- 8 Haziran 2013
- 56.175
- 149.156
10 milyarı geçti. İlaçlar zamlandı malesef. Anlaştığın fiyata çıkamıyorsun. Allah herkesin yardımcısı olsunBen de cikolata kisti var. Tüp bebek yaptıranlar ne kadara yaptırdınız? Size maliyeti ne oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 milyarı geçti. İlaçlar zamlandı malesef. Anlaştığın fiyata çıkamıyorsun. Allah herkesin yardımcısı olsunBen de cikolata kisti var. Tüp bebek yaptıranlar ne kadara yaptırdınız? Size maliyeti ne oldu?
InsallahhhBana 2 gün su degdeme yeter dedi ateş olursads ateş düşürücü şurup vericem inşaallah huzursz ateşli olmazlar.
Biz de dordunde gidicez canimİnşaallah yan etkileri olmaz. Bende eylülün 4ünde gidecegim.
Gecmis olsun. Ayni valla cocuklara ne giydiricemi sasiriyorum artik. Gunduz sicak gece bi ara soguk falan. Simdi kisakollu giydirdimBenimki biraz hasta. Akşam ateşi 38.0 dı. Fitil verdim, düştü. Az önce tekrar ölçtüm. 37.6
klima çarptı galiba. Bi sıcak bi soguk. Ne yapacağımı şaşırdım. Bugun yıne 41 derece hava
Klima en kötüsü zaten canım carptmi büyük adamı hasta ediyor aman dikkat et aşıya kadar gecsin.Benimki biraz hasta. Akşam ateşi 38.0 dı. Fitil verdim, düştü. Az önce tekrar ölçtüm. 37.6
klima çarptı galiba. Bi sıcak bi soguk. Ne yapacağımı şaşırdım. Bugun yıne 41 derece hava
10 milyarı geçti. İlaçlar zamlandı malesef. Anlaştığın fiyata çıkamıyorsun. Allah herkesin yardımcısı olsun
Bizimde hastaneyle anlasma 10bin tl. Ama ilaclar vs. Derken haliyle astari yuzunu cokca aşiyor. Biz direk tup bebek yaptirdik 2 sene sonra karar verdikBen de cikolata kisti var. Tüp bebek yaptıranlar ne kadara yaptırdınız? Size maliyeti ne oldu?
Sagol canım. Ben tek zıbın giydiriyorum. Takımları hiç giymedi. Öyle duruyorlarGecmis olsun. Ayni valla cocuklara ne giydiricemi sasiriyorum artik. Gunduz sicak gece bi ara soguk falan. Simdi kisakollu giydirdim
Önüne de koymadım ama etkiliyor tabi. Geçer inşallah. Sıcaktan da uyuyamıyor, ne yapacağımı şaşırdım. Neyseki yaz bitiyor :)Klima en kötüsü zaten canım carptmi büyük adamı hasta ediyor aman dikkat et aşıya kadar gecsin.
Benimkilerde takimlarini koyde giydi bi tekSagol canım. Ben tek zıbın giydiriyorum. Takımları hiç giymedi. Öyle duruyorlar
Önüne de koymadım ama etkiliyor tabi. Geçer inşallah. Sıcaktan da uyuyamıyor, ne yapacağımı şaşırdım. Neyseki yaz bitiyor :)
Bizde sorun farklıydı. Bende sıkıntı yok, eşimde sıkıntı vardı. İlk ogluma ikinci denemede, ikinci yi de ilk denemede kucagıma aldım.Insanlardan 30 binliralar duyuyorum şok oluyorum ben de. 10 bin de bu devir de gercekten iyi para ama olmayınca da elden yapacak başka bir şey gelmiyor tabi. Benim bu ayla birlikte 12 aylık bir denemem olmuş olacak (şuan 1 güm gecikmem var, umudum yok tabi kesinlikle ama yine de bekliyorum) iki ay klomen kullanip bir de o sekilde kullanip aşılamaya gecmeyi dusunuyorum olmazsa da tüp bebek... siz kac ay uzerinde tüp bebekte karar kildiniz peki? Aşılama yöntemini denemiş miydiniz, yoksa direkt tüp bebeğe mi yönlendindiniz?
Gezmelere de gittiler büyüdülerde. :)) seninkiler konuşunca gülücük atıyor mu? Benim oglan aaa uuu ses çıkarıyor, gülüyorBenimkilerde takimlarini koyde giydi bi tek
Ayy benim kız da öyle özellikle keyfi yerinde uyksunu aldıysa sesimi duyduğu an gülmeye başlıyor sesli gülüyor bazen sesler çıkarıyor coookk tatlı değiller mi yaaaGezmelere de gittiler büyüdülerde. :)) seninkiler konuşunca gülücük atıyor mu? Benim oglan aaa uuu ses çıkarıyor, gülüyor
Bakalm benim nasıl olacakEvet canim spinal oldum bu sefer
Evet canim gulucuk atiyolar sesler cikariyolar. Oglan 2 haftadir yuz ustu birakinca kendini sirt ustu dondurebiliyo hatta bu yuzden koltuktan da dustu ama sukur biseyi yok. Hatta oglan fazla acik goz bastirinca dimdik durup adim atiyo esim dun adim atiyo diye bi sevindi bi sevindi. yuruyo diyo hee yurutece de koyalim vakti geldi gecti bile dedim simdikiler fazla akilli fazla acik goz valla. Folikasitler cok ise yariyoGezmelere de gittiler büyüdülerde. :)) seninkiler konuşunca gülücük atıyor mu? Benim oglan aaa uuu ses çıkarıyor, gülüyor
Bebeğin de kontrolu oluyor mecbur çıkacak evden bebişKızlar sezeryandan 1 hafta sonra doktora kontrole gidiliyor ya bebekle mi gittiniz? Yoksa daha çok küçük evden çıkmaması mı lazım. Aksi gibi doktorum uzak git gel rahat 4 saati bulur
O arkadaş ta bandırmadaydı sanırım canım ama hastanenşn anlaşmalı oldupu yer bursa imiş o yüzdm bursaya sevk edilmişler hiç korkma herşey yoluna girecek şimdi tam olarak kaç hafta oldun canımİnşllh canım. Bana da yapıldı celeston. Bebeklerin kiloları 1100gram cıvarındaydı dünkü kontrolde aralarında cok fark yok dedi dr ama az daha kılo alsalardı keşke ,daha cok durabilseydiler ama rahmim taşımıyor yavrularımı. Balıkesir’de yasıyoruz burda da bebek yoğun bakım küvezi sadece şehir hastanesinde var, inşllh doğdukları gün yer olur da başka şehire sevk edilmek zorunda kalmayız diye dua ediyorum.
Ayy dikkat edin canım, yanı başına yastık falan koy. Dün benim oglanda ana kucagını devirdi. Bebek az daha düşüyordu. Zor tuttum. Tamam tamam babama söyleme diyorEvet canim gulucuk atiyolar sesler cikariyolar. Oglan 2 haftadir yuz ustu birakinca kendini sirt ustu dondurebiliyo hatta bu yuzden koltuktan da dustu ama sukur biseyi yok. Hatta oglan fazla acik goz bastirinca dimdik durup adim atiyo esim dun adim atiyo diye bi sevindi bi sevindi. yuruyo diyo hee yurutece de koyalim vakti geldi gecti bile dedim simdikiler fazla akilli fazla acik goz valla. Folikasitler cok ise yariyo
Sagol canım. Urfa Türkiye nin en sıcak ili nerdeyse. 33 akşam oluyor bizde. Gece sabaha karşı 22 23 oluyor. Güneş dogunca tekrar aynıC A N O kuzum geçmiş olsun.. 41 ne ya biz 33te bayıldık valla akşam da aynı sıcaklık mı oluyo biraz serinliyo mu?
Evet çok tatlılar maşallah. Ben video ya çektim arada açıyorum dinliyor. Yine ses çıkarıyorAyy benim kız da öyle özellikle keyfi yerinde uyksunu aldıysa sesimi duyduğu an gülmeye başlıyor sesli gülüyor bazen sesler çıkarıyor coookk tatlı değiller mi yaaa
Ayy yerim ben onuuuEvet çok tatlılar maşallah. Ben video ya çektim arada açıyorum dinliyor. Yine ses çıkarıyor