Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldigim kutunun icinde bes tane var cok pahalıydı bende internetten siparis ettim İnsallah bana ulasana kadar yumurtalama gecmez sen ne yapiyon canim adet kaçıncı gunu bugun
internetten 30 tane ovulasyon 3 hamilelik testini 30 liraya almıştım yine onu alıcam. benim ikinci günüm . tahmini verimli günlerim ay sonu başlayacak şuan beklemedeyim. sennki yaklaştı mı?

internetten 30 tane ovulasyon 3 hamilelik testini 30 liraya almıştım yine onu alıcam. benim ikinci günüm . tahmini verimli günlerim ay sonu başlayacak şuan beklemedeyim. sennki yaklaştı mı?
Evet canim 19 yumurtlama 7 de bag gunum bakalım ya hayirlisi inşallah bu ay herkes hamile kalir dualrim sizinle rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın zaman da geçmiyor

Benim doktorumda seni tedavi ettiğim dönemde birsey yapma dedi yumurtlama ilacı sonradı yumurta takibi yaptı çatlatma iğnesini yaptıgımız gun 4 gun hergun ilişki dedi benim drum da kısırlık infertilite tüpbebekci

sonra ne oldu canim

Kızlar merhaba, 4 ayın sonunda ben de google aradığım herşeyi burada buldum ve kayıt oldum. Ben de 4 aydır anne olmaya çalışıyorum. Herkes gibi 3 aydır belirtilerle savaşıyorum ama bu ay çok daha farklı. Ovulasyon testiyle 16. Gün yumurtlamamı yakaladım ve 15 16. Günler çalışmalarımızı yaptık. Yum 5. Günü bel ve kasık ağrılarım başladı.Yum 7. Günü ilişki sırasında az ama sonrasında bana ter döktürüp kıvrandıracak bir sancı yaşadım. Hayatımda ilk defa böyle bir sancı cektim. Ağrı eşiğim yüksektir ama resmen kıvrandım. Sancı uzun sürünce korkup acile gittim ve gebelik şüphesini de ilettim. Kan idrar tahlili istedi dr ve örnekleri verirlen sancım geçti. Ben de acildeki dr ile görüşmek yerine kadın dogumdan randevu aldım ve ertesi gün gittim. Kan tahlilimde beta 2 den az çıktı. Alttan ultrasonla muayene etti. Testlerimi kontrol etti sadece beyaz küre yüksek ama bizimle ilgili değil çünkü mantar, iltihap kist v.s. hiçbirşey yok dedi. Kasıklarımın ağrısı gün geçtikce çoğaldı. Kalçama vuran bel.bacak ağrım da öyle. Kalçam belim bacak aralarım resmen yanıyo ve 3 gündür gripken çektiğimiz ağız boğaz kuruluğu yaşıyorum. Her ay adet öncesi göğüslerim patlıcak gibi olur ama bu ay yok. Kasık ağrım reglim gelmeden yarım saat önce başlar ve 2. Gün biter ama ben 10 gündür adet sancısı çeker gibiyim. Ayaklarım ısınmıyo ellerim sogumuyo. 5 ve 3 gün kala idrar testim negatif. Şimdi adetimin geçmesini bekliyorum. Uzun oldu biraz ama 4 aydır buraya üye olmak isteyen biri için normal. Batım 20 şubat. Umarım hepimize nasip olur

İnşallah hamile kalırsın beklemek zor stres etkilşyo herşeyi folic asit kullanıyormusun ben 2 aydır kullanıyorum

Evet canım 2 aydır kullanıyorum bende. Korunmayı bırakalı adet günlerim biraz şaştı belki de folic asittendir bilmiyorum. 2 aydır da ovulasyonla takip ediyorum. Geçen ay 12. Günde bu ay 16. Günde yumurtladım. Ama geçen ayki testimde t cden koyu olmadı eşite yakındı. Bu ay t c den daha koyuydu.

Folikasid rahmi iyi hazırlıyor dıye biliyorum

ben geçen ay gebelik düşündüğüm için kan testi yaptırmıştım demir deposu hariç tüm değerler normal aralıkta çıkmıştı. yalnz şimdi inceleyince bir şey farkketim tsh değerim 3.48 bu değer hamileliğe engel mi? 2018 yılında yaptırdğım son testte 1.9 . niye bu kadar artmış ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…