Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestan idrar tahlilini de yaniltabilir bence hic strese girme sadece bekle ve kan tahlili yaptir

inşallah hayalcim ilgin için çok teşekkür ederim. senin daha önce hamileliğin oldu galiba günlerin gelince böyle hissetmiş miydin?
kızlar siz neler yaptınız bu ay hiçbirimiz iyi haber alamadık galiba? :/
Canım bende hep adet olacakmisim gibi hissettim tam adet oldum diyordum lavaboya gidiyordum bişey yok tu sık idrara çıkmak isathimda açılmıştı yalnız hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda hemen midem bulantilarim başlamıştı canım ama o ay ben hiç kafama takmamistim belki o yüzden tutmuştu çünkü düşük yapmıştım sonradan korundum bırakınca bir kaç ay olmadım daha olmaz düşüncesine kapıldım Psikolojim bozulmuştu ya inşallah sende var canım takma sakin

Hoşgeldin canım bekleyiş güzel söyledin çok zor bence bir test yap çıkar belki

Benim de bat yarın ama normalde 28 günde bir olurum değişmez çok ve adetten 1 gün önce kahve rengi gelir ertesi gün regl olurum. Bu ay normalde bugün gelmesi gereken kahve rengi lekeler gelmiyor fakat aşırı karın şişliği ve merdiven çıkarken inerken batma var. Erken gebelik yaptık negatif bata 6 gün varken. Sabırsızlıkla yarını bekliyorum.

Ben sizden daha çok sabirsizlastim kızlar insllab vardır burda hamilelik haberlerini birileri versin artık heyecan yaptım

canım ilk sayfaya yazsan takip daha kolay olur bat tarihleri ve yumurtlama gibi liste bende bat 17 şubat

slm ben aranızda yeniyim :) benim 2 kızım var belki oğlum olur diye bir istek geldi birden bire bakalım düşünme aşamasındayız :))

Sizce benin adet tarihim nezamandır,
Aralık:10
Ocak:1 (erken oldum doktora gittim pcos var dedi progestan verdi kullandım)
Ocak:23 (progestan kullandım) yumurtlamam 3 şubat
Adet tarihim nezamandır sizcee yada nezaman test yapmalıyım

Canlar selam nasılsınız?

Bat 17 si yani bu pazar günü Bekarken 1 hafta öncesinde yada 3 gün öncesinde başlardı karın ağrılarım şuan tık yok. Hani aşırı saçma iştahım dışında bir belirtim yok gibi arada da başım leyla oluyor dün gece hiç uyuyamadım mesela böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…