Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben adet oldum canlar yaa ama mutluyum hiç değilse belirsizlikten kurtuldum :) kahverengi leke geldi yarın başlayacak demek ki. yeni bat 15 mart

evleneli nerdeyse 2 yıl olacak şimdiye kadar korunduk bu ilk denememiz.bi de şansa gecikme olunca başka bişey düşünemedim tabii :) insana korunurken sanki bi kerede bebek olacak gibi geliyo ama işte öyle değil :))
Evet canim biz de iki yil korunduk. Ben de hep erteledim sanki ilk ay olacak gibi geliyordu.Hatta denemelere ekimde basladik ilk.Yaz mevsiminde dogacak tatile cikamam diye uzuluyordum:)))Bu 4. denememiz..Daha nasip olmadi.Demek daha zamani varmis ne diyeyim:))Sana da hayirli zamanda nasip olur insallah canim.

inşallah sana da canım aynı şeyleri düşünmüşüz. ben de aynı senin gibi doğacağı tarihi bile hesapladım aa iyi bari ekimde doğar çok sıcak olmaz falan dedim :) neyse kasım da olur kasım da hoş :)

Gonlumden gecen hep kıs mevsimiydi.Hayirli zamanda,saglikli bir sekilde olsunlar da onemli degil.Insallah guzel haberler aliriz canim.:)

Bugün bat günüm ve şuan gelen giden yok kızlar sabah normal test yaptım negatif ya eğer yoksa bir an önce adet olayım sitres mahvetti beni

Bugün bat günüm ve şuan gelen giden yok kızlar sabah normal test yaptım negatif ya eğer yoksa bir an önce adet olayım sitres mahvetti beni
Benımde dun bugun olmam lazım cnm beyaz sulu akıntım vat bu sabah bel agrım vat hafıf test yaptm negatıf dıye bakmadım hafıf cızgo vardı ama ben gecmyumurtladım ıkı gun daha beklmem lazm

Benımde dun bugun olmam lazım cnm beyaz sulu akıntım vat bu sabah bel agrım vat hafıf test yaptm negatıf dıye bakmadım hafıf cızgo vardı ama ben gecmyumurtladım ıkı gun daha beklmem lazm
Bende de akıntı var sulu sürekli adet oldum diye gidiyorum hiç birşey yok bende hiç silik falan değildi direk tek çizgi hayırlısı artık belki bende geç yuumurtlamışımdır zaten kan testi için Pazartesi beklemem lazım oyüzden sabırla bekliyorum.

Bende olmazsam kan verıcem Pazartesi ama bugun belmagrısı ve gogus agrısı var adet belırtısı degıldır ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…