2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Benim spinal +epidural olacak bakalım ne maceralar olacak yazarım size

Merhaba canım nst ye sokup sancın varmı diye bakmalı,, sancın çıkarsa adalat, nidalat belki yazar, hareket ettikçede kasıyor olabilir belki ama o anlıktır, en iyisini doktor bilir sen fazla ayakta kalma uzan mümkün oldukça
zameboz
12.günümüz bizimde, Allah a şükür olması gereken gibi gidiyor herşeykilo alımları azda olsa basladı, 1335 e 1230 gr lar Dı bugün. Ağızdan beslenme hortumları çıkarıldı biberona başladılar miniğim pek beceremiyor ama alışacak inşallah

Nst de bişey çıkmadı canım daha doğrusu o kdar hareketliler ki nst de kalp atışlarını odaklamak mümkün değil maşallah canım verene kurban olurum toplayacaklar inşallah bir bakmışsın 2 kiloyı geçmişler almışsın kucağına yakın zamanda zaten emzirme çalışmalaro için seni çağırırlar çok sevindim iyi olmalarına

Benim spinal +epidural olacak bakalım ne maceralar olacak yazarım size
Canım yarın galiba, sağlıkla kucağına alırsın inşallah... ben de merak ediyorum maceralarını:)
benim kızım da zorunlu sezaryen olmuştu genel anestezi ile.. şimdi de sanırım genel tercih ederim gibi. Orada ne yaptıklarını, hissetmesem de, bilmek görmek duymak istemiyorum, ama senin hikayeni de ondan merak ettim acaba hangisi iyi, galiba kişiden kişiye değişiyor..

julican
Oyy kuzulara masallah. Zamanla alışacaklar canım Allah’a şükür bak her geçen gün daha iyi oluyorlar❤
Paramedik92
canım yat bol bol dınlen çok kıpırdama, dr bir sakınca görseydi ilaca başlardı emin ol. Hayırlısı ile vaktınde doğurursun inşllh

Bende tekrardan hastaneye yattım işin kötüsü bu sefer her gelen dr doğarlar diyor. Tekrardan ciğer geliştirici iğne yaptılar, bebişler dikişe gelmiş dayanmış fakat hala nst de sancım veya kasılmam yok. Dr birkaç güne kanaman veya suyun gelir bebekleri ve dikişini Alırız dedi daha Pazar günü 28.haftaya geçecekler inşllh Pazar’a kadar beklerler

Bunu doktoruna soyledin mi canim? Merak etme hastaligin hafifse korkma. ilk sutun bebegi hastaliklardan korur ona gecicegini sanmiyorum
Evet söyledim canım parol ile birlikte bi tane soğuk algınlığı ilacı verdi. Sinüslerim iltihaplandı sanırım ateş, öksürük, hapşuruk vs yok tek güvencem o.

Canım sen artık hep yat. Mümkün mertebe ayakta kalma, yürüme. Çalışıyorsan rapor al. Allahın izni ile 35i rahat göreceksin inanıyorum

Canım Allah yardımcın olsun inşallah doktorların dediğini ters çıkartır az daha dayanır sın. Her sınav bizler için doğsa dahi bak beni görüyorsun gün gün iyiye gidiyorlar. Ciğer geliştirici iğne olman çok iyi bende olmuştum işe yaradı. Sizde dualarımıdasınız inşallah sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucaklarınıza

Evet canım sabah olacak inşallah. Aslında çooook korkuyorum. Epidural iğnesi filan nasıl takılacak. 20lik dişlerimden gömülü diş ameliyatı olmuştum. Lokal anestezi ile oldu, hiç acı hissetmedim ama yapılan çok şeyi fark ediyordum hele dikiş atılırken filan kaldı ki bu doğum daha da zor. Ama düşünmeden cahil cesareti ile gidiyorum. Ne olacaksa yaşayacağız artık. Benim kızımı karnımdan çıkarken görmem lazım yoksa inanamayacağım bu benim kızım mı diye, hala bazen hayal gibi geliyor

Sancın çıkmadı ise demek ki çocukların hareketleri canım inşalllah da çıkmaz ağrın sancın..
Evet canım bir sonraki aşama annenin emzirmesi ama sanki ona daha var. Çok istiyorum bana alışsınlar beni benimsesinler

İnşallah pazara kadar dayanılarlar canım

Benim kızım 2630 doğdu 16.gün 2590 dı doktor sorun yok alıyor demişti sarılıktan olmuştur benimki ondandı

Topuk kanında çıkmamışmıydı cnm onda bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…