- 5 Şubat 2015
- 184
- 200
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Progestan idrar tahlilini de yaniltabilir bence hic strese girme sadece bekle ve kan tahlili yaptirKan testi yaptırmıyo suan eşim erken daha acele etme diyor. Oyüzden erken gebeliktede cıkarmıki hiç bilmiyorum adetim nezaman onu da bilmiyorum cünkü düzensiz gecen ay 23ündeydi 1 hafta erken olmuştum progestandan dolayı progestan biteli 3 gün oldu
Daha var canım sen adetten sonraki bütün günlerini değerlendirdin mi yumurtalama dönemine kadarBen hala beklemedeyim adette olmadım yumurtlamamdan sonraki 12.gündeyim :/
Canım bende hep adet olacakmisim gibi hissettim tam adet oldum diyordum lavaboya gidiyordum bişey yok tu sık idrara çıkmak isathimda açılmıştı yalnız hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda hemen midem bulantilarim başlamıştı canım ama o ay ben hiç kafama takmamistim belki o yüzden tutmuştu çünkü düşük yapmıştım sonradan korundum bırakınca bir kaç ay olmadım daha olmaz düşüncesine kapıldım Psikolojim bozulmuştu ya inşallah sende var canım takma sakininşallah hayalcim ilgin için çok teşekkür ederim. senin daha önce hamileliğin oldu galiba günlerin gelince böyle hissetmiş miydin?
kızlar siz neler yaptınız bu ay hiçbirimiz iyi haber alamadık galiba? :/
Hoşgeldin canım bekleyiş güzel söyledin çok zor bence bir test yap çıkar belkiMerhaba. Ben de şöyle şuralara katılayımBu ay korunmayı bıraktık. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım ama test de yapmadım, heveslenmek isemiyorum ama heveslendim gibi de. Regl belirtilerim var 1 haftadır göğüs hassasieti, battan 2 gün önce kasık ve bel ağrım da oldu Rabbim hayırlısını versin inşallah. Bir kaç gün daha olmazsam yapacağım. Her ay bu stresi, bekleyişi yaşamak zor olsa gerek.
Sen yine arada bata kadar degerlendir canımKizlar bende geldim sat 1subatti 14 subat yumurtlama 10 la 16 arasi iliski. Ins guzel haberler aliriz. Bugun cok sulu akintim var normalimidir acaba?
Hamilelik olabilir canımIkıgundur yogun sulu akıntım bar camasırım ıslanıyor boyle bat yarın benımde anlamadım neden
Bugun 8 yada 9. Gunum cnm ıkıgun daha gecmesı lazım en erken ko bellı olsun dımıHamilelik olabilir canım
Aynen öyle yap canım daha net olur inşallah vardır bize o güzel haberi verirsinBugun 8 yada 9. Gunum cnm ıkıgun daha gecmesı lazım en erken ko bellı olsun dımı
Ins cnm ama sanmıyorum umudum hıc yok nedense sende durum neAynen öyle yap canım daha net olur inşallah vardır bize o güzel haberi verirsin
Ben hala değerlendiriyorum yumurtlama dönemi 19 gösteriyor bakalım ama grip oldum bogazim ağrıyor şansa bak ama yine de durmak yok yola devam:)Ins cnm ama sanmıyorum umudum hıc yok nedense sende durum ne
Ben sizden daha çok sabirsizlastim kızlar insllab vardır burda hamilelik haberlerini birileri versin artık heyecan yaptımBenim de bat yarın ama normalde 28 günde bir olurum değişmez çok ve adetten 1 gün önce kahve rengi gelir ertesi gün regl olurum. Bu ay normalde bugün gelmesi gereken kahve rengi lekeler gelmiyor fakat aşırı karın şişliği ve merdiven çıkarken inerken batma var. Erken gebelik yaptık negatif bata 6 gün varken. Sabırsızlıkla yarını bekliyorum.
Tabıkı bellı olmaz son zamanlara kdr devm etBen hala değerlendiriyorum yumurtlama dönemi 19 gösteriyor bakalım ama grip oldum bogazim ağrıyor şansa bak ama yine de durmak yok yola devam:)
adet günü normal gebelik testi yapsam çıkarmı ki wallahi günler geçmiyor ama sanki adet olcakmışım gibiBen sizden daha çok sabirsizlastim kızlar insllab vardır burda hamilelik haberlerini birileri versin artık heyecan yaptım
Canım denedim ama yapamadım :)canım ilk sayfaya yazsan takip daha kolay olur bat tarihleri ve yumurtlama gibi liste bende bat 17 şubat
Çıkan oluyor canım ben mesela adet günüydü yapmıştım cikmistiadet günü normal gebelik testi yapsam çıkarmı ki wallahi günler geçmiyor ama sanki adet olcakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?