2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Olacak inşallah canım o günleri de göreceksin senşn iki minik savaşçın var eminim ki annelerini görmek için sabırsız onlarda

Canım hiç korkma Allahın izni ile geöen bir arkadaş 26+5 günlük doğum ysptı bebekleri küvözde ama erkenden celeaton yapıldıpı için solunumsal olarak çok iyi durumdalar kiloları ne durumda bebeklerinin peki

İnşllh canım. Bana da yapıldı celeston. Bebeklerin kiloları 1100gram cıvarındaydı dünkü kontrolde aralarında cok fark yok dedi dr ama az daha kılo alsalardı keşke ,daha cok durabilseydiler ama rahmim taşımıyor yavrularımı. Balıkesir’de yasıyoruz burda da bebek yoğun bakım küvezi sadece şehir hastanesinde var, inşllh doğdukları gün yer olur da başka şehire sevk edilmek zorunda kalmayız diye dua ediyorum.

Naptınz canım iyisnz demi? Doğum nasıldı

Tam da ben sordum. Korkulu ruyammm bi de benim ikiz yalniz bakiyorum hangisini nasil sankinlestiririm ustune ates vs.de yaparmis off
Ateş herkeste yapmıyormuş canım sordum belki olmaz dedi görsen battniyedr sakinleştrdm bi bacağına vurdu sonra tekrar salla öbür bacağına vurdu bide koluna eşinle git canım 1. Ay aşısında hiç ağlamamıştı küçüktü sakindi şimdi zaten ağlıyordu vurulunca iyice ağladı

Esimle gidicem de sonrasinda yine yalniz kalicam bunlarla canim. Huzursuzluk ustine ateste yapiyomus 3 gun yikamicaksin demisti bi de ates 3 gunden fazla surmemeliymis. Haftaya carsamba asi vakitleri bakalim nasil atlaticaz

Esimle gidicem de sonrasinda yine yalniz kalicam bunlarla canim. Huzursuzluk ustine ateste yapiyomus 3 gun yikamicaksin demisti bi de ates 3 gunden fazla surmemeliymis. Haftaya carsamba asi vakitleri bakalim nasil atlaticaz
Bana 2 gün su degdeme yeter dedi ateş olursads ateş düşürücü şurup vericem inşaallah huzursz ateşli olmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…