- 29 Temmuz 2018
- 322
- 194
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Merhaba ben 15 gün önce 2 aylık bebeğimin kalbi ve gelişiminin durduğu İçin kürtaj oldum,Subat ta gebeligi düşünüyorum aranızda varmı düşünenler gelin birlikte bekleyelim gebeligi
Canım testin adı obenTamam canım
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim bidaha yasatmasin inşallah canımMerhaba ben 15 gün önce 2 aylık bebeğimin kalbi ve gelişiminin durduğu İçin kürtaj oldum,Doktor 2 ay beklememi söyledi.. Mart ayını bekliyorum inşallah..
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Cok gecmis olsun canim insallah bu bebisini saglicakla kucagina alirsin Rabbim isteyen herkese nasip etsinnMerhaba ben 15 gün önce 2 aylık bebeğimin kalbi ve gelişiminin durduğu İçin kürtaj oldum,Doktor 2 ay beklememi söyledi.. Mart ayını bekliyorum inşallah..
Hade inşallah canım sevgililer gunene denk geliyor inşallah hamilesindir süpriz yaparsın :)Merhaba kızlar bende bu ay beklemedeyim inşallah tutar:) Bat tarihim 14-15 şubat bakalım hayırlısı olsun hepimiz için Allah isteyen herkese o duyguyu yaşatsın inşallah... İlk hamileliğim düşükle sonlandı 2 buçuk aylıkken bebişimin kalbi durdu malesef 3 ay korunduk ocak adetimden sonra başladık işte :)
Hade inşallah canım sevgililer gunene denk geliyor inşallah hamilesindir süpriz yaparsın :)
Korkma canım inşallah bir sıkıntı olmazİnşallah yaa Tüm günleri değerlendirdik tabi yinede Rabbim bilir ol derse olurDüşük yaptığım içinde korkuyorum biraz ama düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için
Çok geçmiş olsun. İnşallah mart ayında sağlıkla hamilelik yaşarsın.Merhaba ben 15 gün önce 2 aylık bebeğimin kalbi ve gelişiminin durduğu İçin kürtaj oldum,Doktor 2 ay beklememi söyledi.. Mart ayını bekliyorum inşallah..
Hayırlısı olsun canım benim bat kaç genelde adet geçtikten bir gün sonra yada bir hafta sonra değişiyor adetten önce bile çıkan oluyorherkese merhabalar . bu ay korunmayı bıraktık ve adetim düzensiz olduğu için ovulasyon testi aldım. sat 16 ocak, ovulasyon testi 2 ve 3 şubatta pik yaptı sonra silikleşti. 3 şubatta ve öncesinde gün aşırı ilişki oldu. son üç aydır 28 günde bir adet oluyordum ama bu ay 18. günde çatlama olduğuna göre herhalde 32. gün adet günüm oluyor. test için ne zamana kadar beklemelyim acaba. biraz sabırsızlanıyorum ve ilk günler kasığımda seyirmeler sonraki günelr batmalar ve adetime çok vakit olmasına rağmen adet olucakmş gibi ağrı, aşırı halsizlik hissettim. 3 4 gün hep uyudum. bugün hepsi birden yok oldu
uygulamam bat 13 şubat gösteriyor ama 3 şubatta çatlama olduğuna göre bat 17 şubat olmalı.Hayırlısı olsun canım benim bat kaç genelde adet geçtikten bir gün sonra yada bir hafta sonra değişiyor adetten önce bile çıkan oluyor
14-15 şubat gibi test yapın bence. Inşallah belirtileriniz doğrudur tutunur yavrunuzherkese merhabalar . bu ay korunmayı bıraktık ve adetim düzensiz olduğu için ovulasyon testi aldım. sat 16 ocak, ovulasyon testi 2 ve 3 şubatta pik yaptı sonra silikleşti. 3 şubatta ve öncesinde gün aşırı ilişki oldu. son üç aydır 28 günde bir adet oluyordum ama bu ay 18. günde çatlama olduğuna göre herhalde 32. gün adet günüm oluyor. test için ne zamana kadar beklemelyim acaba. biraz sabırsızlanıyorum ve ilk günler kasığımda seyirmeler sonraki günelr batmalar ve adetime çok vakit olmasına rağmen adet olucakmş gibi ağrı, aşırı halsizlik hissettim. 3 4 gün hep uyudum. bugün hepsi birden yok oldu
Az kalmış o zaman şimdi yapma test bir hafta bekle canımuygulamam bat 13 şubat gösteriyor ama 3 şubatta çatlama olduğuna göre bat 17 şubat olmalı.
Bitti canım benimkisi degerlendirmelere başladım inşallah tuttururuz:) senin nasıl canım adet geldi miT Tosbikellim canım sen ne yaptın regl bitti mi senin
Hayırlı olsunnnn gözün aydın sağlıcakla büyüsün güzel gebeligin olsun canım:) Anlat bakalım neler yaptin ne belirtin vardiKızlar hamileyim
Sırtım çok ağrıyor belim bide adet sancısı gidip geliyor ve göğüslerim agriyoHayırlı olsunnnn gözün aydın sağlıcakla büyüsün güzel gebeligin olsun canım:) Anlat bakalım neler yaptin ne belirtin vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?