- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
gercektende canim insan adet olunca rahatliyorben adet oldum canlar yaa ama mutluyum hiç değilse belirsizlikten kurtuldum :) kahverengi leke geldi yarın başlayacak demek ki. yeni bat 15 mart
evleneli nerdeyse 2 yıl olacak şimdiye kadar korunduk bu ilk denememiz.bi de şansa gecikme olunca başka bişey düşünemedim tabii :) insana korunurken sanki bi kerede bebek olacak gibi geliyo ama işte öyle değil :))gercektende canim insan adet olunca rahatliyor
Evet canim biz de iki yil korunduk. Ben de hep erteledim sanki ilk ay olacak gibi geliyordu.Hatta denemelere ekimde basladik ilk.Yaz mevsiminde dogacak tatile cikamam diye uzuluyordum:)))Bu 4. denememiz..Daha nasip olmadi.Demek daha zamani varmis ne diyeyim:))Sana da hayirli zamanda nasip olur insallah canim.evleneli nerdeyse 2 yıl olacak şimdiye kadar korunduk bu ilk denememiz.bi de şansa gecikme olunca başka bişey düşünemedim tabii :) insana korunurken sanki bi kerede bebek olacak gibi geliyo ama işte öyle değil :))
inşallah sana da canım aynı şeyleri düşünmüşüz. ben de aynı senin gibi doğacağı tarihi bile hesapladım aa iyi bari ekimde doğar çok sıcak olmaz falan dedim :) neyse kasım da olur kasım da hoş :)Evet canim biz de iki yil korunduk. Ben de hep erteledim sanki ilk ay olacak gibi geliyordu.Hatta denemelere ekimde basladik ilk.Yaz mevsiminde dogacak tatile cikamam diye uzuluyordum:)))Bu 4. denememiz..Daha nasip olmadi.Demek daha zamani varmis ne diyeyim:))Sana da hayirli zamanda nasip olur insallah canim.
Gonlumden gecen hep kıs mevsimiydi.Hayirli zamanda,saglikli bir sekilde olsunlar da onemli degil.Insallah guzel haberler aliriz canim.:)inşallah sana da canım aynı şeyleri düşünmüşüz. ben de aynı senin gibi doğacağı tarihi bile hesapladım aa iyi bari ekimde doğar çok sıcak olmaz falan dedim :) neyse kasım da olur kasım da hoş :)
Benımde dun bugun olmam lazım cnm beyaz sulu akıntım vat bu sabah bel agrım vat hafıf test yaptm negatıf dıye bakmadım hafıf cızgo vardı ama ben gecmyumurtladım ıkı gun daha beklmem lazmBugün bat günüm ve şuan gelen giden yok kızlar sabah normal test yaptım negatif ya eğer yoksa bir an önce adet olayım sitres mahvetti beni
Bende de akıntı var sulu sürekli adet oldum diye gidiyorum hiç birşey yok bende hiç silik falan değildi direk tek çizgi hayırlısı artık belki bende geç yuumurtlamışımdır zaten kan testi için Pazartesi beklemem lazım oyüzden sabırla bekliyorum.Benımde dun bugun olmam lazım cnm beyaz sulu akıntım vat bu sabah bel agrım vat hafıf test yaptm negatıf dıye bakmadım hafıf cızgo vardı ama ben gecmyumurtladım ıkı gun daha beklmem lazm
Bende olmazsam kan verıcem Pazartesi ama bugun belmagrısı ve gogus agrısı var adet belırtısı degıldır ınsBende de akıntı var sulu sürekli adet oldum diye gidiyorum hiç birşey yok bende hiç silik falan değildi direk tek çizgi hayırlısı artık belki bende geç yuumurtlamışımdır zaten kan testi için Pazartesi beklemem lazım oyüzden sabırla bekliyorum.
İnşllah değildir Pazartesi haber verelim ozaman inşllah hayırlı sonuçlar alırızBende olmazsam kan verıcem Pazartesi ama bugun belmagrısı ve gogus agrısı var adet belırtısı degıldır ıns
Ins cnm ya hayal kırıklıgına ugramayız yumurtlamadan kacgun gectı kacıncı gununİnşllah değildir Pazartesi haber verelim ozaman inşllah hayırlı sonuçlar alırız
Ben test yapmadım takvim hesabına göre 14. Gün bugün hep 28 gün de bir olurun hatta 26 ve 27. Günlerde kahve rengi şekerlenmezlermiş olurdu ama şuan hiç biri olmadı.Ins cnm ya hayal kırıklıgına ugramayız yumurtlamadan kacgun gectı kacıncı gunun
Aslında test yapsan cıkar senın benım 10. GunumBen test yapmadım takvim hesabına göre 14. Gün bugün hep 28 gün de bir olurun hatta 26 ve 27. Günlerde kahve rengi şekerlenmezlermiş olurdu ama şuan hiç biri olmadı.
İdrar testi yaptım negatif çıktı erken gebelik değil ama normal idrar testi.Aslında test yapsan cıkar senın benım 10. Gunum
Bende oyle hafıf coktı ama emın dglm bakalım olmazsan yap senİdrar testi yaptım negatif çıktı erken gebelik değil ama normal idrar testi.
Bugün daha ilk gün bi yarın olsun tekrar yaparım.Bende oyle hafıf coktı ama emın dglm bakalım olmazsan yap sen
Ayneb tekrarlamak lzm erken gebelık testınde cıkqrmınacaba yapsakBugün daha ilk gün bi yarın olsun tekrar yaparım.
Çıkar diyorlar ama kesin mi bilmiyorum bat 19 diyelim 16sında yaparsan yani 3 gün doğru sonuç veriyor diyorlar bende alsam mı bilemedimAyneb tekrarlamak lzm erken gebelık testınde cıkqrmınacaba yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?