Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkar diyorlar ama kesin mi bilmiyorum bat 19 diyelim 16sında yaparsan yani 3 gün doğru sonuç veriyor diyorlar bende alsam mı bilemedim
Yumurtlamadan 9 10 gun gecınce cokma olanagı cok yuksek cnm adetı sayma gec yumurtlıyorum cunku ben

:KK43::KK43:merhabalar 2.5 yildir evliyim 1 yildir bebek istiyoruz doktor hiç-bir engeliniz yok dedi bizim stredten 2 ay ust uste ara kanamalarim oldu ve ara kanamlar sonucu doktora gittihim de yumurtan çatlamış muhtemel hamile kalırsın bu ay diyodu tabiki bu ara kanamalar üzerinden 3 ay geçti ve kalamadım hamile ocakta klomen tedavisine başladık sonra doktora gittim bir kaç yumurtanın büyüdüğünü söyledi catlatma iğnesi verdi bugün 4. gün ve 4 gün boyunca iliskiyede girdik ama kasık ağrısı olmadi aha ilişki sırasında oluyo sadece hamile kalirmiyim sizce

ben adet oldum yazdım ya kızlar o kahverengi lekelenmeden sonra hala adet olmadım ağrılarım da gitti. şimdi de acaba yerleşme kanaması mı diyorum. dün sabah lekelenme geldikten sonra şimdiye kadar adet başlamalıydı

:KK43::KK43:merhabalar 2.5 yildir evliyim 1 yildir bebek istiyoruz doktor hiç-bir engeliniz yok dedi bizim stredten 2 ay ust uste ara kanamalarim oldu ve ara kanamlar sonucu doktora gittihim de yumurtan çatlamış muhtemel hamile kalırsın bu ay diyodu tabiki bu ara kanamalar üzerinden 3 ay geçti ve kalamadım hamile ocakta klomen tedavisine başladık sonra doktora gittim bir kaç yumurtanın büyüdüğünü söyledi catlatma iğnesi verdi bugün 4. gün ve 4 gün boyunca iliskiyede girdik ama kasık ağrısı olmadi aha ilişki sırasında oluyo sadece hamile kalirmiyim sizce
kendinde belirti arama tatlım tabi ki kalmış olabilirsin illa kasığının ağrıması gerekmiyo umarım kalmışsındır. yumurtan çatladı mı akıntıdan anladın mı?

Ben halen olmadım iş çıkışı gidip kan tahlili vericem inşllah belli olur Pazartesi’yi bekleyemeyeceğim☺️

kendinde belirti arama tatlım tabi ki kalmış olabilirsin illa kasığının ağrıması gerekmiyo umarım kalmışsındır. yumurtan çatladı mı akıntıdan anladın mı?
akıntım önceden de az da olsa vardı onun için bir yorum yapamiyorum

ben adet oldum yazdım ya kızlar o kahverengi lekelenmeden sonra hala adet olmadım ağrılarım da gitti. şimdi de acaba yerleşme kanaması mı diyorum. dün sabah lekelenme geldikten sonra şimdiye kadar adet başlamalıydı
inşallah olmuşsundur hamile catlatma iğnesi vurdunuz mu vurduysanuz kaç gün sonra kanamamış oldu

kızlar benim dünki lekelenmelerden sonra bugün hiç kanamam olmadı galiba yerleşme kanamasıymış yarn kan vermek istiyorm hemen kana geçer mi acaba? bilen var mı

ateş basması oldu bugün iki kere aynı menapozlu teyzeler gibiyim :))
Hayal Kocak Hayal Kocak baştan beri ümitsizliğe kapılmama izin vermedin benden çok inandın vallahi sana çok teşekkür ederim :)

Kızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?

Back