- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
İlk defa böyle bişey yaşadımçok geçmiş olsun ne kadar cok korktun bu kaçıncı inşallah bir daha yaşamazsın
Hadi canım inşallah güzel guzel haberlerle geleceksn inşallahGünaydın kızlar
Bugun ikili test sonucu için hastaneye gidecegim. Cinsiyeti de belli olur inşallah
YaaaTopuk kani aldirmaya tek gitme hatta iceri bile girme mumkunse canim. Ufacik topugunu dele dele bi ton kan cikarmaya calisiyolar. Icin parcalanir hemsireye patlarsin yoksa.
Canım çok şükür birşey olmamış. Dikkat et kendine.İlk defa böyle bişey yaşadım
bu yüzden dahada korktum sanırım
Bi an o kanı görünce devamı gelip adet olucam bebeğimi kaybedicem sandım
Ama tahmin ettiğim gibi olmadı şükürki
Olsun Canım geç olsunda güç olmasın rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahHastaneyi aradık, ayın 3ünde Ankaraya ulaşmış. Daha sonuc çıkmamış anlayacağınız, muayne de iptal oldu
Geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın inşallahKızlar günaydın
Dün hayatımın en kötü gününü yaşadım
Allah kimseye yaşatmasın böyle bişey
Dün Sabah wc ye bi gittim ki ne görüyüm
Peçetede kalın bi şekilde kan bana bakıyodu
O an beynim durdu resmen hüngür hüngür ağlamaya başladım hemen hazırlandık acile gittik
Ama o yarım saatte nefes bile alamadım
Ya bebeğime ,oğluşuma bişey olduysa diye düşünmekten kafayı yicektim
Sonra girdim ultrasona Allahıma binlerce şükür olsunki ogluşum iyiydi hatta haftasından 1 hafta büyük çıktı
Doktor hiç kanama alanı görmedi
3 gündür inanılmaz bi sekilde öksürüyorum
Doktor kendini sürekli zorladığın için bundan olmuş olabilir dedi
Coraspirini simdilik kes dedi
İğne verdi crinoneyede devam et dedi ( 1 haftadır kullamayı bırakmıştım )
Şimdi sürekli yatıp dinleniyorum
İnşallah bi daha böyle bişey yaşamam
Maşallah çok güzel çıkmış hayırlı olsunKizlar cok sukur 248,7 cikti sonucum pazartesi yada sali kese gormek icin gidicem.
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahKızlar günaydın
O an beynim durdu resmen hüngür hüngür ağlamaya başladım hemen hazırlandık acile gittik
Sonra girdim ultrasona Allahıma binlerce şükür olsunki ogluşum iyiydi hatta haftasından 1 hafta büyük çıktı
Gözünaydın çok güzel çıkmışKizlar cok sukur 248,7 cikti sonucum pazartesi yada sali kese gormek icin gidicem.
hayirli olsun canim, bende bugun keseyi gordum kalp atisi haftaya ins, kalp atisini alttan bakti duymak icin olmadi kucuk diye haftaya olur ins dedi, senin erken degil mi ben testten 2 hafta sonra keseyi gordumKizlar cok sukur 248,7 cikti sonucum pazartesi yada sali kese gormek icin gidicem.
gözünaydın canımKizlar cok sukur 248,7 cikti sonucum pazartesi yada sali kese gormek icin gidicem.
Ne ise yaradigini unuttum ama gecende saglik ocaginda denk geldim. nokta kadar topuktan kan cikaricaz diye butun gucleriyle skiyolardi benim icim gitti bakamadim.Yaaaoluşuma nasıl ki yarim. Ne ise yarıyordu bu.
Gozun aydin. Masallah saglikla buyumus minnak. Artik hamisligin tadini cikar kese kalp telasina dusme simdiden dusunme.Kizlar cok sukur 248,7 cikti sonucum pazartesi yada sali kese gormek icin gidicem.
Surim ne kiz? Agrin mi var?Kızlar benim kusmalar devam ediyor birde sürım var karnımda Cumartesi’ye randevu aldım hayırlısı bakalım
Herşey onların iyiliği için canım, biraz canı acıyacak ama her bebek bunu yaşıyor. Öyle düşünme :)Günaydın kızlar günler sonra bu gün rahat uyudum. Fakat bebek ağırlaştı bacakların taşımıyor. Evin içinde bile mutfağa gidip gelsem ağrıyor.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz. Sonuç bekleyenler pozitif olsun hayırlısıyla
Aile hekimin aradı. Bebek dogunca topuk kanı ali caz getir dedi. Şimdiden içim yandı. Canı acir bebisimin
Çok geçmiş olsun canım, rabbim tekrar yaşatmasın. Çok dikkat et kendine, saglıkla kavuş yavruna. :)Kızlar günaydın
Malesef daha çıkmamış sonucu, inşallah haftaya kadar çıkar :)Hadi canım inşallah güzel guzel haberlerle geleceksn inşallah
Öyle canım, Allah razı olsunOlsun Canım geç olsunda güç olmasın rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Maşallah kuzum, Rabbım hep güzel günlerini göstersinKizlar cok sukur 248,7 cikti sonucum pazartesi yada sali kese gormek icin gidicem.
çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda atlatırsın inşallahKızlar benim kusmalar devam ediyor birde sürım var karnımda Cumartesi’ye randevu aldım hayırlısı bakalım
serum diyor :)Surim ne kiz? Agrin mi var?
Ağrım yazacaktım ya :) ağrım var ama bende ev süpürdüm bugün bir şey olmaz inşallah yaSurim ne kiz? Agrin mi var?
Az zamanin kaldi tatlim cok normal bunlari yasaman seninkide tombisti bide:)) ayy arkadasima gittim onceki gun gormeye 15 gnlk oldu bebegi topuk kaninda cok aglams aciyo baya sanirmGünaydın kızlar günler sonra bu gün rahat uyudum. Fakat bebek ağırlaştı bacakların taşımıyor. Evin içinde bile mutfağa gidip gelsem ağrıyor.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz. Sonuç bekleyenler pozitif olsun hayırlısıyla
Aile hekimin aradı. Bebek dogunca topuk kanı ali caz getir dedi. Şimdiden içim yandı. Canı acir bebisimin
Gecms olsn canim allah yasatmasn buyuk bi korku tabiki anlattgin sukur iyimis bebisinKızlar günaydın
Gecms olsn canim iyi haberlerle gel ins. Vala 3 ay dolnca gecmiyorms demek benmde ole bulqnti devam kusmada devm ediyo arada keslmedi. 1 aya toparlara ins:)Kızlar benim kusmalar devam ediyor birde sürım var karnımda Cumartesi’ye randevu aldım hayırlısı bakalım