- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Evet az kalmış sen geçen ay denedim değilmi canimBende batı bekliyorm canm az kaldı 10 şubat
ay ha de inşallah gelecek bu ay hepimizinBende 2aydır bekliyorum ama gelmiyor bebiş inşallah çok bekletmez :)
Seninle aşağı yukarı aynı gidiyoruz. Ben de gün aşırı düşünüyorum. Ama 13. 14 ve 15. Günlerde üst üste olsun diyorum. Diğer günler gün aşırı olur.Canım ben senin yerinde olsam gün aşırı yapardım garantiye al sen ne dersin ama senin dediğinde olur
Amin canım inşallah..Keşke bu adet belirtileri hamilelik belirtilerine bu kadar benzemeseydi de hemen anlasaydik.Ama forumda okudugum kadari ile hamileler hep o ay farkli giden bir seyler oldugunu hissetmişler.Bu ay ovulasyon testi denedim ilk kez.Dorduncu denememiz olacak.Insallah bu ay bana ve tum isteyenlere nasip olsun.
Evet canım öyle belirti. Var ben yaşamıştım adetin gecti mi peki belki hamissindirAdet sancısı gelip gelip gidiyor acaba adet mi olacam yada hamilelik yasayanlarda böyle oluyor mu
Daha ilk deneyecm canim markayı yine yazarım yarın sana okHangi markasını kullanıyorsunuz acaba
Amin inşallah canım bende ilk defa deneyecem bakalım :)Keşke bu adet belirtileri hamilelik belirtilerine bu kadar benzemeseydi de hemen anlasaydik.Ama forumda okudugum kadari ile hamileler hep o ay farkli giden bir seyler oldugunu hissetmişler.Bu ay ovulasyon testi denedim ilk kez.Dorduncu denememiz olacak.Insallah bu ay bana ve tum isteyenlere nasip olsun.
Amin canım, hoşgeldin aramizaKızlar bende yeni karar verdim daha korunmasız denemelere başlamadık ama başlayacağız herkesin gönlüne gör e olsun
Aynen öyle yap evet ayni gidiyoruz bir gün farkla:)Seninle aşağı yukarı aynı gidiyoruz. Ben de gün aşırı düşünüyorum. Ama 13. 14 ve 15. Günlerde üst üste olsun diyorum. Diğer günler gün aşırı olur.
Sen de hiç sitrese girmeden ilkinde bebegine kavusursun insallah canim.Guzel haberler alalim hepimiz.:)Amin inşallah canım bende ilk defa deneyecem bakalım :)
Bugün bat günüm Yarın test yaparm belki ilk denemem değil canm 16 aylik evliyimEvet canım öyle belirti. Var ben yaşamıştım adetin gecti mi peki belki hamissindir
Amin canım benimSen de hiç sitrese girmeden ilkinde bebegine kavusursun insallah canim.Guzel haberler alalim hepimiz.:)
A evet soylemistin canım insallah hamissindir çok mutlu olurum rabbim heppinizin gönlüne göre versinBugün bat günüm Yarın test yaparm belki ilk denemem değil canm 16 aylik evliyim
Amin canım ya inşallahA evet soylemistin canım insallah hamissindir çok mutlu olurum rabbim heppinizin gönlüne göre versin
Canım ben yanlış yazmışım ya bugün değil bat yarınmış ayin 10u yarın akıl kalmadi kiA evet soylemistin canım insallah hamissindir çok mutlu olurum rabbim heppinizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?