tabiki bu ara kanamalar üzerinden 3 ay geçti ve kalamadım hamile ocakta klomen tedavisine başladık sonra doktora gittim bir kaç yumurtanın büyüdüğünü söyledi catlatma iğnesi verdi bugün 4. gün ve 4 gün boyunca iliskiyede girdik ama kasık ağrısı olmadi aha ilişki sırasında oluyo sadece hamile kalirmiyim sizce
akıntım önceden de az da olsa vardı onun için bir yorum yapamiyorumkendinde belirti arama tatlım tabi ki kalmış olabilirsin illa kasığının ağrıması gerekmiyo umarım kalmışsındır. yumurtan çatladı mı akıntıdan anladın mı?
inşallah kalmışımdırkendinde belirti arama tatlım tabi ki kalmış olabilirsin illa kasığının ağrıması gerekmiyo umarım kalmışsındır. yumurtan çatladı mı akıntıdan anladın mı?
ayy inşallah haber ver biz de dualarımız seninleBen halen olmadım iş çıkışı gidip kan tahlili vericem inşllah belli olur Pazartesi’yi bekleyemeyeceğim
inşallah olmuşsundur hamile catlatma iğnesi vurdunuz mu vurduysanuz kaç gün sonra kanamamış olduben adet oldum yazdım ya kızlar o kahverengi lekelenmeden sonra hala adet olmadım ağrılarım da gitti. şimdi de acaba yerleşme kanaması mı diyorum. dün sabah lekelenme geldikten sonra şimdiye kadar adet başlamalıydı
hayırlısı olsunSelam canlar ben hastalandım yarındı bugünden oldum ne diyeyim nasip.
Sağol tatlım. Benim 2 ayım yıllarca uğraşan insanlar var allah öncelikle onlara nasip etsin ne diyeyim..hayırlısı olsun
anladım canımyok iğne olmadım doktora da gitmedim. yumurtlamamı evde ovulasyon testiyle takip ettim
Gecer canim ama yinede ptesiyi bekle bencekızlar benim dünki lekelenmelerden sonra bugün hiç kanamam olmadı galiba yerleşme kanamasıymış yarn kan vermek istiyorm hemen kana geçer mi acaba? bilen var mı
İdrar testi yap canim olmadi pazartesi gunu git bencekızlar benim dünki lekelenmelerden sonra bugün hiç kanamam olmadı galiba yerleşme kanamasıymış yarn kan vermek istiyorm hemen kana geçer mi acaba? bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?