2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Rabbim bebişlerini korusun. İnşallah saglıkla kucagına alırsın.
Nolur bana dua edin de sabaha iyileşmiş olayım ve de doğumun kolay geçsin
Ahh canım, uyku tutmuyor değil mi?

Sabah kaçta doguma giriyorsun.
İnsallah Dogumun kolay geçer. Korkulacak bi durum yok. Bende spinal olmuştum. Bebegini görünce, onun ilk sesini duyunca, doktorlar yanağına yanağını değdirince hepsine DEĞER diyeceksin. :)

Evet ya üst solunum yolu enfeksiyonu tarzı bişi oldu. Boğaz ağrısı, geniz akıntısı derken şimdi kulaklarım da ağrıyor
Canım doktoruna söyle yarın bı sürü ilaç yapacaklar sana çünkü bu arada sen heyecandan uyuyamazsn şimdi ben öyle olmuştum 8.10 gece doğmuştu minigim ilk gostermedi doktor benimki ayaklardan çıkmsti eşim gördü bana herşeyi anlattı şimdi ayağı çıkıyor poposunu gördüm gibi ilk bı nefes almakta zorlandı kuzum basi en son çıktığı için sonra ağladı hemşire getirdi yanagima yapistiriverdi oyy nasıl çığırtkan ağlıyor nasıl tatlı ama bunları düşün hep ve epidural yapılırken derin derin nefes al 5 derin nesefte hersye bitmiş olacak sonrası zaten sahane inşallah Allah'ın izni ile

Tam aksine her ağladığında alınşuan onun size çok ihtiyacı var. Meme vermek için süre ya da saat tutmayın. Kucağa alışır diyorlar alıştığı fln yok alışsa da 4 aydan sonra uyku eğitimi verilebiliyor ama ilk 4 ay gak dese meme guk dese meme verin. Nunu yapmadım sütüm kesilme noktasına geldi meme reddi başladı bebeğim 3 aylik olacak. Memeyi birakacakken yeni bi yöntem buldum da şükür bırakmadı.

Amin canım amin, kiloları daha cok az 1100gr civarındalarmış kız olan dönmüş bas asagı erkek olan hala ters duruyor ,kiloları yüzünden korkuyorum inşllh sağ saglim doğup yasarlar. Evlatla imtihan olmak cok zormuş 4 yıldır çekmediğim sıkıntı, yemediğim iğne ilaç kalmadı şimdi artık WC bile yasak herseye katlandım inşllh sag f saglim doğarlarda mukafatını alırım.

İnşallah yavruların sağlıkla gelir ve onlar ile mükafatlandırılırsın canım 1165 biri 1450 diğeri doğdu benimkilerde kilosu çok olan epey verdi kilosu az olan 1050 ye geriledi en fazla minikler daha dirençli inan

Amin canımm
Allah ne derse o olucak tevekkül edip beklemekten başka çaremiz yok.
canları sağ olsunda zamanla kılo alıp toparlarlar inşllh canım .hepimizin bebeklerine Rabbim saglik şifa nasıp etsin

Hayirlisiyla bitsin doğumun canim. İsallah tez zamanda kucagina aliver.

Genel anestezi de olmus biri olarak maalesef genel anestezi sonrasi hoopp diye uyanilmiyo canim agrisi daha cok ayilmasi daha zor. en rahati spinalmis ayilma derdi olmuyo hemen emzirebiliyosun falan
Hadi ya çok mu zor genel anestezi. Spinal yada epidururalin baş ağrısı bel ağrısı yadanilcgni ilerde sıkıntı dogurablcegni duynustm

Ayyy inşallah canm ya

Korkma cnm ben kendimi bildim bileli 30 31 rahim.ağzı sürekli dinlen yat

Hadi ya çok mu zor genel anestezi. Spinal yada epidururalin baş ağrısı bel ağrısı yadanilcgni ilerde sıkıntı dogurablcegni duynustm
Bende cok duydum cok okudum ama cok sukur ne bas agrisi ne bel agrisi yasamadim. yasamiyorum da canim. Benim icin genel anestezi daha zor gecmisti iyilesme sureci vs. Daha agirdi. Bunda ilk ayaga kalktiktan sonra hic oturmadim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…