Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?
Hamile olabilirsin canim ustune gorme olayi sen bir test daha yap tam net olur eger silik cikmissa

8 aylık evliyim hiç korunmadık genelik istedim hep bu ay ovülasyon testi kullandım yine pko var bende adetler düzensşz incir havuç kürü kullandım birde çörek otu bal tarçın normalde yumurtlama olmazdı bu ay yumurtlama oldu hemde tahminimdeb 3 gün önce geldi. 15 şubat yumurtlama oldu 16 da çatladı değerlendirdim şimdi ne zamana anlarım olup olmadığını acaba inşallah tutmuştur kızlar Bat 4 mart yumurtlama 15 şubat. Yumurtlamadan 2 gün önce bir kaç gün mide bulantım ve inanılmaz baş dönmem vardı yataktan kafamı kaldıramıyordum. Yumurtlamaylamı alakalı acaba ? Kasıklarımda da sanki bilye var gibi ne zaman test yapaym acaba ne zamana belli olur sizce

ilişkiden 12 gün sonra kanda kesin çıkıyor ama çok merak edersen bikaç gün önceden de verebilirsin kesin sonuc olmaz. gecikmeyi beklesen en iyisi.
kızlar size durmlardan bahsettim geckmem oldu sonda cuma günü pembe lekelenme gelince yerleşme kanaması diye düşündm ve ctesi hiçbi kanama olmayınca emin oldum. ama şimdi bugn adet oldum. 2 3 günönceden lekelenme olması normal değil ve hiç yaşamamştım acaba kimyasal gebelik mi oldu yaşayan var mı ://

ilişkiden 12 gün sonra kanda kesin çıkıyor ama çok merak edersen bikaç gün önceden de verebilirsin kesin sonuc olmaz. gecikmeyi beklesen en iyisi.
kızlar size durmlardan bahsettim geckmem oldu sonda cuma günü pembe lekelenme gelince yerleşme kanaması diye düşündm ve ctesi hiçbi kanama olmayınca emin oldum. ama şimdi bugn adet oldum. 2 3 günönceden lekelenme olması normal değil ve hiç yaşamamştım acaba kimyasal gebelik mi oldu yaşayan var mı ://
Doktora gorun canim daha once hic oldumu boyle uzulme bidahaki ay olur inşallah bazen stresten takmaktan da adet duzeni bozuluyor bu arada folik asit kullaniyon mu canım

ben folik asiti çocuk istemediğim dönem de kullandım . kazara olma ihtimaline karşı. çünkü kendimde de anne karnında oluşmuş spina bifida var . yani folik asit eksikliğnde bebeklerde oluşan şu anomaliden bende var . o yüzden tedbrli davrandm .adet olunca bırakp bi hafta içmiyorm sonra yine içiyorum canım

Canım ilk denemenizi mi?

Bende de ilk deneme böyle olmuştu Ve adet kanamasından faklı bir kanama yaşamıştım:KK66:

aa gerçekten mi? neden öyle oluyo acaba
ben böyle pembe lekelenme filan hayatımda yaşamamıştım. ve adetim çok yoğun ve ağrılı geçer lekelenmeler varken 2 3 gün hiç ağrım da olmadı..

Vücut tepki veriyor canım çok normal benim ilk düşündüğüm zaman 2. Ay hamile kalmistım oda 6. Haftada kalbi durmuştu 40 gün sonra tekrar hamileydim zaman ne çabuk geçiyor yaa:KK55:

Anladım ki ilk 3 ay çok çok dikkat etmek gerekiyor. Yaz temizliğimi yaptım akşamı kanamam olmuştu. Çok dikkat edin. Gebelik sabaha karşı yapılan ilişkide daha çok sonuç veriyor .

Anladım ki ilk 3 ay çok çok dikkat etmek gerekiyor. Yaz temizliğimi yaptım akşamı kanamam olmuştu. Çok dikkat edin. Gebelik sabaha karşı yapılan ilişkide daha çok sonuç veriyor .
Merhaba..Son yazdiginiz cumle dikkatimi cekti.Daha once duymadim bu bilgiyi? Siz deneyiminize gore mi soyluyorsunuz?Bir aciklamasi mi var?Benim 3 aydir olmadi.Bu 4. denemem.Her seyi deniyorum.O yuzden sordum.:)

Bende bu bilgiyi bir yerde okumuştum çok arastirdim. TLF pili gibi düşünelim sabah şarj olmuş oluyor akşama doğru azalıyor. Ben iki çocuğumu da bunu denedim. Tabiki hersey Allah'ın izniyle olur. Allah'ım tez zamanda yüzünüzü güldürsün canım.

Size bir örnek ten bahsedecegim. Bir arkadaşımin 1 yıl boyunca çocuk denemesi olumsuz oldu hemen hemen her gün konuşuyorduk okuduklarimi onunla paylaşıyordum. Oda deniyordu olmadı. En son tüp bebek yapmaya karar verdiler. 3 kez denedi olmadı maddi manevi yorulduk artık dinlenecez borçlarımızı kapatacaz sonra tekrar başlarız dedi ve sürpriz 2. Ay hamile olduğunu öğrendi. Lakabıni mucize kattık. Çok şükür ardından tekrar hamile kaldı :) Darısı tez zamanda başınıza olsun kızlar . Ben Mayıs ayında deneyeceğim ama heyecanla sizi takip ediyorum .

Kizlar bi konuda yardiminiza ihitiyacim var subatin 1inde adet oldum 4 gun surdu hep oyle surer benim 14 subat yumurtlamamdi 11i ile 16si arasi hep birlikte olduk dunden beri kahverengi lekelenmem var kasik agrisiyla birlikte neden olabilir sizce adetimin 1 martta olmasi gerekiyor cok erken bu lekelenme ne olabilir.afedersiniz tuvalette her pecete surusumde kahverengi camur gibi az da olsa geliyor.

Back