- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Amin insallah.Ben de bekliyorum.Burda isteyen herkese bu ay guzel haberi paylaşmak nasip olsun.Insallah herkes guzel haberler alir bu ay bende bekliyecem insallah Rabbim hakkimizfa hayirli olni nasip etsin
İnşllah olur ya bir sorumm olacak döllenmenin ilk günlerinde aşırı kalp atışında artış olur mu bugün ve dün geceden beri kalp atışım çok hızlıİnşallah bu ay herkesten hamilelik haberini alırız
Cook sevindim canım benim hayırlı olsun rabbim sana bağışlasınKizlar ilk sayfada yazmıştım ben hamileyim çok şükür kan sonucunu aldim Allah isteyen herkese nasip etsin
Yok canım ya o konuyla alakalı bilgim yok ama yok galiba ya bat ne zaman di canımİnşllah olur ya bir sorumm olacak döllenmenin ilk günlerinde aşırı kalp atışında artış olur mu bugün ve dün geceden beri kalp atışım çok hızlı
Bat 10 daha var yani.Yok canım ya o konuyla alakalı bilgim yok ama yok galiba ya bat ne zaman di canım
Tebrik ederim canim.Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.Darisi bizim basimiza.:)Kizlar ilk sayfada yazmıştım ben hamileyim çok şükür kan sonucunu aldim Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben hamilelik belirtilerinden biri diye okumistum bir yerde ama bebek rahime yerlestikten sonra daha ilerleyen zamanlarda başlayan bir belirti diye duymuştum.Döllenme belirtisi diye bir şey var mi?Boyle bir sey yasayan var mi acaba??İnşllah olur ya bir sorumm olacak döllenmenin ilk günlerinde aşırı kalp atışında artış olur mu bugün ve dün geceden beri kalp atışım çok hızlı
Yani ben gün gün değişimleri yazıyorum takip ediyorum fakat bu arada çok fazla da dinlediğim oluyor kendimi. Yani normal olan bir Durumu acaba gebelik ile ilgili mi diyorum. Ama hepsinin dışında 2 gündür kalp atışım çok yüksek.Ben hamilelik belirtilerinden biri diye okumistum bir yerde ama bebek rahime yerlestikten sonra daha ilerleyen zamanlarda başlayan bir belirti diye duymuştum.Döllenme belirtisi diye bir şey var mi?Boyle bir sey yasayan var mi acaba??
İlk deneme mi olacak canım. Bide beklenen adet ne zamanYeni katıldım bayadır takipdeyim 6 aylık evliyim bende düşünüyorum hayırlı artık
5 aydır deniyoruz canım beklenen adet şubatın 24İlk deneme mi olacak canım. Bide beklenen adet ne zaman
İnşallah bu ay olur. Adetin bittiği hafta ile bir sonraki haftanın yarısına kadar gün aşırı denemek lazım bence. Ben öyle yapıcam.5 aydır deniyoruz canım beklenen adet şubatın 24
İnşallah canım sende yeni evlimisinİnşallah bu ay olur. Adetin bittiği hafta ile bir sonraki haftanın yarısına kadar gün aşırı denemek lazım bence. Ben öyle yapıcam.
Yok canım ben 6 yıllık evliyim. Bi tane 4 yaşında oğlum var. İkinciyi istemeye başladık biz de bu ay ama düşündüğümüz ilk gün geç kalmıştık. Yumurtlama günüm geçmişti. Geç yumurtlama falan olur belki dedim ama tutmamış.İnşallah canım sende yeni evlimisin
Allah bağışlasın İlk çocuğuna kaçıncı ayda hamile kaldınYok canım ben 6 yıllık evliyim. Bi tane 4 yaşında oğlum var. İkinciyi istemeye başladık biz de bu ay ama düşündüğümüz ilk gün geç kalmıştık. Yumurtlama günüm geçmişti. Geç yumurtlama falan olur belki dedim ama tutmamış.
Amin canım benim. İkinci ay hamile kalmıştım.Allah bağışlasın İlk çocuğuna kaçıncı ayda hamile kaldın
canım sen incir kurunu nasıl kullandinIlk gebeligimde incir suyu icmistim test kullandım ilk ay hamile kaldim.ki tiroid değerler im çok yuksekmis ona rağmen kalmistim
g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?