- Konu Sahibi Hayal Kocak
Saglicakla kucagina aklmayi nasip etsincanimKizlar ilk sayfada yazmıştım ben hamileyim çok şükür kan sonucunu aldim Allah isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglicakla kucagina aklmayi nasip etsincanimKizlar ilk sayfada yazmıştım ben hamileyim çok şükür kan sonucunu aldim Allah isteyen herkese nasip etsin
Hoşgeldin canım topige hayırlısı canımYeni katıldım bayadır takipdeyim 6 aylık evliyim bende düşünüyorum hayırlı artık
Canım sen adet oldun muİnşallah bu ay olur. Adetin bittiği hafta ile bir sonraki haftanın yarısına kadar gün aşırı denemek lazım bence. Ben öyle yapıcam.
Evet canım bu sabah oldumCanım sen adet oldun mu
Ya ben olmadı ya niye acaba normalde erken olurum iki uc gun onu bırak bugün adet olmam gerekiyor olmadimEvet canım bu sabah oldum
Tam hatirlamiyorum ama 15 gün dört beş adet inciri kesip kaynatip suyunu icmistim.yumurtaliklari büyütüyor muş galibacanım sen incir kurunu nasıl kullandin
Çok iyi ya bende deniyim o zamanTam hatirlamiyorum ama 15 gün dört beş adet inciri kesip kaynatip suyunu icmistim.yumurtaliklari büyütüyor muş galiba
Belki hamilesindir canımYa ben olmadı ya niye acaba normalde erken olurum iki uc gun onu bırak bugün adet olmam gerekiyor olmadim
Sağolasın canınHoşgeldin canım topige hayırlısı canım
Sağol canımHoşgeldin canım topige hayırlısı canım
Ama olmaz çünkü korundum test te yaptım negatif moralim bozuldu yaBelki hamilesindir canım
Canım belirtilerde uyku ve iştah açılması oluyor ilk ay ama canım benim de suan adetim gecikiyor ama hamile değilim inşallah biran önce adet olurumBende geldim kızlar geçen ay denedik bütün psikolojik belirtileri yaşadım ama 2 gün
gecikme ile hastalandım.Ogün deli gibi ev işi yaptı dedim rabbim hamile değilsem nolur bir işaret göster.Çünkü gecikmem oldukça insan dahada umutlanıyor.Ben bu duayı ettim affedersiniz lavaboya gittim baktım leke gelmiş.Çok yoğun oldum ve 6 gün sürdü.6.ci günden itibaren sık ilişki ile denedik. 1 yada 2 gün atlamakta sperm 48 saat yaşıyor diye düşünüyorum.Yani rabbim bilir ol derse olur.
İnşallah bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmaz allah hep duam bu.
Bu ay bat 17 şubat 10 gün var ama bu ayda hiç belirti yok çok uyuyorum sadece ve iştahım açık. Ama kanmam geçen ayda öyleydi:))
Normalde gecikmeliydi adetin neden hamile değilim dedin kuzum?Canım belirtilerde uyku ve iştah açılması oluyor ilk ay ama canım benim de suan adetim gecikiyor ama hamile değilim inşallah biran önce adet olurum
Test yaptım dayanamdim ama yok sabah adet sancıları geldi adet olacam dedim olmadım bende anlamadım:)Normalde gecikmeliydi adetin neden hamile değilim dedin kuzum?
Belki geç döllenmedir . Yada kanda mi çıkmıyor acba forumda çok okudum kanda gözükmeyip hamile olanları.Test yaptım dayanamdim ama yok sabah adet sancıları geldi adet olacam dedim olmadım bende anlamadım:)
Bilmiyorum eşim hep korunuyordu ben hatta diyorum bak komdom da yirtilma oldumu bak olduysa soyle yok diyor bir kaç gün daha bekliyim ne yapayımBelki geç döllenmedir . Yada kanda mi çıkmıyor acba forumda çok okudum kanda gözükmeyip hamile olanları.
Ozaman aynen biraz daha bekle istersen haftaya pazartesi fln test yap canım.Bilmiyorum eşim hep korunuyordu ben hatta diyorum bak komdom da yirtilma oldumu bak olduysa soyle yok diyor bir kaç gün daha bekliyim ne yapayım
Canim hamilemisin nasil oldu qaliba hemde bu ay hamile kalmissin test falan yaptinmiben de yaklasık 3 yıldır istiyorum hala da bekliyorum bat ıma 5 gün kaldı bu sefer inşallah olur