2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Benimki biraz hasta. Akşam ateşi 38.0 dı. Fitil verdim, düştü. Az önce tekrar ölçtüm. 37.6
klima çarptı galiba. Bi sıcak bi soguk. Ne yapacağımı şaşırdım. Bugun yıne 41 derece hava
Gecmis olsun. Ayni valla cocuklara ne giydiricemi sasiriyorum artik. Gunduz sicak gece bi ara soguk falan. Simdi kisakollu giydirdim

Benimki biraz hasta. Akşam ateşi 38.0 dı. Fitil verdim, düştü. Az önce tekrar ölçtüm. 37.6
klima çarptı galiba. Bi sıcak bi soguk. Ne yapacağımı şaşırdım. Bugun yıne 41 derece hava
Klima en kötüsü zaten canım carptmi büyük adamı hasta ediyor aman dikkat et aşıya kadar gecsin.

10 milyarı geçti. İlaçlar zamlandı malesef. Anlaştığın fiyata çıkamıyorsun. Allah herkesin yardımcısı olsun

Insanlardan 30 binliralar duyuyorum şok oluyorum ben de. 10 bin de bu devir de gercekten iyi para ama olmayınca da elden yapacak başka bir şey gelmiyor tabi. Benim bu ayla birlikte 12 aylık bir denemem olmuş olacak (şuan 1 güm gecikmem var, umudum yok tabi kesinlikle ama yine de bekliyorum) iki ay klomen kullanip bir de o sekilde kullanip aşılamaya gecmeyi dusunuyorum olmazsa da tüp bebek... siz kac ay uzerinde tüp bebekte karar kildiniz peki? Aşılama yöntemini denemiş miydiniz, yoksa direkt tüp bebeğe mi yönlendindiniz?

Gecmis olsun. Ayni valla cocuklara ne giydiricemi sasiriyorum artik. Gunduz sicak gece bi ara soguk falan. Simdi kisakollu giydirdim
Sagol canım. Ben tek zıbın giydiriyorum. Takımları hiç giymedi. Öyle duruyorlar
Klima en kötüsü zaten canım carptmi büyük adamı hasta ediyor aman dikkat et aşıya kadar gecsin.
Önüne de koymadım ama etkiliyor tabi. Geçer inşallah. Sıcaktan da uyuyamıyor, ne yapacağımı şaşırdım. Neyseki yaz bitiyor :)

Bizde sorun farklıydı. Bende sıkıntı yok, eşimde sıkıntı vardı. İlk ogluma ikinci denemede, ikinci yi de ilk denemede kucagıma aldım.

Fiyat yaşadığın ile, gittigin merkeze, kullandıgın ilaçlara göre değişiyor. Ben ilkini İstanbul da ikincisini antep de yaptırdım. Eşimde sperm sayısı ve morfoloji sorunu var. Aşılama falan denemedik haliyle, para kaybı ve zaman kaybı olurdu bizim için.

Allah bu yolda herkesin yardımcısı versin. Maddiyat zorluyor malesef. İnşallah sizinde en kısa sürede yüzünüz güler, kucagınız dolar

Gezmelere de gittiler büyüdülerde. :)) seninkiler konuşunca gülücük atıyor mu? Benim oglan aaa uuu ses çıkarıyor, gülüyor
Ayy benim kız da öyle özellikle keyfi yerinde uyksunu aldıysa sesimi duyduğu an gülmeye başlıyor sesli gülüyor bazen sesler çıkarıyor coookk tatlı değiller mi yaaa

Gezmelere de gittiler büyüdülerde. :)) seninkiler konuşunca gülücük atıyor mu? Benim oglan aaa uuu ses çıkarıyor, gülüyor
Evet canim gulucuk atiyolar sesler cikariyolar. Oglan 2 haftadir yuz ustu birakinca kendini sirt ustu dondurebiliyo hatta bu yuzden koltuktan da dustu ama sukur biseyi yok. Hatta oglan fazla acik goz bastirinca dimdik durup adim atiyo esim dun adim atiyo diye bi sevindi bi sevindi. yuruyo diyo hee yurutece de koyalim vakti geldi gecti bile dedim simdikiler fazla akilli fazla acik goz valla. Folikasitler cok ise yariyo

O arkadaş ta bandırmadaydı sanırım canım ama hastanenşn anlaşmalı oldupu yer bursa imiş o yüzdm bursaya sevk edilmişler hiç korkma herşey yoluna girecek şimdi tam olarak kaç hafta oldun canım

Ayy dikkat edin canım, yanı başına yastık falan koy. Dün benim oglanda ana kucagını devirdi. Bebek az daha düşüyordu. Zor tuttum. Tamam tamam babama söyleme diyor
C A N O kuzum geçmiş olsun.. 41 ne ya biz 33te bayıldık valla akşam da aynı sıcaklık mı oluyo biraz serinliyo mu?
Sagol canım. Urfa Türkiye nin en sıcak ili nerdeyse. 33 akşam oluyor bizde. Gece sabaha karşı 22 23 oluyor. Güneş dogunca tekrar aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…