2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Benim oglanda oyun oynuyodu 2 dk kardesini salla dedim mutfaga gectim bebek ciyakladi anladim iceri kostum noldu diyorum yalan soylemeye calisiyo kizdim dogruyu anlat diye puseti koltukta oturuyoken ayagiyla sallamaya calismis fazla basmis kenarina puset yan yatmis hemen kaldirmis icinden kiz dusmemis ama korkmus o yuzden aglamis.

Camasir katlayip asicam diye benim minikleri balkona cikardim pusetlerinde. isim bitene kadar uyumuslar. Ustlerini orttum ayriyeten pusetlerinin de ustlerine carsaf orttum iceri almaya cesaret edemedim mutfagimi temizledim oglana oglen yemegi verdim simdi ev supururum derken yine acikma saatleri geliyo. Sutum cogalmadi da yaninda 5 gunde 800gr mama iciyolar nasil bas edicez 6 ay bilmiyorum.

Benimki hayatta uyumaz anam öyle seninkiler uyusun ama kuzum annelerini yormasinlar masallah onlara mamalarda pek pahalı canım Allah kolaylık versin vallahi.

onlarda korkuyorlar. Daha küçükler zarar vereceklerini düşünemiyorlar :)
Ben gizli gizli yanlız kaldıklarında gözetliyorum bişey yapıyor mu diye. Bazen yanaklarını elliyor. Uyanık olursa eliyle gözünü kapamaya çalışıyor. Çocuğun gözünü çıkaracak. Neymiş uyanmış, gözünü kapatıyormuş
Bebeleri balkonda mı bıraktın havadar yerde uyumuşlardır.

Mama konusunda Allah yardımcınız olsun. Bezi maması baya tutar, 2 bebek

Keşke destek verilse bu mama ile ilgili zaten 6 aylık bı dönem bence verilebilir en azndan ikiz ve çoğul gebeliklere

O arkadaş ta bandırmadaydı sanırım canım ama hastanenşn anlaşmalı oldupu yer bursa imiş o yüzdm bursaya sevk edilmişler hiç korkma herşey yoluna girecek şimdi tam olarak kaç hafta oldun canım
Amin canım amin . Burda da Doğum olduğunda yer olmazsa Bursa’ya göndeririz diyorlar. Aslında dr um özeldeydi ama açilden geldiğim için şehir hastanesinde yatıyorum Allah razı olsun çok ilgileniyorlar. Bugün 27+4 canım

Canım bir öğünde kaç ml mama veriyorsun

Canım maşallah büyüttün oğlanı

Saye- kuzum nerelerdesiniz sesin solugun cikmiyor
Canım bayramdan önce köye attım kendimi bebeklerden fırsat olmadı birde net çekmiyor pek. Bayramda da bizim köy ve eşimin köy arasında git gel derken bebekleri üşütmüşüz onlarla uğraştık iki haftadır. Şimdi Konya’da evdeyiz aşımızı da yaptıramadık haftaya kaldı. Ben muayeneye bile gidemedim. Bebekleri çocuk druna götürdüğümüzde Fuat beyi de ziyaret ettik hediyesini verdikle mutlu oldu aldığım en anlamlı hediye dedi

Acik hava iyi geldi gercekten guzel uyudular. Az buz tutmuyor aylik 1bucugu sadece mama geciyo

Simdikiler cok akilli masallah. Konusma dikkat konusunda kiz. Yurume hareket konusunda erkek iyi olacak belli ettiler

Kızlar ben doğum yaptım size fırsat bulunca herşeyi detaylı anlatıcam ama acil yardımınıza ihtiyacım var.

Benim bebiş ilk gün çok az zoraki emdi, memede uyukluyor cimdiklesen uyanmayaxak şekilde, altını açıyoruz uyanıyor memeye gelince geri uyuyor. Biraz manayı gösğümle damlata damlata verdik hem emdi hem mama yedi. Sonra gece 2 kere yarım saat falan memede tuttum uyurken ara ara emdi. Ertesi gün yani bugün hastanede çok güzel 3 kere emdi.

Eve geldik memeyi ilk başta alıyor 1-2 dk sonra arı sokmuş gibi ağlıyor saatlerdir uğraştık emmedi. Eşim şimdi mama almaya gitti.

Süt sağma pompası aldık hiç süt çıkmıyor halbuki hastanede emdi üstüne çiş de yaptı. Acaba uykusuzluk sütüm mü gitti?

Bu sağma pompası ile ne kadar süre sağmalıyım ki tekrar gelsin. Elektrikli lansinoh aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…