Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke bu adet belirtileri hamilelik belirtilerine bu kadar benzemeseydi de hemen anlasaydik.Ama forumda okudugum kadari ile hamileler hep o ay farkli giden bir seyler oldugunu hissetmişler.Bu ay ovulasyon testi denedim ilk kez.Dorduncu denememiz olacak.Insallah bu ay bana ve tum isteyenlere nasip olsun.

Canım ben senin yerinde olsam gün aşırı yapardım garantiye al sen ne dersin ama senin dediğinde olur
Seninle aşağı yukarı aynı gidiyoruz. Ben de gün aşırı düşünüyorum. Ama 13. 14 ve 15. Günlerde üst üste olsun diyorum. Diğer günler gün aşırı olur.

Keşke bu adet belirtileri hamilelik belirtilerine bu kadar benzemeseydi de hemen anlasaydik.Ama forumda okudugum kadari ile hamileler hep o ay farkli giden bir seyler oldugunu hissetmişler.Bu ay ovulasyon testi denedim ilk kez.Dorduncu denememiz olacak.Insallah bu ay bana ve tum isteyenlere nasip olsun.
Amin canım inşallah..

Amin inşallah canım bende ilk defa deneyecem bakalım :)

Back