- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
Olacak inşallah canım o günleri de göreceksin senşn iki minik savaşçın var eminim ki annelerini görmek için sabırsız onlardaSancın çıkmadı ise demek ki çocukların hareketleri canım inşalllah da çıkmaz ağrın sancın..
Evet canım bir sonraki aşama annenin emzirmesi ama sanki ona daha var. Çok istiyorum bana alışsınlar beni benimsesinler
İnşallah canım nasıl oldun doğumun nasıl geçti herşey yolunda mıCanım sen artık hep yat. Mümkün mertebe ayakta kalma, yürüme. Çalışıyorsan rapor al. Allahın izni ile 35i rahat göreceksin inanıyorum
Canım hiç korkma Allahın izni ile geöen bir arkadaş 26+5 günlük doğum ysptı bebekleri küvözde ama erkenden celeaton yapıldıpı için solunumsal olarak çok iyi durumdalar kiloları ne durumda bebeklerinin peki@julican
Oyy kuzulara masallah. Zamanla alışacaklar canım Allah’a şükür bak her geçen gün daha iyi oluyorlar❤
Paramedik92
canım yat bol bol dınlen çok kıpırdama, dr bir sakınca görseydi ilaca başlardı emin ol. Hayırlısı ile vaktınde doğurursun inşllh
Bende tekrardan hastaneye yattım işin kötüsü bu sefer her gelen dr doğarlar diyor. Tekrardan ciğer geliştirici iğne yaptılar, bebişler dikişe gelmiş dayanmış fakat hala nst de sancım veya kasılmam yok. Dr birkaç güne kanaman veya suyun gelir bebekleri ve dikişini Alırız dedi daha Pazar günü 28.haftaya geçecekler inşllh Pazar’a kadar beklerler
Ne dmek canm Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim alalm bebislerimizi kucagimizaDoğum iznine ayrılacağım nasipse canım son 1 haftam kaldı sonrası evdeyim uxunca bir süre dinlenmek şstiyorum sağolasın desteğin için
Aminn canım inşallah6
Ne dmek canm Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim alalm bebislerimizi kucagimiza
Evet canim spinal oldum bu seferHmm sen Spinal mi olmustun canm
İnşllh canım. Bana da yapıldı celeston. Bebeklerin kiloları 1100gram cıvarındaydı dünkü kontrolde aralarında cok fark yok dedi dr ama az daha kılo alsalardı keşke ,daha cok durabilseydiler ama rahmim taşımıyor yavrularımı. Balıkesir’de yasıyoruz burda da bebek yoğun bakım küvezi sadece şehir hastanesinde var, inşllh doğdukları gün yer olur da başka şehire sevk edilmek zorunda kalmayız diye dua ediyorum.Canım hiç korkma Allahın izni ile geöen bir arkadaş 26+5 günlük doğum ysptı bebekleri küvözde ama erkenden celeaton yapıldıpı için solunumsal olarak çok iyi durumdalar kiloları ne durumda bebeklerinin peki
Naptınz canım iyisnz demi? Doğum nasıldıYooo seninkinin de kilosu güzel. Benim en baştan beri 2 hafta önde gidiyordu son zamanlarda bi ara nerdeyse hiç kilo alamadı son hafta biraz toparladı ama ben o ara acaip yedim kilo alamıyor deyipsütler, yoğurtla, etler, dondurmalar, meyveler, hamur işleri, tostlar, balıklar, ceviz, badem abandım resmen onun faydası oldu mu bilemiyorum. Seninki de birden atak yapabilir belli olmaz.
Tam da ben sordum. Korkulu ruyammm2. Ayı asisini vurdukdk şimdi coookk ağladıkatılacaktı nerdeyse zor sakinleştrdm.
Ateş herkeste yapmıyormuş canım sordum belki olmaz dedi görsen battniyedr sakinleştrdm bi bacağına vurdu sonra tekrar salla öbür bacağına vurdu bide koluna eşinle git canım 1. Ay aşısında hiç ağlamamıştı küçüktü sakindi şimdi zaten ağlıyordu vurulunca iyice ağladıTam da ben sordum. Korkulu ruyammmbi de benim ikiz yalniz bakiyorum hangisini nasil sankinlestiririm ustune ates vs.de yaparmis off
Esimle gidicem de sonrasinda yine yalniz kalicam bunlarla canim. Huzursuzluk ustine ateste yapiyomus 3 gun yikamicaksin demisti bi de ates 3 gunden fazla surmemeliymis. Haftaya carsamba asi vakitleri bakalim nasil atlaticazAteş herkeste yapmıyormuş canım sordum belki olmaz dedi görsen battniyedr sakinleştrdm bi bacağına vurdu sonra tekrar salla öbür bacağına vurdu bide koluna eşinle git canım 1. Ay aşısında hiç ağlamamıştı küçüktü sakindi şimdi zaten ağlıyordu vurulunca iyice ağladı
Bana 2 gün su degdeme yeter dedi ateş olursads ateş düşürücü şurup vericem inşaallah huzursz ateşli olmazlar.Esimle gidicem de sonrasinda yine yalniz kalicam bunlarla canim. Huzursuzluk ustine ateste yapiyomus 3 gun yikamicaksin demisti bi de ates 3 gunden fazla surmemeliymis. Haftaya carsamba asi vakitleri bakalim nasil atlaticaz
İnşaallah yan etkileri olmaz. Bende eylülün 4ünde gidecegim.2. Ayı asisini vurdukdk şimdi coookk ağladıkatılacaktı nerdeyse zor sakinleştrdm.
Umarım olmaz korkuyorum zatenİnşaallah yan etkileri olmaz. Bende eylülün 4ünde gidecegim.