- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
Evet ya üst solunum yolu enfeksiyonu tarzı bişi oldu. Boğaz ağrısı, geniz akıntısı derken şimdi kulaklarım da ağrıyorHastamı oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya üst solunum yolu enfeksiyonu tarzı bişi oldu. Boğaz ağrısı, geniz akıntısı derken şimdi kulaklarım da ağrıyorHastamı oldun
Rabbim bebişlerini korusun. İnşallah saglıkla kucagına alırsın.julican
Oyy kuzulara masallah. Zamanla alışacaklar canım Allah’a şükür bak her geçen gün daha iyi oluyorlar❤
Paramedik92
canım yat bol bol dınlen çok kıpırdama, dr bir sakınca görseydi ilaca başlardı emin ol. Hayırlısı ile vaktınde doğurursun inşllh
Bende tekrardan hastaneye yattım işin kötüsü bu sefer her gelen dr doğarlar diyor. Tekrardan ciğer geliştirici iğne yaptılar, bebişler dikişe gelmiş dayanmış fakat hala nst de sancım veya kasılmam yok. Dr birkaç güne kanaman veya suyun gelir bebekleri ve dikişini Alırız dedi daha Pazar günü 28.haftaya geçecekler inşllh Pazar’a kadar beklerler
Evet canım sabah olacak inşallah. Aslında çooook korkuyorum. Epidural iğnesi filan nasıl takılacak. 20lik dişlerimden gömülü diş ameliyatı olmuştum. Lokal anestezi ile oldu, hiç acı hissetmedim ama yapılan çok şeyi fark ediyordum hele dikiş atılırken filan kaldı ki bu doğum daha da zor. Ama düşünmeden cahil cesareti ile gidiyorum. Ne olacaksa yaşayacağız artık. Benim kızımı karnımdan çıkarken görmem lazım yoksa inanamayacağım bu benim kızım mı diye, hala bazen hayal gibi geliyor ☺
Ahh canım, uyku tutmuyor değil mi?Nolur bana dua edin de sabaha iyileşmiş olayım ve de doğumun kolay geçsin
Canım doktoruna söyle yarın bı sürü ilaç yapacaklar sana çünkü bu arada sen heyecandan uyuyamazsn şimdi ben öyle olmuştum 8.10 gece doğmuştu minigim ilk gostermedi doktor benimki ayaklardan çıkmsti eşim gördü bana herşeyi anlattı şimdi ayağı çıkıyor poposunu gördüm gibi ilk bı nefes almakta zorlandı kuzum basi en son çıktığı için sonra ağladı hemşire getirdi yanagima yapistiriverdi oyy nasıl çığırtkan ağlıyor nasıl tatlı ama bunları düşün hep ve epidural yapılırken derin derin nefes al 5 derin nesefte hersye bitmiş olacak sonrası zaten sahane inşallah Allah'ın izni ileEvet ya üst solunum yolu enfeksiyonu tarzı bişi oldu. Boğaz ağrısı, geniz akıntısı derken şimdi kulaklarım da ağrıyor
Tam aksine her ağladığında alınşuan onun size çok ihtiyacı var. Meme vermek için süre ya da saat tutmayın. Kucağa alışır diyorlar alıştığı fln yok alışsa da 4 aydan sonra uyku eğitimi verilebiliyor ama ilk 4 ay gak dese meme guk dese meme verin. Nunu yapmadım sütüm kesilme noktasına geldi meme reddi başladı bebeğim 3 aylik olacak. Memeyi birakacakken yeni bi yöntem buldum da şükür bırakmadı.Kızlar bugun kızımı hastaneye yatırdık sarılığı yukselmiş baya 19 olmuş hala emmiyor ne ışık tedavisi uygulanıyor yapacağımı bilmiyorum onu orda görmek beni cok üzüyor bebeğim ağlıyor ama her aglayınca alma diyorlar ağlamakta istemiyorum güçlü olmak istiyorum ama onu öyle görünce dayanamıyorum cok moralim bozuk
Amin canım Cok sağol ,inşllh Allah’ın izniyle bugün sende evladını kucağına alacaksın İnşllh kolaycacık geçer Doğumun. Bizlere de dua et canım doğumdaİnşallah pazara kadar dayanılarlar canım
Amin canım amin, kiloları daha cok az 1100gr civarındalarmış kız olan dönmüş bas asagı erkek olan hala ters duruyor ,kiloları yüzünden korkuyorum inşllh sağ saglim doğup yasarlar. Evlatla imtihan olmak cok zormuş 4 yıldır çekmediğim sıkıntı, yemediğim iğne ilaç kalmadı şimdi artık WC bile yasak herseye katlandım inşllh sag f saglim doğarlarda mukafatını alırım.Canım Allah yardımcın olsun inşallah doktorların dediğini ters çıkartır az daha dayanır sın. Her sınav bizler için doğsa dahi bak beni görüyorsun gün gün iyiye gidiyorlar. Ciğer geliştirici iğne olman çok iyi bende olmuştum işe yaradı. Sizde dualarımıdasınız inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza
İnşallah yavruların sağlıkla gelir ve onlar ile mükafatlandırılırsın canım 1165 biri 1450 diğeri doğdu benimkilerde kilosu çok olan epey verdi kilosu az olan 1050 ye geriledi en fazla minikler daha dirençli inanAmin canım amin, kiloları daha cok az 1100gr civarındalarmış kız olan dönmüş bas asagı erkek olan hala ters duruyor ,kiloları yüzünden korkuyorum inşllh sağ saglim doğup yasarlar. Evlatla imtihan olmak cok zormuş 4 yıldır çekmediğim sıkıntı, yemediğim iğne ilaç kalmadı şimdi artık WC bile yasak herseye katlandım inşllh sag f saglim doğarlarda mukafatını alırım.
Amin canımmİnşallah yavruların sağlıkla gelir ve onlar ile mükafatlandırılırsın canım 1165 biri 1450 diğeri doğdu benimkilerde kilosu çok olan epey verdi kilosu az olan 1050 ye geriledi en fazla minikler daha dirençli inan
Hayirlisiyla bitsin doğumun canim. İsallah tez zamanda kucagina aliver.Evet canım sabah olacak inşallah. Aslında çooook korkuyorum. Epidural iğnesi filan nasıl takılacak. 20lik dişlerimden gömülü diş ameliyatı olmuştum. Lokal anestezi ile oldu, hiç acı hissetmedim ama yapılan çok şeyi fark ediyordum hele dikiş atılırken filan kaldı ki bu doğum daha da zor. Ama düşünmeden cahil cesareti ile gidiyorum. Ne olacaksa yaşayacağız artık. Benim kızımı karnımdan çıkarken görmem lazım yoksa inanamayacağım bu benim kızım mı diye, hala bazen hayal gibi geliyor ☺
Hadi ya çok mu zor genel anestezi. Spinal yada epidururalin baş ağrısı bel ağrısı yadanilcgni ilerde sıkıntı dogurablcegni duynustmGenel anestezi de olmus biri olarak maalesef genel anestezi sonrasi hoopp diye uyanilmiyo canim agrisi daha cok ayilmasi daha zor. en rahati spinalmis ayilma derdi olmuyo hemen emzirebiliyosun falan
Ayyy inşallah canm yaYooo seninkinin de kilosu güzel. Benim en baştan beri 2 hafta önde gidiyordu son zamanlarda bi ara nerdeyse hiç kilo alamadı son hafta biraz toparladı ama ben o ara acaip yedim kilo alamıyor deyip sütler, yoğurtla, etler, dondurmalar, meyveler, hamur işleri, tostlar, balıklar, ceviz, badem abandım resmen onun faydası oldu mu bilemiyorum. Seninki de birden atak yapabilir belli olmaz.
Korkma cnm ben kendimi bildim bileli 30 31 rahim.ağzı sürekli dinlen yatKızlar 3 4 gündğr devam eden bir sorunum vardı karnımın özellijle üst bölümü aniden taş gibi oluyor ve içimde bişey kaskatı okuyordu sanki 10 15 saniye sürüp geçiyordu dün doktorum ile görüştüm muayeneye gittik doktorum korkacak bişey yok ksılmalar olabilir dedi günde 10 defa rahat yaşıyorum rahim ağzım 3 haftada 45 mm den 32 ye düşmüş dün 2 doz bugünde 2 doz celeston yapıldı 36 yo görür müyüm diyordum 32 33 ü görsem şükredicem artık
Ben yurtdışında doğurduğum için orda alınmıştı topuk kanı. Burda içime sinmemişti tsh için kan vermiştik.Topuk kanında çıkmamışmıydı cnm onda bakılıyor
Bende cok duydum cok okudum ama cok sukur ne bas agrisi ne bel agrisi yasamadim. yasamiyorum da canim. Benim icin genel anestezi daha zor gecmisti iyilesme sureci vs. Daha agirdi. Bunda ilk ayaga kalktiktan sonra hic oturmadim daHadi ya çok mu zor genel anestezi. Spinal yada epidururalin baş ağrısı bel ağrısı yadanilcgni ilerde sıkıntı dogurablcegni duynustm
Hmm sen Spinal mi olmustun canmBende cok duydum cok okudum ama cok sukur ne bas agrisi ne bel agrisi yasamadim. yasamiyorum da canim. Benim icin genel anestezi daha zor gecmisti iyilesme sureci vs. Daha agirdi. Bunda ilk ayaga kalktiktan sonra hic oturmadim da
Ben artık sagamiyorm valla emmekten göğüslerm açıyor bazen sagip daha çok canımı yakmak istemiyorm mama aldm kvm vermiş geçen doğru düzgün icmemis biberonu almiyor damla damla icirms.Kızlar sağma yaparken ortalama kaç ml sütünüz çıkıyor?
Doğum iznine ayrılacağım nasipse canım son 1 haftam kaldı sonrası evdeyim uxunca bir süre dinlenmek şstiyorum sağolasın desteğin içinKorkma cnm ben kendimi bildim bileli 30 31 rahim.ağzı sürekli dinlen yat