- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
canım ben adetin 21. günü ve adetin 3. günü kan verdim hormon testleri için daha sonra alttan ultrasonla yumurtalıklara bakıldı ve rahim filmi çektirdim rahim içine ve tüplere bakıldı, eşimde sperm testi verdi ve aynı zamanda oda yumurtalıklarından röntgen çektirdi bu kadar yapılan testler.Anladım ne testi istiyor peki
Benimde aynı sekilfr sennle 17sinde falan olmam lazm heralde tamda bilmiyotum düzensiz çünkü ara ara midem bulanıyo benimde kasıklarımdada aset sancısı gibi bi sancı var ama bakalım test yaptıgımda cıkmadı dün daha erken diye çıkmamıştır dşye düşünüuorum beklicem ama bi süre çünkü insanın mprali bozuluyorSelam canlar, bugün yumurtlamadan sonra tam 10. Günüm. Bu ay beklentisiz ilerledim. 2 gündür çok yemek yiyorum ama akşamları özellikle midem bulanıyor böyle leyla gibi oluyorum sonra geçiyor. Ev işi yapınca dallanıyor kafam ani hareketlerde.Kasıklarım ara ara gıdıklanıyor gibi oluyor. 17 sinde hastalanmam lazım bakalım.istiyormuyum hayır tabiki bebeğim benimledir inşallah.
Yani sizce bunlar belirti mi?
Benimde aynı 2 ve 3 subattı yumurtlamam dün test yaptım cıkmadı ama bakalım beklemedeyimkızlar 3yada 4 şubatta yumurtladım daha idrarda çıkmaz dimi? bat geçti ama geç yumurtladğm için test yapmıyorum bi de her an adet olcakmışım hissi devam ediyo ama olmadım
kafama takmıycam diyorum ama beş dk sonra kendimi yine burayı okurken buluyorum :) inşallah herkesin belirtileri doğrudurr :))Benimde aynı 2 ve 3 subattı yumurtlamam dün test yaptım cıkmadı ama bakalım beklemedeyim
Benimdeee hem umutlanıyorum hem yoktur heralde diyorum. Senin belirtin falan varmı pekiAynı ben :) benim 6 5 gün var ama dayanamayıp test yaptım negatif ama hala umudum var
Erken gebelik testimi yapıyorsunuz yoksa normal test miAynı ben :) benim 6 5 gün var ama dayanamayıp test yaptım negatif ama hala umudum var
Az kaldı kuzum ama adet hissi hamilelik belirtisinde var canım inşallah hayırlısı güzel haberini alırız :)kızlar 3yada 4 şubatta yumurtladım daha idrarda çıkmaz dimi? bat geçti ama geç yumurtladğm için test yapmıyorum bi de her an adet olcakmışım hissi devam ediyo ama olmadım
çatlamadan sonraki 11.gündü bugün test yaptım negatif. adetim eskiden de bazen gecikirdi herhalde stres yaparak kendim geciktirdim :/Az kaldı kuzum ama adet hissi hamilelik belirtisinde var canım inşallah hayırlısı güzel haberini alırız :)
Öyle deme canım moralini bozma inşallah vardır ya adet olmadigin sürece umud vardirçatlamadan sonraki 11.gündü bugün test yaptım negatif. adetim eskiden de bazen gecikirdi herhalde stres yaparak kendim geciktirdim :/
Ben hala beklemedeyim adette olmadım yumurtlamamdan sonraki 12.gündeyim :/inşallah hayalcim ilgin için çok teşekkür ederim. senin daha önce hamileliğin oldu galiba günlerin gelince böyle hissetmiş miydin?
kızlar siz neler yaptınız bu ay hiçbirimiz iyi haber alamadık galiba? :/
Canim bence erken gebelikte alabilirsin kan da daha net cikar benim ilk gebeligimde 4 haftalikken kan da cikmisti adetime 1 gun kalaAcaba erken gebelik testi alıp yapsammı :/
Ikıgundur yogun sulu akıntım bar camasırım ıslanıyor boyle bat yarın benımde anlamadım nedenKizlar bende geldim sat 1subatti 14 subat yumurtlama 10 la 16 arasi iliski. Ins guzel haberler aliriz. Bugun cok sulu akintim var normalimidir acaba?
Kan testi yaptırmıyo suan eşim erken daha acele etme diyor. Oyüzden erken gebeliktede cıkarmıki hiç bilmiyorum adetim nezaman onu da bilmiyorum cünkü düzensiz gecen ay 23ündeydi 1 hafta erken olmuştum progestandan dolayı progestan biteli 3 gün olduCanim bence erken gebelikte alabilirsin kan da daha net cikar benim ilk gebeligimde 4 haftalikken kan da cikmisti adetime 1 gun kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?