Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım ne testi istiyor peki
canım ben adetin 21. günü ve adetin 3. günü kan verdim hormon testleri için daha sonra alttan ultrasonla yumurtalıklara bakıldı ve rahim filmi çektirdim rahim içine ve tüplere bakıldı, eşimde sperm testi verdi ve aynı zamanda oda yumurtalıklarından röntgen çektirdi bu kadar yapılan testler.

kızlar 3yada 4 şubatta yumurtladım daha idrarda çıkmaz dimi? bat geçti ama geç yumurtladğm için test yapmıyorum bi de her an adet olcakmışım hissi devam ediyo ama olmadım

Benimde aynı sekilfr sennle 17sinde falan olmam lazm heralde tamda bilmiyotum düzensiz çünkü ara ara midem bulanıyo benimde kasıklarımdada aset sancısı gibi bi sancı var ama bakalım test yaptıgımda cıkmadı dün daha erken diye çıkmamıştır dşye düşünüuorum beklicem ama bi süre çünkü insanın mprali bozuluyor

kızlar 3yada 4 şubatta yumurtladım daha idrarda çıkmaz dimi? bat geçti ama geç yumurtladğm için test yapmıyorum bi de her an adet olcakmışım hissi devam ediyo ama olmadım
Benimde aynı 2 ve 3 subattı yumurtlamam dün test yaptım cıkmadı ama bakalım beklemedeyim

Aynı ben :) benim 6 5 gün var ama dayanamayıp test yaptım negatif ama hala umudum var

Az kaldı kuzum ama adet hissi hamilelik belirtisinde var canım inşallah hayırlısı güzel haberini alırız :)

Az kaldı kuzum ama adet hissi hamilelik belirtisinde var canım inşallah hayırlısı güzel haberini alırız :)
çatlamadan sonraki 11.gündü bugün test yaptım negatif. adetim eskiden de bazen gecikirdi herhalde stres yaparak kendim geciktirdim :/

inşallah hayalcim ilgin için çok teşekkür ederim. senin daha önce hamileliğin oldu galiba günlerin gelince böyle hissetmiş miydin?
kızlar siz neler yaptınız bu ay hiçbirimiz iyi haber alamadık galiba? :/

inşallah hayalcim ilgin için çok teşekkür ederim. senin daha önce hamileliğin oldu galiba günlerin gelince böyle hissetmiş miydin?
kızlar siz neler yaptınız bu ay hiçbirimiz iyi haber alamadık galiba? :/
Ben hala beklemedeyim adette olmadım yumurtlamamdan sonraki 12.gündeyim :/

Kizlar bende geldim sat 1subatti 14 subat yumurtlama 10 la 16 arasi iliski. Ins guzel haberler aliriz. Bugun cok sulu akintim var normalimidir acaba?

Kizlar bende geldim sat 1subatti 14 subat yumurtlama 10 la 16 arasi iliski. Ins guzel haberler aliriz. Bugun cok sulu akintim var normalimidir acaba?
Ikıgundur yogun sulu akıntım bar camasırım ıslanıyor boyle bat yarın benımde anlamadım neden

Merhaba. Ben de şöyle şuralara katılayım Bu ay korunmayı bıraktık. Dün regl olmam gerekiyordu olmadım ama test de yapmadım, heveslenmek isemiyorum ama heveslendim gibi de. Regl belirtilerim var 1 haftadır göğüs hassasieti, battan 2 gün önce kasık ve bel ağrım da oldu Rabbim hayırlısını versin inşallah. Bir kaç gün daha olmazsam yapacağım. Her ay bu stresi, bekleyişi yaşamak zor olsa gerek.

Canim bence erken gebelikte alabilirsin kan da daha net cikar benim ilk gebeligimde 4 haftalikken kan da cikmisti adetime 1 gun kala
Kan testi yaptırmıyo suan eşim erken daha acele etme diyor. Oyüzden erken gebeliktede cıkarmıki hiç bilmiyorum adetim nezaman onu da bilmiyorum cünkü düzensiz gecen ay 23ündeydi 1 hafta erken olmuştum progestandan dolayı progestan biteli 3 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…