Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay kırmızıları gördüm. Ovulasyon testide denedim ama tutmadı mart’a olsun kısmetim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bende geçen ay her belirtiyi yaşadım göğüs ağrısı hariç ama maalesef 3 gün öncesinden regl oldum . Ilk oğlumda hicbir belirtim olmadan hamile kalmistim adetin geçtiği gün kusmayla anladim testte cıktı . Belirtiye hiç takılma. Inşallah vardır ovulasyondan 8-10 Gün geçtiyse testte cikar

Haklisin kuzum aslında her bünyede farklıdır belirti. Benim ablam 3 aylık hamileydi ne kanda çıktı ne idrarda yani korkuyorumda öyle birşey olmasın.Rıskı var ise Rabbim koruyor.Adet olmama 10 gün gösteriyor program 17 şubatta olmalıymış belki çıkar ama cesaret edemiyorum.Geçen kanda 0.16 çıktı.Hemşire dediki ısrarla adet olursun bie güne gerçektende psikolojik olarak beni hazırladı ertesi gün deli gibi ev işi yapınca aşktı adetim ama çok yoğundu.ve ilk defa 2 gün gecikti bende.Bu ay tutar inşallah.

Ben burdayım canım adet bitti degerlendirmelere baslicam nasıl bir yol izlesek
Ayşegül hadi sana kolay gelsin inşallah olur ben haftaya çarşamba anca başlarım çalışmaya. Yumurta ve sperm bir gün canlı kalabildiğine göre birer gün arayla yapsak olmaz mı kızlar sizce.

Ayşegül hadi sana kolay gelsin inşallah olur ben haftaya çarşamba anca başlarım çalışmaya. Yumurta ve sperm bir gün canlı kalabildiğine göre birer gün arayla yapsak olmaz mı kızlar sizce.
Çalışıyorum canım gün boyunca yoruluyorum o kadarı zor olur bize yumurtlama günleri şık tutmaya calısıcam bakalım:)

Adet sancısı gelip gelip gidiyor acaba adet mi olacam yada hamilelik yasayanlarda böyle oluyor mu

Canım ben senin yerinde olsam gün aşırı yapardım garantiye al sen ne dersin ama senin dediğinde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…